To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - "Humor" wewnętrzny

RudaMaupa - 2014-08-01, 08:02

icywind napisał/a:
Ogladałeś Death Note?

A co powiesz na "Love Note" na podstawie życia Kroka?

-Veon- - 2014-08-01, 08:52

Krokorok napisał/a:
Po podpisie widać że jednak lubisz Chiński bajki.

Po podpisie? Ja jakoś nie widzę w jej podpisie żadnego nawiązania do Koreańskich bajek.

Krokorok napisał/a:
Po za tym pozwól być swoją Kelly, a ja będę jednym z jej Miliona chłopaków.

Czytaj: "Chcę cie tylko zaliczyć"

RudaMaupa napisał/a:
icywind napisał/a:
Ogladałeś Death Note?

A jak by taki notes działał?
Przed wpisaniem do notatnika dziewczyna nie lubi Kroka, po wpisaniu też.
Żadnych magicznych zdolności jak możliwość zabijania na odległość.

Poza tym co Love ma do tego? :P

RudaMaupa - 2014-08-01, 09:02

-Veon- napisał/a:

RudaMaupa napisał/a:
icywind napisał/a:
Ogladałeś Death Note?

A jak by taki notes działał?

Krokorok wpisywałby imiona dziewczyn, które próbował wyrwać. Na skuteczne wyrwanie ma czas do trzydziestki - jeżeli mu się uda, dostanie od bogini miłości (Love) tyle szczerozłotych łopat, ile nazwisk w notesie. Jeśli mu się nie uda, będzie musiał wykonać tyle prac, ile tychże nazwisk. Prace zadawać mu będzie Icywind, bóstwo o złośliwym usposobieniu, oraz jego wierny wyznawca, widzu. Nikt jednak nie wie, że wpisując nazwisko do notesu, Krokorok jednocześnie kładzie klątwę na daną osobę i na siebie, przekazując cząstkę swej elokwencji dalej, a zabierając pierwiastek kobiecego uroku. Czy uda mu się zdążyć na czas? Ile nazwisk znajdzie się w notesie? Czy Krokorok zrozumie w końcu kobiety? I co na to wszystko Love i Icy?

Dobrą nowelę można by zrobić, parę szczegółów dodać i pozmieniać et voila!

icywind - 2014-08-01, 09:05

Daj spokój, Szar jest gatunkiem pod ochroną!

RudaMaupa napisał/a:

Krokorok wpisywałby imiona dziewczyn, które próbował wyrwać. Na skuteczne wyrwanie ma czas do trzydziestki - jeżeli mu się uda, dostanie od bogini miłości (Love) tyle szczerozłotych łopat, ile nazwisk w notesie. Jeśli mu się nie uda, będzie musiał wykonać tyle prac, ile tychże nazwisk. Prace zadawać mu będzie Icywind, bóstwo o złośliwym usposobieniu, oraz jego wierny wyznawca, widzu. Nikt jednak nie wie, że wpisując nazwisko do notesu, Krokorok jednocześnie kładzie klątwę na daną osobę i na siebie, przekazując cząstkę swej elokwencji dalej, a zabierając pierwiastek kobiecego uroku. Czy uda mu się zdążyć na czas? Ile nazwisk znajdzie się w notesie? Czy Krokorok zrozumie w końcu kobiety? I co na to wszystko Love i Icy?

Podoba mi się :ok:

-Veon- - 2014-08-01, 09:19

RudaMaupa napisał/a:

Świetny materiał na komedie. :D Jednocześnie całkowite odwrócenie koncepcji haremowych. Zamiast wszystkich dziewczyn uganiających się za main hero, kiedy on je zbywa/nie jest zainteresowany/nie zauważa tego, to Krokorok by się uganiał za dziewczynami, a te nie byłyby zainteresowane. To dałoby pewien powiew świeżości/nowości.

To mógłby być HIT!

RudaMaupa - 2014-08-01, 09:35

W sumie racja. Wątek z zauroczeniem się boginią miłości i konsekwencjami wpisania jej do notesu... A po czasie spotkałby Morisa. Krwotoki z nosa gwarantowane. Umie ktoś robić animacje?
Love178 - 2014-08-01, 09:43

Ja się zawsze interesowałam animacją, ale suma sumarum nie mam do tego dobrego programu :P
icywind - 2014-08-01, 09:50

love178 napisał/a:
Ja się zawsze interesowałam animacją, ale suma sumarum nie mam do tego dobrego programu :P

Jesteś honorową japonką więc pewnie non stop jakieś anime tworzysz na swoim palmtopie

Love178 - 2014-08-01, 10:22

Można to zawsze zrobić w Simsach i nagrywać :P
Zabek05 - 2014-08-07, 09:51

widzu - 2014-08-07, 16:02

Znalezione na mistrzach:

bartek82r - 2014-08-07, 16:04

widzu napisał/a:
Znalezione na mistrzach:

Obrazek

Od razu mi się ten screen przypomniał
http://mistrzowie.org/563587/Oblakany-wloczega

Davos - 2014-08-07, 22:51

widzu napisał/a:
Znalezione na mistrzach:

Obrazek

Nietrafiony wiek i miejsce zamieszkania ;)

widzu - 2014-08-08, 12:20

:firefox:

Moris299 - 2014-08-08, 13:27

Rodzinie moniczki się spieszyło

http://www.dw.de/pasażer-naprawił-uszkodzonego-boeinga-spieszyło-mu-się-do-domu/a-17832394

-Veon- - 2014-08-08, 15:05

Zaknafein do nogi! :P

Antlion - 2014-08-09, 22:42

Coś dla Shar:

K - k - 2014-08-10, 13:32

:hug:
widzu - 2014-08-10, 18:35

bartek82r - 2014-08-12, 15:48

Shar z rodziną, z wizytą u Love ;)