Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Redakcja telenoweli "Wiara w ludzi" i innych - Mistrzowie - 20 lat później
Mormegil - 2016-01-14, 16:36 Oby nie Niemcy. :IJankielKindybalista85 - 2016-01-14, 19:11 Davosa nie było bo poległ za Szkocję do końca urągając występnemu królowi Anglii Wilhelmowi i jego żonie, krwiożerczej raszpli Katarzynie.Davos - 2016-01-14, 19:36 Dzięki za komcie
macbed napisał/a:
Dobra, przeczytałem i już miałem zamiar zachwalać i ogólnie się rozpisać, ale moja postać jednak do końca pozostała hermetycznym bułożercą.
Dabos, plz. Następnym razem będziesz inaczej pisał. Ojjj, wszyscy się jeszcze zdziwicie.
Oj tam, oj tam. Trochę dystansu, Makbecie :]
love178 napisał/a:
Wiedziałam, że będę miała najgorszy możliwy scenariusz
No żesz, a miałem dobre intencje! Chociaż tak myślałem, że perspektywa wyjścia za mąż Cię nie ucieszy Ale czemu od razu najgorszy scenariusz? Wyjazd do Japonii i zostanie dziennikarką naprawdę byłoby dla Ciebie takie złe?
Mackers napisał/a:
szkoda tylko, że tak mało o mnie napisałeś.
Za dużo nas tu jest, żeby o każdym móc napisać tyle, żeby był zadowolony... Co pan zrobisz, no nic pan nie zrobisz.
Antybristler napisał/a:
Ciekawe czy coś z tego się sprawdzi
Przekonamy się za 20 lat (oby) Ale myślę, że niektóre założenia są jak najbardziej realne. Np. to, co stanie się z Krokorokiem
Zaknafein napisał/a:
no kurwa, Davos, stary, skad wiedziales jak widze siebie za 20 lat?
przezajebiste opowiadanie, krata dla Ciebie
No a jak inaczej miałaby wyglądać Twoja przyszłość? I dzięki za browary
ZróbmySobieKupę napisał/a:
A tak dla ścisłości: moja nauczycielka angielskiego w szkole średniej była zaraz po studiach i do tego bardzo zgrabna, więc nie tylko stare raszple
Hm, no to tu nie trafiłem. Ale i tak musiała paść taka kwestia z Twoich ust w tym momencie, żeby móc płynnie przejść z przedstawienia losów Barbry do Twojej historii :]
Szyszek napisał/a:
[ I fajnie, że nam wszystkim przepowiedziałeś świetlaną przyszłość
Nie ma sprawy Wiedziałem, że będziesz należał do tej nielicznej grupy ludzi, która po przeczytaniu opowiadania nie będzie mnie hejtować za swój przyszły los
Szyszek napisał/a:
Po przeczytaniu końcówki rżałem jak debil
Fajnie, że o tym wspomniałeś, bo ciekawi mnie bardzo, jak Wam się właśnie końcówka spodobała
Chociaż zdaję sobie sprawę, że jest zrozumiała głównie dla weteranów forum bo większość nowych zapewne nie widziała (i nie słyszała) o filmikach z YT, które swego czasu wrzucał na forum nasz przyszły premier
Szyszek napisał/a:
Może Davos nie dożył tego zlotu? :c
Mam nadzieję, że to jednak się nie sprawdzi
A czemu mnie nie ma? Samemu o sobie trochę głupio pisać... Ale gdybym miał wymyślić dla siebie jakąś rolę w tej historii... Niech będzie, że zostanę consigliere, kimś w rodzaju Toma Hagena legalizującego biznesy Zaka i pływającego z nim po Karaibach A co sobie będę żałował
Ascara napisał/a:
No oprócz Mariusza i reszty chłopaków, którzy u niego zarabiają.
Fakt, załoga Media Monster Group może czuć się zawiedziona... Ale i tak to pryszcz w porównaniu do losów Zuckerberga
Ismailes napisał/a:
O mnie cały wątek, Ale dowaliłeś z tymi żonami Ale fajnie się czytało . Kto z nas wie jaka przyszłość może nas czekać. Być może jest coś w tym co stworzyłeś.
Ale przynajmniej nie będziesz mógł narzekać na nudę w życiu rodzinnym
No i masz rację - śmieszki heheszki, ale to naprawdę ciekawe, co w realu będzie z nami za 20 lat. Czy forum do tego czasu przetrwa? Ba, czy w ogóle świat przetrwa?
Jedna wielka niewiadoma.
Mormegil napisał/a:
Oby nie Niemcy. :I
Niemców nie będzie. Co najwyżej niemieccy muzułmanie. Ale wtedy wyśle się Mackersa i już on im tam zrobi porządny remove kebab.Ismailes - 2016-01-14, 19:39 Davos, Jedyne co jest wiadome i nieziemne na tym świecie to fryzura Zbyszka Wodeckiego Davos - 2016-01-14, 19:41 True
No i te oklepane rzeczy: śmierć, podatki i Moda na sukces.Ismailes - 2016-01-14, 19:43 Davos, I Bracia Mroczkowie w M jak Miłość, którzy nadal myślą, że są Aktorami
Ale wracając do opowiadania, mama nadzieję, że chociaż po części uda się zrealizować to co się tam zawarło. JankielKindybalista85 - 2016-01-14, 19:48
Davos napisał/a:
- A dobra w łóżku? - zapytał prosto z mostu Jankiel, uśmiechając się szelmowsko.
- No cóż... My jeszcze nie... - Widzu był już cały czerwony na twarzy. - Ja tylko... ja na razie tylko... trzymałem ją za rękę.
- Widzu, plz. - powtórzył raz jeszcze Słownik. A Jankiel się roześmiał.
- Chłopie, na co ty czekasz? W tym tempie zaruchasz może przed sześćdziesiątką. Poza tym posłuchaj rady starszego kolegi: Ty ją trzymasz za rękę, a ktoś inny w tym czasie rucha.
- Ona nie jest z takich! - zaprotestował Widzu. - Ufam jej. A poza tym z seksem mi się nie spieszy.
- To dobrze wiemy - zakpił Jankiel. - Ale wiesz, ja na twoim miejscu cieszyłbym się, że nieprawdziwe jest powiedzonko, IŻ NIEUŻYWANY ORGAN ZANIKA. W przeciwnym wypadku byłbyś teraz w niezłych tarapatach.
- Jankiel, foda-se - odciął się Widzu i pokazał rozmówcy środkowy palec.
A to się nazywa recesywny penis, Widzu. Powolny proces ale nieubłagany. Więc fodasuj chociaż sam siebie, niech pupil ma trochę ruchu To może do 2036 roku doczekasz.:troll:Ismailes - 2016-01-14, 19:50 Jankiel dobrze mówi Widzu trzeba czasem swojego zwierzaka puścić na jakiś spacerek poza granice własnego domu JankielKindybalista85 - 2016-01-14, 19:57
Ismailes napisał/a:
Jankiel dobrze mówi Widzu trzeba czasem swojego zwierzaka puścić na jakiś spacerek poza granice własnego domu
Ismailes - 2016-01-14, 19:58 Cicho bo się wyda, że Partyzant wyskakuje czasami do innych krzaków niż swoje osobiste! Love178 - 2016-01-14, 20:23
Davos napisał/a:
No żesz, a miałem dobre intencje! Chociaż tak myślałem, że perspektywa wyjścia za mąż Cię nie ucieszy Ale czemu od razu najgorszy scenariusz? Wyjazd do Japonii i zostanie dziennikarką naprawdę byłoby dla Ciebie takie złe?
Jakbym chciała być dziennikarką, to bym nie była teraz na studiach technicznych Toż to nigdy nie dotrwam na tym do pierwszego. W dodatku mieszkając w Japonii, gdzie wszystko jest dużo droższe. Osób, które się tam wyprowadzają i prowadzą jakieś blogi/fanpage już jest i tak multum. I nie chcę mieszkać w Japonii, wyjazdy na parę lat żeby się obłowić jako inżynier i wracanie do Polski, to dużo fajniejszy scenariusz ProFace - 2016-01-14, 21:43 Coś mi się wydaje, że Davos sam by chciał mieć dwójkę dzieci i najlepiej zeby byly to córki. Takie spostrzeżenie. xD Opowiadanie fajne :v.Adijos - 2016-01-14, 21:52 No leżę.
-wstawki Słownika
-żarty o Widzu
Nigdy mnie to nie przestanie śmieszyć.
Trochę brakowało mi opisu lokum, bo sam musiałem to sobie w głowie wyobrazić a tak to odwalone perfekcyjnie.
SlownikOrtograficzny - 2016-01-14, 22:03 kekekekekeekekeekekekekekeke
O takie historie nic nie robiłem.
A zakończenie przewidziałem. Dobra robota. Moris299 - 2016-01-14, 22:06 Mańka - 2016-01-14, 22:23 Zabrałeś się za temat od dupy strony Barbra - 2016-01-15, 02:21 ostatnio nie mam w ogóle czasu na forum, ale Zak mi napisał żebym wpadła tylko przeczytać opowiadanie Davosa:D
świetneeeee i mam tyle kwestii do powiedzenia! Davos pamięta moje najskrytsze marzenia o romansach z 16-latkami :3
i Marcel ma 20 lat, kiedy to się stało, przecież to jest taki mały kartofelekbartek82r - 2016-01-15, 13:41 Szczegółowo rozpiszę się w wolnej chwili po weekendzie ale opowiadanie jest genialne
Teraz chciałbym tylko coś dodać do tematu bo mi się skojarzyło:
(kliknij zdjęcie aby powiększyć)
Davos - 2016-01-15, 15:54 Raz jeszcze dzięki za opinie Chociaż po Słowniku spodziewałem się czegoś w rodzaju: "Davos, plz"
love178 napisał/a:
Jakbym chciała być dziennikarką, to bym nie była teraz na studiach technicznych Toż to nigdy nie dotrwam na tym do pierwszego. W dodatku mieszkając w Japonii, gdzie wszystko jest dużo droższe. Osób, które się tam wyprowadzają i prowadzą jakieś blogi/fanpage już jest i tak multum. I nie chcę mieszkać w Japonii, wyjazdy na parę lat żeby się obłowić jako inżynier i wracanie do Polski, to dużo fajniejszy scenariusz
Hm, kreując w opowiadaniu Twoją przyszłość pamiętałem, że piszesz o Japonii i ogólnie się nią pasjonujesz, a zapomniałem, że przecież studiujesz zupełnie co innego Wybacz, mea culpa :]
ProFace napisał/a:
Coś mi się wydaje, że Davos sam by chciał mieć dwójkę dzieci i najlepiej zeby byly to córki. Takie spostrzeżenie. xD
Ciekawe spostrzeżenie, ale nie do końca trafione U mnie w rodzinie praktycznie każde małżeństwo ma dwójkę dzieci, ale mieszaną - syna i córkę. Więc jeśli i ja miałbym mieć kiedyś swoje to fajnie byłoby podtrzymać tę tradycję
Barbra napisał/a:
ostatnio nie mam w ogóle czasu na forum, ale Zak mi napisał żebym wpadła tylko przeczytać opowiadanie Davosa:D
Specjalnie dla mnie wpadłaś na forum? Tyle wygrać
Tak btw: dzięki Zak
Barbra napisał/a:
Davos pamięta moje najskrytsze marzenia o romansach z 16-latkami :3
Pamiętam, pamiętam
Bartek - dobre I chętnię przeczytam Twój bardziej szczegółowy komentarz Marcin55522 - 2016-01-15, 18:11 Przeczytane, super opowiadanie. Za 20 lat sobie je powspominamy i zobaczymy co się z tego spełni