Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Filmy i seriale - The Walking Dead
Antybristler - 2017-07-13, 20:40 Ale mnie finał 7 sezonu rozczarował, buuu. Liczyłem na jakąś jatkę, że źli fajnie poginą, a tu wracamy do punktu wyjścia...Dead_Laugh - 2017-07-13, 21:29 Zostaw Negana w spokoju. To jak do tej pory najlepszy antagonista, który przez cały 7 sezon podtrzymał poziom. On nie umrze jeszcze w najbliższym czasie.Antybristler - 2017-07-13, 21:39 A mnie już wkurza, że ciągle są jacyś nowi źli. Powinni się zająć czyszczeniem świata z zombiaków i zakończeniem serialu, a nie ciągle jacyś nowi przeciwnicy i wybijanie się żywych :<Dead_Laugh - 2017-07-13, 21:55 >Sugerowanie, że oni przeżyją apokalipsę zombie poprzez zabicie wszystkich zombieLove178 - 2017-07-13, 22:29 >zombie już są martwiDead_Laugh - 2017-07-13, 22:47 >Właściwie to nadal ludzie u których aktywna jest tylko jakaś tam część mózgu odpowiadająca za agresje czy coś. Gdzieś to tłumaczylic1ick - 2017-07-14, 13:54 >twórcy mówią, że mają mnóstwo pomysłów, do tego komiks jest w chuj do przodu z fabułą od serialu
>kiedyzakończomtenserjallolAntybristler - 2017-07-14, 14:02 Mnóstwo pomysłów - kolejny jebnięty koleś z którym męczą się 2 sezony.
Ja czekam na sezon 10 i Carol w mechu macbed - 2017-07-14, 15:45 >greentextAntybristler - 2018-01-16, 14:44 Nadrobiłem ostatnie odcinki. Dalej się męczo xddd.
Ale mnie finał 7 sezonu rozczarował, buuu. Liczyłem na jakąś jatkę, że źli fajnie poginą, a tu wracamy do punktu wyjścia...
Jacy tam źli xD
Negan to jest najsensowniejsza postać w serialu - tylko on tam miał jakąś realną wizję rzeczywistości.
Ja tam nie rozumiem dlaczego miałbym poprzeć patałachów szukających poziomek po lasach zamiast niego.icywind - 2023-01-10, 20:35 "The Walking Dead: Forum Mistrzów" jest trzecim sezonem popularnego serialu, który przenosi akcję do internetowego świata. W tej odmianie historii, grono użytkowników forum Mistrzów zostaje zarażone tajemniczym wirusem, który zamienia ich w zombie.
Główny bohater, Icywind, to weteran forum, który próbuje przetrwać w nowym, niebezpiecznym świecie. Jego celem jest dotarcie do bezpiecznego miejsca, gdzie można znaleźć lekarstwo na wirusa. Wraz z grupą innych użytkowników, którym udało się przetrwać, Icywind przemierza kolejne działy i kategorie forum, starając się uniknąć ataków zombie i znaleźć odpowiednie wątki.
Na swojej drodze spotykają różnych użytkowników, zarówno tych, którzy pomagają im, jak i tych, którzy przeszkadzają. W trakcie wędrówki dochodzi do ciekawych wątków dotyczących rywalizacji między użytkownikami, niespodziewanych zwrotów akcji i niebezpiecznych potyczek z zombies.
Na końcu, Icywind i jego drużyna dotrą do ostatniego działu, gdzie znajduje się jedyny wątek zawierający informacje na temat leku na wirusa. Jednak walka o to lekarstwo okazuje się trudniejsza niż przypuszczali i będą musieli zmierzyć się z ostatecznym przeciwnikiem - administratorem forum, który jest odpowiedzialny za rozprzestrzenianie wirusa