Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Zapytaj Ascarę
Barbra - 2015-07-02, 23:05 nie obczajam go CODZIENNIEWojtekVanHelsing - 2015-07-02, 23:11
ChodnikowyWilk napisał/a:
Tak sobie mysle ze wlasnie chlanie do nieprzytomnosci jest nawet lepsze, czlowiek budzi sie z moralniakiem i sie na alkohol nie moze patrzec
Niekoniecznie, kolega mi mówił, że po 10-12 kielichach wódy ma sie odlot itd. pozniej jest kac ale nastepnego dnia mozna pic od nowa.KicerK - 2015-07-02, 23:15 No to zależy od osoby. Ale taki moralniak i tak szybko zwykle przemija. Wiem z obserwacji, sam tak nie miałem.
Niektórzy po jednym już wariują Nie wieżyłem, że to możliwe dopóki nie zobaczyłem kogoś takiego na własne oczy Barbra - 2015-07-02, 23:27 moralniak jest zależnie od tego CO po tym piciu robiłeśZSK - 2015-07-02, 23:30 To zależy od wódki, osoby i jego trawienia, od tego co jadł przed piciem, czy się wyspał, czym i ile zapijał, jak szybko pił i w jakich ilościach (w sensie kieliszkach), od kuwa wielu wielu czynników. Wiem niestety z doświadczenia
Krecik ma rację, na kacu każdy sobie obiecuje, ale mija kilka dni (albo godzin:D) i znowu można walić.
[ Dodano: 2015-07-03, 00:32 ]
Barbra napisał/a:
moralniak jest zależnie od tego CO po tym piciu robiłeś
Ja czasem miewałem moralniaki nawet jak tak naprawdę spoko było. Takie same z siebie, bo albo za dużo wypiłem, albo za dużo znajomych było wokół. Ogólnie nie polecam.
Pić to cza umić.WojtekVanHelsing - 2015-07-02, 23:39 Barbra, Moj kolega sie schlal, mowil kazdemu per przyjacielu, powiedzial dwom kolezankom ,ze by je przelecial i walil z 5-10 sekund konia (w gaciach ale zawsze) a i tak go to nie zniechecilo.Ascara - 2015-07-02, 23:57
Antybristler napisał/a:
Czy jak mnie znieczulali w kręgosłup to robili tę słynną punkcję lędźwiową?
W sensie stricte nie, sama w sobie punkcja to kwestia pobrania próbki płynu mózgowo-rdzeniowego do badania. Znieczulenie dooponowe to zupełnie inna rzecz. ALE: czasami do podania znieczulenia używa się tej typowej igły punkcyjnej i można chyba mówić wtedy o punkcji.
WojtekVanHelsing napisał/a:
Po jakim czasie ciągłego chlania człowiek uzaleznia sie od alkoholu?
Nie ma określonego czasu. Zależy to od uwarunkowań genetycznych, podatności psychicznej i w ogóle.Barbra - 2015-07-03, 00:17
Barbra, Moj kolega sie schlal, mowil kazdemu per przyjacielu, powiedzial dwom kolezankom ,ze by je przelecial i walil z 5-10 sekund konia (w gaciach ale zawsze) a i tak go to nie zniechecilo.
typowe zachowanie po alkoholu, nic strasznego, widzialam o wiele gorsze rzeczy, nie dziwię się że się nie przejmuje, może ty za mało wypiłeś i dlatego cię to szokuje i pamiętasz zbyt dużo szczegółów? Mackers - 2015-07-03, 07:20
Barbra, Moj kolega sie schlal, mowil kazdemu per przyjacielu, powiedzial dwom kolezankom ,ze by je przelecial i walil z 5-10 sekund konia (w gaciach ale zawsze) a i tak go to nie zniechecilo.
"Twój kolega"ChodnikowyWilk - 2015-07-03, 08:22
Barbra napisał/a:
typowe zachowanie po alkoholu, nic strasznego, widzialam o wiele gorsze rzeczy, nie dziwię się że się nie przejmuje, może ty za mało wypiłeś i dlatego cię to szokuje i pamiętasz zbyt dużo szczegółów?
Typowe zachowanie po alkoholu? Walenie konia przy znajomych? Prosze cie Moris299 - 2015-07-03, 08:57 [quote="ChodnikowyWilk"]
Barbra napisał/a:
typowe zachowanie po alkoholu, nic strasznego, widzialam o wiele gorsze rzeczy, nie dziwię się że się nie przejmuje, może ty za mało wypiłeś i dlatego cię to szokuje i pamiętasz zbyt dużo szczegółów?
Typowe zachowanie po alkoholu? Walenie konia przy znajomych? Prosze cie [/quote
To teraz spróbuj sobie wyobrazić co jeszcze widziała Barbra jeśli mówi, że to jest jeszcze nicicywind - 2015-07-03, 09:18 Walenie dwóch koni przy znajomych WojtekVanHelsing - 2015-07-03, 09:36
Barbra napisał/a:
Ja nie pijam.
[ Dodano: 2015-07-03, 10:36 ]
Mackers napisał/a:
"Twój kolega"
No, moj kolega
[ Dodano: 2015-07-03, 10:36 ]
ChodnikowyWilk napisał/a:
Barbra napisał/a:
Typowe zachowanie po alkoholu? Walenie konia przy znajomych? Prosze cie
Jak ktos jest swirem i bez tego.. a on jest.icywind - 2015-07-03, 09:58
No, moj kolega
Ty nie masz kolegówWojtekVanHelsing - 2015-07-03, 11:00 Bo Ty tak mowisz?JankielKindybalista85 - 2015-07-03, 16:57
Barbra napisał/a:
typowe zachowanie po alkoholu, nic strasznego, widzialam o wiele gorsze rzeczy
jakie MEH. Normalnie Barbuszka to chyba z niejednego pieca chleb jadła. A taka cicha woda...
Inna sprawa że absolutnie każde interesujące wydarzenie w życiu Wojtka prędzej czy później okazuje się mieć taki lub inny związek z waleniem konia...Ascara - 2015-07-03, 17:03 JankielKindybalista85 - 2015-07-03, 17:58 Przepraszam. i w sumie mam pytanie. Co jakiś czas boli mnie głowa. Wiadomo, każdego czasem boli, ale raczej tak ogólnie, że boli całość. Tymczasem mnie w 9 przypadkach na 10 boli w jednym konkretnym punkcie i z tego konkretnego bolącego punktu czuję promieniujący ucisk, ale ucisk nie ból, na resztę głowy. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale jest bardzo wyraźna róznica między czymś takim a "zwykłym" bólem. Róznica, której jestem świadom bo ten 1 na 10 po prstu napierdziela mnie równomiernie i bez okreslonego epicentrum cała głowa. Moje pytanie brzmi: czy to rak czy nic takiego i mam mnie o to głowa nie boleć? A poważnie to przypuszczam, ze powinienem sobie zrobic tomografię czy jak się tam nazywa to badanie łba że Cię prześwietlają w takim śmiesznym sarkofagu...monjiczq - 2015-07-03, 19:01 Masz raka!!!
Moj teżet ostatnio sie bardzo poci w nocy jak spi, caly mokry jest i na dodatek spo bez kordly nie i patrzalam u wujka to skazal mi teżeta na białaczke
A w sumie mnie tez ciagle glowa boli i nie wiem czemu.
Wszyscy umrzemy na rakiicywind - 2015-07-03, 19:06 Nie wszyscy, ja nie umrę w ogóle