To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Z życia forum - Spotkania forumowe, zloty, konwenty

Moris299 - 2014-09-29, 14:29

Głosuje na Bydgoszcz
Ewentualnie poznań, nic innego mi nie pasuje

[ Dodano: 2014-09-29, 15:34 ]
Davos napisał/a:
Skoro każdy głosuje na swoje miasto, to ja oddaję głos na Poznań, a co! :]

Love - to, o czym pisał Jankiel, jest też powszechne w innych miastach. U nas też wszystkie osiedla mają nazwy: "Osiedle kogoś tam" i nikt się nie przejmuje, przy jakiej ulicy ono leży. W adresie też podaje się tylko nazwę osiedla, numer bloku i mieszkania.

Jankiel - Ty się tak nie ciesz, bo i tak już podałeś wystarczająco dużo danych, żeby Ciebie zlokalizować :P Trzeba tylko zrobić tak:

1. Kupujemy / pożyczamy pewną większą liczbę kur, a następnie jedziemy z nimi do Krakowa na Nową Hutę.
2. Nie wiem czy ta pizzeria Boom znajduje się na środku osiedla Kalinowego czy też na obrzeżach bo nie znam topografii Krakowa. Obstawiam drugą opcję, a Jankiel zapewne na tym osiedlu nie mieszka, bo w przeciwnym razie nie rzucałby tak łatwo jego nazwy ;) Zatem należy zlokalizować wszystkie wejścia do bloków w promieniu 5 minut szybkim marszem od rzeczonej pizzerii (Jankiel co prawda pisał o 4 minutach, wliczając w to też zejście po schodach, ale trzeba mieć jakiś margines błędu), a następnie zostawiamy po jednej kurze przed każdą namierzoną wcześniej klatką schodową.
3. Teraz czekamy na rozdzierający krzyk / kwik wydany przez męski, ale nawiązujący do części mechanizmu dźwigniowego służące do wprawiania ich w ruch za pomocą nacisku nogą głos - będzie to "Parówa", jeden z sąsiadów Jankiela, mający fobię na punkcie kur, który po spotkaniu jednej z nich powinien narobić hałasu na pół osiedla ;)
4. Biegniemy we wskazanym kierunku i łapiemy uciekającego w panice "Parówę". Kiedy już go dorwiemy, wypytujemy o numer mieszkania jego samotnie mieszkającego, brodatego, nieco łysiejącego sąsiada w wieku ok. lat 30stu. Gdyby "Parówa" nie chciał odpowiedzieć, łapiemy jedną z wciąż kręcących się w pobliżu kur, machamy nim przed nosem pedzia, aż uzyskamy interesujące nas dane.
5. Udajemy się pod wskazany adres, pukamy/dzwonimy do drzwi i... Witaj Jankielu, forumowicze Ciebie znaleźli :-D

Nie łatwiej iść do najbliższego aquaparku i wypatrywać brodacza zarywającego do nastolatek? :roll:

Davos - 2014-09-29, 15:03

Moris299 napisał/a:

Nie łatwiej iść do najbliższego aquaparku i wypatrywać brodacza zarywającego do nastolatek? :roll:

E, nie. To by było za proste :P

Barbro - nie wstydź się ;) Każdy z nas miał chyba jakieś opory przed spotkaniem, ale ostatecznie zlot wyszedł bardzo fajnie :)

monjiczq - 2014-09-29, 17:18

mi sie podobało fest :-D
saRenia - 2014-09-29, 23:09

Jeśli byłaby Bydgoszcz też by mi pasowało. Wybrałabym się w końcu i odwiedziła mojego kolegę tam :)
Davos - 2014-09-29, 23:10

Sarenia - którego? Adijosa czy Morisa? ;)
monjiczq - 2014-09-29, 23:11

To ja zagłosuje na końcu bo mi i tak wszystko jedno, i w ogóle tak myślałam żeby przylecieć w czerwcu więc o terminach też piszcie bo trochę się pod was dostosuję cnie
saRenia - 2014-09-29, 23:13

Davos napisał/a:
Sarenia - którego? Adijosa czy Morisa? ;)

Nie znacie. Poszedł tam medycynę studiować i nie ma czasu na nic. Odwiedziłabym go, bo przez 5 lat studiów nie dałam rady się wybrać, a tak przy okazji załatwiłabym 2 sprawy :)

matheus3004 - 2014-10-07, 16:20

Davos napisał/a:
Mam nadzieję, że kiedyś uda się chociaż zgadać na jakieś piwko :)

No nie ma problemu. :) Tylko kiedy?

Davos - 2014-10-07, 23:46

Matheus, ja mogę albo jakoś krótko po 16 października albo dopiero pod koniec listopada, bo w międzyczasie będę trochę zawalony różną robotą. Ale jakby co, to numery swoje mamy więc zgadamy się jakoś :)
monjiczq - 2014-10-15, 21:29

ej w ogole co powiecie na sierpien? Bo chce na kempa zaleciec i sierpien bylby git
brzozik70043704352251515 - 2014-10-15, 21:45

masz jakas ekipe na kempa? jak chcesz to mozesz leciec ze mna i z moim zesolem ;]
monjiczq - 2014-10-15, 21:49

Nie znam twojego zesola
Davos - 2014-10-16, 01:04

Ja nie mam pojęcia co będę robić w sierpniu, bo do tego jeszcze bardzo daleko i po drodze plany na ten miesiąc się zmienią z milion razy. Ale jak będę mógł to wpadnę.

To co, robimy następny zlot w Białymstoku? :troll:

widzu - 2014-10-16, 06:42

Davos napisał/a:
To co, robimy następny zlot w Białymstoku? :troll:

W sierpniu mnie tam nie będzie. :rofl:

bartek82r - 2014-10-16, 09:12

monjiczq napisał/a:
Nie znam twojego zesola

KLIK

monjiczq - 2014-10-16, 10:39

Hahaha spoko
bartek82r - 2014-10-16, 10:42