Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Gry i zabawy forumowe - A gdy X dorośnie...
decp - 2015-01-06, 20:03 To by mi wystarczało. Gdybyśmy to tylko my byli w zakładzie karnym. Takie specjalne przeniesienie innych więźniów, przemieszanie w innych więzieniach, a ten jeden budynek byłby specjalnie dla mistrzów. O tak. Ale... przecież są oddzielne dla mężczyzn i kobiet. Czyli musiałyby być dwa specjanlne zakłady karne.
A twoja przyszłość to jaka niby? hmm?Mackers - 2015-01-06, 20:08 Żadna, prawdopodobnie zginę w wypadku w autobusie.Ascara - 2015-01-06, 20:19 Nie, wpadniesz pod autobus.ChodnikowyWilk - 2015-01-06, 20:23 Nie,.autobus go przejedzie.Ascara - 2015-01-06, 20:28 Właśnie to napisałam ChodnikowyWilk - 2015-01-06, 20:30 Wiem Ascara - 2015-01-06, 20:31 Okay Moris299 - 2015-01-06, 21:04 Nie bo to przejedzie autobuswidzu - 2015-01-06, 21:27 A kierowca zacznie klaskać. decp - 2015-01-06, 22:17 Ale pierw wstanie.Davos - 2015-01-07, 03:28
Szyszek27 napisał/a:
Davos porzuci Poznań na rzecz pięknej Szkocji, gdzie zostanie stróżem prawa. Gdy jakiś bandzior będzie popełniał jakieś niedobre uczynki, Davos przywdzieje kilt wolności i krzykiem FREEEEDOOOOOM obezwładni wszelkich bandytów! Zamieszka w zamku na wzgórzu, gdzie po pracy będzie żłopał całymi dniami szkocką whisky, żeby się rozgrzewać, gdy przyjdą chłodne dni i będzie wiało chłodem pod kiltem
Całkiem zacna wizja
No to na specjalne życzenia, dalszy ciąg przewidywań co do losów forumowiczów:
Mackers będzie pracować w McDonaldzie jako sprzedawca za ladą i pytać wszystkich: "A może frytki do tego?", ale szybko dojdzie do wniosku, że taka praca jest dużo poniżej jego oczekiwań i postanowi założyć konkurencyjną sieć fastfoodów. Długo będzie zastanawiać się nad nazwą, aż w końcu Widzu dla żartu zasugeruje mu nazwę: "Mc'Ers". Pomysł chwyci, Mc'Ers stanie się rozpoznawalną marką, a Mackers zarobi niezłe pieniądze. Ale wkrótce przyczepi się do niego Sanepid, bo okaze się, że Mackers do sosu czosnkowego dodaje "coś od siebie" Policja aresztuje go w samym środku imprezy, podczas której Mackers będzie przebrany za wilczycę. Wkrótce na pudelku pojawi się artykuł na ten temat, opatrzony nagłówkiem: "Właściciel słynnej sieci barów aresztowany w stroju lisicy". Mackers będzie słać do nich sprostowania, że to nie była lisica, tylko wilczyca.
A o tym, z kim będzie siedział w więzieniu, chyba nie musze pisać
Szyszek, jak już wspomnieliście, zostanie komentatorem skoków narciarskich i w końcu stanie się tak rozpoznawalny, jak Szaranowicz. Ale że każda znana osoba ma swoich hejterów, wkrótce znajdzie się niespełniony dziennikarz sportowy z konkurencyjnej stacji, który będzie obwiniać Szyszka o swoje niepowodzenie w pracy i w akcie desperacji naśle na niego płatnego mordercę - Jemszyszka. Jemszyszek tuż przed wykonaniem zlecenia zacznie mieć nagle rozterki moralne - po raz pierwszy w życiu - aż w końcu skruszony zgłosi się na policję i wszystko wyjawi. Jemszyszek dostanie status świadka koronnego, bo zacznie sypać innych płatnych zabójców i będzie musiał ukrywać się do końca życia pod zmienioną tożsamością, z ochroną policji. Dziennikarz, który go wynajął, trafi do celi z najgorszymi degeneratami, którzy zrobią mu z dupy jesień średniowiecza. A sam Szyszek dzięki nagłośnieniu całej sprawy przez media stanie się postacią rozpoznawalną nie tylko w kraju, ale i za granicą. I wkrótce najlepsi skoczkowie z całego świata będą do niego pisać prośby o autograf
Decp zostanie przygarnięty przez rodzinę mającą bzika na punkcie kotów więc będzie dobrze karmiony i dostanie dużą i wygodną kuwetę Niestety najmłodszy członek rodziny - 2 letnie dziecko - będzie go dręczyć i ciągnąć za ogon, dopóki trochę nie podrośnie. Domownicy założą Decpowi fotobloga, na którym codziennie będą wrzucać filmiki z nim w roli głównej - podczas jedzenia, snu czy zabawy. Ale prawdziwym hitem internetów okaże się zdjęcie Decpa załatwiającego się w kuwecie, z podpisem: "Sram na to wszystko", które stanie się jednym z najbardziej rozpoznawalnych memów. Rodzina zgłosi się też na casting do reklamy karmy dla kotów, wygra go i wkrótce reklama z Decpem wpierdzielającym ze smakiem Whiskas będzie puszczana na okrągło w paśmie wieczornym, między reklamą podpasek, a reklamą środków do czyszczenia kibla. I będzie notorycznie wkurzać ludzi jedzących akurat kolację Ascara - 2015-01-07, 04:52 A ja?
[ Dodano: 2015-01-07, 05:08 ]
BTW pomyliłeś Mackersa To właśnie nie lisica, a wilczyca... No, chyba, że to celowe Szyszek - 2015-01-07, 07:52 "Mc'Ers"
No! Taki scenariusz to ja rozumiem! Dobra robota, Davos! Moris299 - 2015-01-07, 12:12 Mnie nie ma Davos - 2015-01-07, 13:03
Ascara napisał/a:
BTW pomyliłeś Mackersa To właśnie nie lisica, a wilczyca... No, chyba, że to celowe
No właśnie pisałem tego posta w środku nocy i już mi się nie chciało sprawdzać, która wersja była w końcu prawdziwa Ale dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione.
Ascara napisał/a:
A ja?
Moris299 napisał/a:
Mnie nie ma
Spokojnie, ciąg dalszy nastąpi Tylko nie wiem kiedy, bo chwilowo jestem trochę zajęty. Może pod koniec tygodnia coś jeszcze dopiszę.
Swoją drogą, czekam aż Jankiel będzie mieć neta i dopisze jakieś swoje pomysły RudaMaupa - 2015-01-07, 13:27 Davos, moja wymarzona przyszłość! Taką właśnie chcę mieć! Barbra - 2015-01-07, 13:48 Ruda, co to za przyszłość, lepiej chodź z nami do więzienia
Davos teraz nie będziesz miał spokoju bo każdy będzie chciał o sobie poczytaćMackers - 2015-01-07, 16:16 Ja się tylko zastanawiam czy jest ten składnik, przez który trafię do pudła.
Opisy genialne, ale czuję się lekko strolowany. ChodnikowyWilk - 2015-02-20, 19:37 Gdy Zabek wyrosnie, będzie menelem Love178 - 2015-02-20, 19:49 Z wieżowcen w Dubaju