Tego jakoś nie widzicie, co? ZSK - 2017-11-05, 21:03 "Trochę dystansu" bo to nie było obraźliwe określenie w Twoją stronę. Jankiel Cię nie obrażał, rozumiesz?
I jeszcze wyjaśnił to w kolejnym poście.
Natomiast Moris rzucał epitetami kilkukrotnie, po prostu wyzywając od zjebów bez kontekstu świadczącego o tym, że to żart.
Chyba trzeba będzie wydawać oświadczenia dot. każdego warna i uchylenia bo macie problem jakbym wam stówkę z portfela zwinął.Ascara - 2017-11-05, 21:04 No nie wiem, mnie nazywanie podpierdalaczem i kablem obraża, tekst o zapłonie też, widać jestem dziwna.macbed - 2017-11-05, 21:05
Moris299 napisał/a:
to samo chciałem pisać, jak Ascara zwróciła uwagę to był wywód macbeda i jankiela na kilka postów i szydzenie jaki to Ascara kabel a sam później od razu leci się poskarżyć adminom
Pokaż mi proszę, gdzie w tamtym temacie szydziłem z Ascary
Moris299 napisał/a:
od razu leci się poskarżyć adminom
Cytat:
Hipokryzja lvl [jakiaś duża liczba]
Moris299 napisał/a:
Cytat:
Moris299 napisał/a:
Cytat:
JankielKindybalista85 - 2017-11-06, 00:09
Ascara napisał/a:
No nie wiem, mnie nazywanie podpierdalaczem i kablem obraża
To nie kabluj - jak choćby w tym momencie - to nikt cię tak nie nazwie, podpierdalaczu.
Swoją drogą dobra spina się tu urodziła. 8.47/10. Temat o CIA a atmosfera jak po tajnej interwencji agentów wpływu KGB. c1ick - 2017-11-06, 07:29 Z tego co widziałem już odeszła, także po dramieJankielKindybalista85 - 2017-11-06, 09:00
c1ick napisał/a:
Z tego co widziałem już odeszła, także po dramie
I to się nazywa rozwiązać węzeł gordyjski. Niczym Aleksander.