Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
Love178 - 2019-03-25, 11:53 coAntybristler - 2019-03-25, 11:56 Myślałem, że rozkmina dotyczyła dlaczego oceany są słone widzu - 2019-03-25, 12:06 Nie, skąd ten pomysł?SlownikOrtograficzny - 2019-03-25, 21:09
Lilith napisał/a:
Dowiedziała się, że płetwale podczas ruchańska wytryskują 2 litry spermy
i ludzie się w tym kompiom, obrzydliwe
moaj stopa już nigdy nie postanie w oceanieNadir - 2019-03-25, 21:21 Ryby srajo w wodzie.Davos - 2019-03-25, 22:56
Lilith napisał/a:
Koleżanka oglądała niegdyś przyrodniczy o płetwalach błękitnych. Dowiedziała się, że płetwale podczas ruchańska wytryskują 2 litry spermy. I naszła rozkmina... czy samice pletwali to połykają?
Lilith - 2019-03-25, 23:04 Tak wiem, jak to brzmi. Ale człowiek na spiciu ma naprawdę przeróżne teorie widzu - 2019-03-25, 23:26 Wieloryby nie uprawiają seksu dla przyjemności, więc jakakolwiek interakcja płciowa różna od chęci zapłodnienia nie ma u nich miejsca.Lilith - 2019-03-25, 23:32
widzu napisał/a:
Wieloryby nie uprawiają seksu dla przyjemności
Gdzieś przeczytałam, że przyjemność z seksu czerpią tylko ludzie, ale nie wiem, ile w tym prawdy.Nadir - 2019-03-26, 00:00 Lilith, nope. Chociażby takie szympansy karłowate, przynajmniej tak twierdzi wujek Google i ciocia Wikipedia.
"Kopulacja odgrywa istotną rolę w stadzie bonobo. Stosunki kopulacyjne są używane do powitań, rozwiązywania konfliktów i pokonfliktowego „godzenia się”, a także jako przywilej udzielany przez samice w zamian za pożywienie. Bonobo są jedynymi poza człowiekiem przedstawicielami naczelnych, u których zaobserwowano pocałunki językowe, spółkowanie pochwowe w pozycji twarzą w twarz, ocieractwo genitalne pomiędzy dwoma samcami."Antybristler - 2019-03-26, 00:02 Ale zboczuszki
[ Dodano: 2019-03-26, 00:02 ]
#rudapwLilith - 2019-03-26, 00:24 Nadir, o proszę. Człowiek codziennie uczy się nowych rzeczy Całkiem_Dobry_Chłop - 2019-03-26, 00:36
Nadir napisał/a:
Lilith, nope. Chociażby takie szympansy karłowate, przynajmniej tak twierdzi wujek Google i ciocia Wikipedia.
"Kopulacja odgrywa istotną rolę w stadzie bonobo. Stosunki kopulacyjne są używane do powitań, rozwiązywania konfliktów i pokonfliktowego „godzenia się”, a także jako przywilej udzielany przez samice w zamian za pożywienie.
Seks na zgode i dziwkarstwo. Normalnie jak ludzie icywind - 2019-03-26, 07:47
Lilith napisał/a:
widzu napisał/a:
Gdzieś przeczytałam, że przyjemność z seksu czerpią tylko ludzie, ale nie wiem, ile w tym prawdy.
Chyba w gościu niedzielnymwidzu - 2019-03-26, 10:07
Lilith napisał/a:
widzu napisał/a:
Gdzieś przeczytałam, że przyjemność z seksu czerpią tylko ludzie, ale nie wiem, ile w tym prawdy.
Wydaje mi się że delfiny też.krojechleb - 2019-03-26, 10:30 chyba o bonobo właśnie (albo może o jakiś podobnych) oglądałem raz na nat geo i mówili że tam się ruchają wszyscy ze wszystkimi niezależnie od płci, wieku, pokrewieństwa. Z resztą wcale bym się nie zdziwił jakby wszystkie małpy dla przyjemności się ruchały. O delfinach też słyszałem że uprawiają dla przyjemności.Mormegil - 2019-03-26, 15:40
krojechleb napisał/a:
chyba o bonobo właśnie (albo może o jakiś podobnych) oglądałem raz na nat geo i mówili że tam się ruchają wszyscy ze wszystkimi niezależnie od płci, wieku, pokrewieństwa. Z resztą wcale bym się nie zdziwił jakby wszystkie małpy dla przyjemności się ruchały. O delfinach też słyszałem że uprawiają dla przyjemności.
akurat chyba widziałem to samo
taki ranking ruchaczy zwierzęcych, jak skakałem po kanałach to trafiłem na trzecie miejsce (lwy) i zostałem do końca xd
na pierwszym te małpy właśnie byływidzu - 2019-03-26, 23:03 Trafiłem dzisiaj na coś takiego.
Książę Harry ożenił się z Amerykanką. Jeśli któreś z ich dzieci urodzi się na terytorium USA i bodajże będzie mieszkało tam 14 lat to będzie pełnoprawnym obywatelem Amerykańskim.
Jeżeli dziecko to w przyszłości wystartuje w wyborach prezydenckich i wygra i w czasie sprawowania urzędu zostanie na skutek nieprzewidzianego zbiegu okoliczności wybrany na króla Wielkiej Brytanii (wciąż miałby do tego prawo) to technicznie włącza to Stany Zjednoczone w Brytyjską Wspólnotę Narodów, gdyż głową tego państwa będzie aktualnie panujący król Wspólnoty.Love178 - 2019-03-27, 08:24 Nie trzeba mieć amerykańskiego rodzica żeby mieć obywatelstwo, więc William i Kate potencjalnie mają takie same szanse (choć musieliby pewnie zostawić dziecko u rodziny Meghan )widzu - 2019-03-27, 09:20
Cytat:
Nie trzeba mieć amerykańskiego rodzica żeby mieć obywatelstwo