Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sprawy związane z forum - Ignorowane tematy
macbed - 2016-02-05, 18:13
Wprowadźcie żesz w końcu blokowanie działu Polityka.
[ Dodano: 2016-02-05, 18:08 ]
I nieciekawych ciekawostek.d - n - 2016-02-05, 18:19
Ascara napisał/a:
Mis też ignoruje mój temat.
Ja bym powiedział że raczej tylko Mis bo mnie wliczać jako tako nie można Love178 - 2016-02-05, 18:23
macbed napisał/a:
Lowe napisał/a:
Nie mam ochoty wchodzić w psychikę takich kobiet
No popatrz, a w psychikę takich mężczyzn wchodzisz z butami.
Chodzi mi o to, że nie chcę się starać poczuć jak one żeby to w pełni pojąć. Miałam znajomego, który podchodził do ludzi i pytał "możesz mi wytłumaczyć, co siedzi w głowie pedofilom, bo za nic ich nie mogę zrozumieć. Staram się i staram i nic", nie rozumiałam po co mu to w ogóle. Ale miał pewną nieodpartą ciekawość. U mnie ta ciekawość ma granicę nieco wcześniej. Zatem wracając do tych kobiet - wystarczy mi, że nie podobają mi się ich komentarze, czasami to są komentarze autodestrukcyjne typu "chciałabym żeby X mnie zgwałcił", bo nie wiedzą czym w ogóle jest gwałt, albo rzucają obrzydlistwami typu "nie mogę przestać się patrzeć na jego krocze", w każdym razie nie czuję potrzeby wiedzieć dlaczego one tak piszą, staram się reagować i cieszy mnie to, że często jak na takie coś trafiam, to już z czyjąś trafną reakcją typu "a spróbuj teraz zamienić role, że mówi to mężczyzna do kobiety". Ludzi walczących z ignorancją i podwójnymi standardami jest coraz więcej. No i teraz pytanie, czy mężczyznom, którzy się tak zachowują, wchodzę w psychikę z butami, czy po prostu reaguję na zachowanie? Jak rzucam jakimiś liczbami czy wynikami badań psychologicznych, to po to aby zaprezentować skalę problemu. Ja może nie umiem wejść w buty jakiegoś podłego typa, ale ktoś coś zbadał i opublikował, co otworzyło furtkę do poznania przynajmniej jak te buty wyglądają. I wiedza jest potrzebna, pamiętam jak jakoś w zeszłym tygodniu czytałam na facebooku komentarz "nie znam żadnych statystyk, ale nie rozumiem sensu poruszania problemu [napadów na ulicy w celu gwałtu], skoro pewnie z puli wszystkich, które mają miejsce, zdarza się to tylko 1 na 100 kobiet w rozwiniętych krajach europejskich" Moje AŻ to jest jego TYLKO, no nie wejdę w buty gościa choćbym nie wiem jak się starała Za małeBarbra - 2016-02-05, 18:33
macbed napisał/a:
I nieciekawych ciekawostek.
toMistress9 - 2016-02-05, 18:37
Ascara napisał/a:
Mis też ignoruje mój temat.
e tam
byłoby wiecej ignorowanych ale i tak juz rzadko odwiedzam forum i same sie posty kasuja + zazwyczaj klikam 'oznacz wszystkie jako przeczytane'ZSK - 2016-02-05, 18:40 Na swoje usprawiedliwienie dodam, że tak duża lista ignorowanych topików jest też formą walki o niespędzanie całego dnia na forum. Tak co by mieć trochę czasu na studia i takie tam. Żeby nie było, że się od społeczności odcinam czy coś :vMoris299 - 2016-02-05, 18:42 a nie sory jednak mam coś zignorowane trzeba było jeszcze kliknąć na dole lista tematów :I
Barbra - 2016-02-05, 18:45 poza tym większość ignorowanych tematów przez tych mocno ignorujących to gry i zabawy i jakieś tematy o niczym, ja mogę powiedzieć że najbardziej lubię JWO, co was śmieszy/wkurza/smuci/cokolwiek i inne takie gdzie ludzie piszą bardziej osobiste rzeczy a nie czy wolą spaghetti czy seata na literkę 4ZSK - 2016-02-05, 18:51
Cytat:
poza tym większość ignorowanych tematów przez tych mocno ignorujących to gry i zabawy i jakieś tematy o niczym, ja mogę powiedzieć że najbardziej lubię JWO, co was śmieszy/wkurza/smuci/cokolwiek i inne takie gdzie ludzie piszą bardziej osobiste rzeczy a nie czy wolą spaghetti czy seata na literkę 4
Dużo literek jak na Barbrę, ale popieram Barbra - 2016-02-05, 18:52
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Cytat:
poza tym większość ignorowanych tematów przez tych mocno ignorujących to gry i zabawy i jakieś tematy o niczym, ja mogę powiedzieć że najbardziej lubię JWO, co was śmieszy/wkurza/smuci/cokolwiek i inne takie gdzie ludzie piszą bardziej osobiste rzeczy a nie czy wolą spaghetti czy seata na literkę 4
Dużo literek jak na Barbrę, ale popieram
już kiedyś pisałam, im dłuższy post tym większy cringe przy czytaniu go w przyszłości, dlatego unikam
icyzrozumieZSK - 2016-02-05, 18:59 Tu nie chyba nic co by mogło wywołać takie uczucia w przyszłości, także spoko Adijos - 2016-02-05, 19:00 Głównie Gry i Zabawy oraz tematy od skrinów itd.SlownikOrtograficzny - 2016-02-05, 22:48 No przepraszam bardzo, ale jestem absolutnie, podkreślam, absolutnie oburzony faktem, że ktoś śmiał ignorować "Lassie thread". Cóż za niegodziwość i barbarzyństwo!
U mnie bardzo mało.
Czego teraz słuchasz? vol.2 Muzyka
Anime i manga - polecane Anime i Manga
Podmiany + obserwacja screenów Moderatory z głównej
Temat ogólny Moderatory z głównej
Wątpliwości związane z konkretnymi screenami Moderatory z głównej
Śmieszne obrazki Anime i Manga
Plemiona Gry
Anime i manga - temat ogólny Anime i Manga
Harry Potter Hydepark
Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej 2016 Sport
Pytania do admina bardziej lub mniej ogólne Moderatory z głównej
Motoryzacja! Tacy jesteśmy
Skoki narciarskie. Sport
Piłka nożna Sport
Zwierzaczki Gry i zabawy
Żółwiowości Hydepark
Siatkówka Sport
Ulubione openingi i endingi Anime i Manga
Eliminacje do Euro 2016 we Francji Sport
Liga Mistrzów Sport
Primera División Sport
Penis ziemny Sportwidzu - 2016-02-05, 23:04 Odnośnie oficjalnego forum Sprawy związane z mistrzowie.org
mistrzowie-forum VS forum oficjalne Sprawy związane z forum oficjalnym
Czego teraz słuchasz? vol.2 Muzyka
Anime i manga - polecane Anime i Manga
Plemiona Gry
Anime i manga - temat ogólny Anime i Manga
Oceń muzykę osoby powyżej Muzyka
Kącik poetycki Tacy jesteśmy
Skoki narciarskie. Sport
Zwierzaczki Gry i zabawy
Iced Earth Muzyka
Wrzucamy utwory! Karaoke
Minecraft Gry
Wybory do Sejmu Październik 2015 Polityka
Widocznie część się odignorowała z powodu braku aktywności, bo byłem pewien, że będzie tego więcej.Davos - 2016-02-05, 23:05 A ja jestem oburzony, że ignorujecie sport
Ale i tak wygrał Antek, który miał w ignorze żółwiowości Mańka - 2016-02-05, 23:11
Davos napisał/a:
Ale i tak wygrał Antek, który miał w ignorze żółwiowości
Kurdebele, troll do sześcianu! xDAntybristler - 2016-02-05, 23:25
Cytat:
Ale i tak wygrał Antek, który miał w ignorze żółwiowości
Coo? Weź nie strasz Ascara - 2016-02-05, 23:32 SlownikOrtograficzny, ładnie z Twojej strony, że nas nie podglądasz, ale zdradzasz teraz tajniki naszego działu. SlownikOrtograficzny - 2016-02-05, 23:51
Ascara napisał/a:
SlownikOrtograficzny, ładnie z Twojej strony, że nas nie podglądasz, ale zdradzasz teraz tajniki naszego działu.
Przepaszam, nie wiedziałem, że
Cytat:
Podmiany + obserwacja screenów Moderatory z głównej
Temat ogólny Moderatory z głównej
Wątpliwości związane z konkretnymi screenami Moderatory z głównej
Pytania do admina bardziej lub mniej ogólne Moderatory z głównej
leżą tuż obok tajemnicy zamachu na Kennedy'ego w archiwum X. Następnym razem będę ostrożniejszy.
Ascara - 2016-02-06, 00:18