To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Gry i zabawy forumowe - A gdy X dorośnie...

decp - 2015-01-06, 20:03

To by mi wystarczało. Gdybyśmy to tylko my byli w zakładzie karnym. Takie specjalne przeniesienie innych więźniów, przemieszanie w innych więzieniach, a ten jeden budynek byłby specjalnie dla mistrzów. O tak. Ale... przecież są oddzielne dla mężczyzn i kobiet. Czyli musiałyby być dwa specjanlne zakłady karne.
A twoja przyszłość to jaka niby? hmm?

Mackers - 2015-01-06, 20:08

Żadna, prawdopodobnie zginę w wypadku w autobusie.
Ascara - 2015-01-06, 20:19

Nie, wpadniesz pod autobus.
ChodnikowyWilk - 2015-01-06, 20:23

Nie,.autobus go przejedzie.
Ascara - 2015-01-06, 20:28

Właśnie to napisałam :D
ChodnikowyWilk - 2015-01-06, 20:30

Wiem :-D
Ascara - 2015-01-06, 20:31

Okay :haha:
Moris299 - 2015-01-06, 21:04

Nie bo to przejedzie autobus
widzu - 2015-01-06, 21:27

A kierowca zacznie klaskać. :muk:
decp - 2015-01-06, 22:17

Ale pierw wstanie.
Davos - 2015-01-07, 03:28

Szyszek27 napisał/a:
Davos porzuci Poznań na rzecz pięknej Szkocji, gdzie zostanie stróżem prawa. Gdy jakiś bandzior będzie popełniał jakieś niedobre uczynki, Davos przywdzieje kilt wolności i krzykiem FREEEEDOOOOOM obezwładni wszelkich bandytów! Zamieszka w zamku na wzgórzu, gdzie po pracy będzie żłopał całymi dniami szkocką whisky, żeby się rozgrzewać, gdy przyjdą chłodne dni i będzie wiało chłodem pod kiltem ;)

Całkiem zacna wizja :piwo:

No to na specjalne życzenia, dalszy ciąg przewidywań co do losów forumowiczów:

Mackers będzie pracować w McDonaldzie jako sprzedawca za ladą i pytać wszystkich: "A może frytki do tego?", ale szybko dojdzie do wniosku, że taka praca jest dużo poniżej jego oczekiwań i postanowi założyć konkurencyjną sieć fastfoodów. Długo będzie zastanawiać się nad nazwą, aż w końcu Widzu dla żartu zasugeruje mu nazwę: "Mc'Ers". Pomysł chwyci, Mc'Ers stanie się rozpoznawalną marką, a Mackers zarobi niezłe pieniądze. Ale wkrótce przyczepi się do niego Sanepid, bo okaze się, że Mackers do sosu czosnkowego dodaje "coś od siebie" :brwi: Policja aresztuje go w samym środku imprezy, podczas której Mackers będzie przebrany za wilczycę. Wkrótce na pudelku pojawi się artykuł na ten temat, opatrzony nagłówkiem: "Właściciel słynnej sieci barów aresztowany w stroju lisicy". Mackers będzie słać do nich sprostowania, że to nie była lisica, tylko wilczyca.
A o tym, z kim będzie siedział w więzieniu, chyba nie musze pisać ;)

Szyszek, jak już wspomnieliście, zostanie komentatorem skoków narciarskich i w końcu stanie się tak rozpoznawalny, jak Szaranowicz. Ale że każda znana osoba ma swoich hejterów, wkrótce znajdzie się niespełniony dziennikarz sportowy z konkurencyjnej stacji, który będzie obwiniać Szyszka o swoje niepowodzenie w pracy i w akcie desperacji naśle na niego płatnego mordercę - Jemszyszka. Jemszyszek tuż przed wykonaniem zlecenia zacznie mieć nagle rozterki moralne - po raz pierwszy w życiu - aż w końcu skruszony zgłosi się na policję i wszystko wyjawi. Jemszyszek dostanie status świadka koronnego, bo zacznie sypać innych płatnych zabójców i będzie musiał ukrywać się do końca życia pod zmienioną tożsamością, z ochroną policji. Dziennikarz, który go wynajął, trafi do celi z najgorszymi degeneratami, którzy zrobią mu z dupy jesień średniowiecza. A sam Szyszek dzięki nagłośnieniu całej sprawy przez media stanie się postacią rozpoznawalną nie tylko w kraju, ale i za granicą. I wkrótce najlepsi skoczkowie z całego świata będą do niego pisać prośby o autograf ;)

Decp zostanie przygarnięty przez rodzinę mającą bzika na punkcie kotów więc będzie dobrze karmiony i dostanie dużą i wygodną kuwetę :P Niestety najmłodszy członek rodziny - 2 letnie dziecko - będzie go dręczyć i ciągnąć za ogon, dopóki trochę nie podrośnie. Domownicy założą Decpowi fotobloga, na którym codziennie będą wrzucać filmiki z nim w roli głównej - podczas jedzenia, snu czy zabawy. Ale prawdziwym hitem internetów okaże się zdjęcie Decpa załatwiającego się w kuwecie, z podpisem: "Sram na to wszystko", które stanie się jednym z najbardziej rozpoznawalnych memów. Rodzina zgłosi się też na casting do reklamy karmy dla kotów, wygra go i wkrótce reklama z Decpem wpierdzielającym ze smakiem Whiskas będzie puszczana na okrągło w paśmie wieczornym, między reklamą podpasek, a reklamą środków do czyszczenia kibla. I będzie notorycznie wkurzać ludzi jedzących akurat kolację ;)

Ascara - 2015-01-07, 04:52

A ja? :D

[ Dodano: 2015-01-07, 05:08 ]
BTW pomyliłeś Mackersa :haha: To właśnie nie lisica, a wilczyca... No, chyba, że to celowe :P

Szyszek - 2015-01-07, 07:52

"Mc'Ers" :haha: :1m: :piwo:

No! Taki scenariusz to ja rozumiem! Dobra robota, Davos! :-D

Moris299 - 2015-01-07, 12:12

Mnie nie ma :(
Davos - 2015-01-07, 13:03

Ascara napisał/a:
BTW pomyliłeś Mackersa :haha: To właśnie nie lisica, a wilczyca... No, chyba, że to celowe :P

No właśnie pisałem tego posta w środku nocy i już mi się nie chciało sprawdzać, która wersja była w końcu prawdziwa :D Ale dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione.

Ascara napisał/a:
A ja?

Moris299 napisał/a:
Mnie nie ma

Spokojnie, ciąg dalszy nastąpi ;) Tylko nie wiem kiedy, bo chwilowo jestem trochę zajęty. Może pod koniec tygodnia coś jeszcze dopiszę.

Swoją drogą, czekam aż Jankiel będzie mieć neta i dopisze jakieś swoje pomysły :)

RudaMaupa - 2015-01-07, 13:27

Davos, moja wymarzona przyszłość! ^_^ Taką właśnie chcę mieć! <3 :-*
Barbra - 2015-01-07, 13:48

Ruda, co to za przyszłość, lepiej chodź z nami do więzienia :muk:

Davos teraz nie będziesz miał spokoju bo każdy będzie chciał o sobie poczytać

Mackers - 2015-01-07, 16:16

Ja się tylko zastanawiam czy jest ten składnik, przez który trafię do pudła.
Opisy genialne, ale czuję się lekko strolowany. :haha:

ChodnikowyWilk - 2015-02-20, 19:37

Gdy Zabek wyrosnie, będzie menelem :P
Love178 - 2015-02-20, 19:49

Z wieżowcen w Dubaju :P