To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

RudaMaupa - 2014-01-24, 13:45

@up,
no i właśnie, kto się lepiej w życiu ustawił? ;) Powtórzę mój ukochany cytat autorstwa Krasickiego:"My rządzimy światem, a nami kobiety" :-D Koniec końców, baby górą! Precz z równouprawnieniem! ;)

Surrealista - 2014-01-24, 23:50

hahahaha kobiety są słabe bez nas nie dałyby rady zrobić cywilizacjii!! :diabelek: :diabelek:
monjiczq - 2014-01-24, 23:52

@up, ale przeczytaj drugą część zdania :P
Sharvari - 2014-01-24, 23:53

i vice versa. wracaj na domówkę, bo ci paluszki wyjedzą.
Surrealista - 2014-01-24, 23:55

walić paluszki ktoś musi zająć się dobrą muzyką!! :D
Zaknafein - 2014-01-25, 00:24

"dobrą muzyką" :roll:
Surrealista - 2014-01-25, 00:48

tak jest najlepszą! :)
http://www.youtube.com/watch?v=3UEOy4Fktog polecam! :>

Sharvari - 2014-01-25, 01:12

wiem że to offtopic-topic, ale od piosenek mam osobny temat, dodatkowo założyłeś już z rapem. a słuchają go na tym forum tylko dwie osoby łącznie z tobą.
widzu - 2014-01-25, 15:23

Jestem jedyną osobą w "Dziesiątce najaktywniejszych", która nie zarejestrowała się we wrześniu :D

http://i.imgur.com/IYYZLaO.png

AnswersMaster - 2014-01-25, 20:11

wow a ja niedługo wylecę z pierwszej dziesiątki pod względem czasu spędzonego na forum.
RudaMaupa - 2014-01-25, 20:13

Za mało siedzisz na komputerze i takie są skutki... Pamiętaj, nie ma świata za oknem!
Adijos - 2014-01-25, 20:36

AnswersMaster napisał/a:
wow a ja niedługo wylecę z pierwszej dziesiątki pod względem czasu spędzonego na forum.

Pamiętam jak jeszcze pomiędzy nami była różnica 0,5h

Surrealista - 2014-01-26, 09:48

Ja będę pierwszą osobą w top10 która zarejestrowała się w styczniu ;)
Sharvari - 2014-01-26, 12:49

chyba że wcześniej zarobisz jakiegoś bana.
Surrealista - 2014-01-26, 13:13

mam nadzieje że nie, staram się dobrze zachowywać ^^
widzu - 2014-01-27, 22:20

Z mojej listy rzeczy do zrobienia nareszcie mogę wykreślić Spróbowanie wody Vytautas (słona :P ) oraz Zaparzenie herbaty Akbar ;)
AnswersMaster - 2014-02-03, 17:46

Wczoraj zmarł znany aktor Philip Symour Hoffman odtwórca m.in. nieskończonej jeszcze, ważnej roli w sadze Igrzyska Śmierci- Plutarcha Heavensbee. Niestety w ostatniej części nie skończyli kręcić z nim wszystkich scen, ale zostało mu tylko 7 dni zdjęciowych, więc prawdopodobnie go nie zastąpią, a brakujące z nim sceny stworzą efektami specjalnymi, choć sam dokładnie nie wiem co mam przez to rozumieć, no ale szkoda tak czy siak :(
JankielKindybalista85 - 2014-02-03, 23:19

Szkoda gościa. Był dużo lepszym aktorem niż był brzydki. A brzydki był bardzo. Podobno się zaćpał... cóż... szkoda i tyle.
Sharvari - 2014-02-06, 09:31

uwaga uwaga, Shav walczy ze strachami ciemności.

#creepypasta #horror #food #fridge

była noc ze środy na czwartek, godzina 2. po intensywnym ściąganiu materiałów na tablet zgłodniałam i postanowiłam pójść zapolować na jedzenie. otworzyłam lodówkę i ujrzałam tylko rzeczy z których trzeba samemu zrobić jedzenie, więc się poddałam i porwałam ciastko. zamknęłam lodówkę i wtedy usłyszałam to co prześladowało mnie przez pół nocy - GWIZD. ale nie taki jakby wiatr, okno, jakieś moje zwierze, to był bardzo ludzki gwizd. melodyjny, trwał kilka dobrych sekund, nawet zapamiętałam, trochę się skojarzył z początkiem theme archiwum X.
wtedy jak wzorowa postać z horrorów, natychmiast zaczęłam szukać źródła tego dźwięku łażąc po całej kuchni i nieśmiało zaglądając poza nią. nawet królik w klatce dostał wytrzeszczu, odechciało mi się jeść i porywając jeszcze jedno ciastko uciekłam do pokoju udając że się uczę i że jest ok.

dziś rano przypominając sobie o tym, postanowiłam się z tym zmierzyć! ten sam proces - otwieram lodówkę, zamykam, gwizd. nie wiem czy to była moja psychika i pamięć, czy to serio coś z lodówką nie tak. tym razem również nie udało mi się ustalić dokładnego źródła dźwięku, bo durne zeberki w kuchni drą się wniebogłosy i próba ich uciszenia na chwilę zachęca je jeszcze bardziej (o dokładnie tak mam w domu: http://youtu.be/MOiyD26cJ2A?t=34s ) więc muszę poczekać do wieczora, ale ciekawi mnie co to w ogóle jest. i na pewno nie pochodzi od tyłu lodówki, więc prędzej coś ze środka.

mieliście coś podobnego albo pomysły co to może być? czy to ser się na mnie mści i prześladuje? mama przetrzymuje jakieś zwierzę pod kupą lodu które próbuje się ze mną porozumieć?

Adijos - 2014-02-06, 12:02

może po prostu drzwiczka od lodowki ci skrzecza.