Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sprawy związane z forum oficjalnym - Mod społeczny
Szyszek - 2015-06-08, 20:29
V - r napisał/a:
icywind napisał/a:
Skoro tak to co jest złego w jeszcze jednym równym userze we władzach? Co zaszkodzi? Chyba, że to co mówisz nie jest prawdą i wtedy byłby powód, żeby władza przeciwko temu występowała!
Ty masz jakiś fetysz dziwny, że podnieca Cię wieczne szukanie dziury w całym? Myślałem, że nie lubisz dziur :I
Lubi dziury. W serze :IAscara - 2015-06-08, 20:29 Mackers, nie rozumiesz. Chodzi mi o to, że władze forum mają dostęp do przestrzeni moderatorów Mistrzów.icywind - 2015-06-08, 20:30
widzu napisał/a:
V - r napisał/a:
Czy modzi nie byli kiedyś już wybierani w wyborach? :I
Tak samo Putin jest wybierany w wyborach, albo PZPR był
Ja chcę prawdziwej demokracji a nie jakiejś parodii Mackers - 2015-06-08, 20:31 To ty nie rozumiesz. Nie należysz do władzy, więc nie masz dostępu. Rozumiesz?V - r - 2015-06-08, 20:31 Ascara, nie rozumiesz, że Wasza funkcja nic nie znaczy? :I
Szyszek27 napisał/a:
Lubi dziury. W serze :I
Caseofil :IAscara - 2015-06-08, 20:31 No rozumiem, ale Ty nie zrozumiałeś, o czym mówiłam wcześniej.
[ Dodano: 2015-06-08, 21:33 ]
V - r napisał/a:
Ascara, nie rozumiesz, że Wasza funkcja nic nie znaczy? :I
Mackers - 2015-06-08, 20:34
Ascara napisał/a:
Ale admini mają wgląd do naszej piwnicy, to powinno działać w obie strony.
Mackers napisał/a:
Oni są również tutaj adminami, to tłumaczy ich wgląd do piwnicy. Poza tym chyba nie każdy z nich ma tam wgląd
Coś nie tak z odpowiedzią?Ascara - 2015-06-08, 20:36
Mackers napisał/a:
Oni są również tutaj adminami, to tłumaczy ich wgląd do piwnicy.
Ja to zinterpretowałam jako uzasadnienie, dlaczego admini Mistrzów mają dostęp do piwnicy moderatorów forum, a mnie nie o to chodzi.
[ Dodano: 2015-06-08, 21:38 ]
Dobra, ale mamy rozmowę o niczym. Z tym, że to nawet nie jest offtop, bo temat też... V - r - 2015-06-08, 20:39 Wyjebcie to do kosza :JMackers - 2015-06-08, 20:39 A ty nadal nie wyjaśniłaś co takiego nie zrozumiałem. Może mnie oświecisz?
¯\_(ツ)_/¯ fajny koleś w ramach walki z :IAscara - 2015-06-08, 20:41
Ascara napisał/a:
Ja to zinterpretowałam jako uzasadnienie, dlaczego admini Mistrzów mają dostęp do piwnicy moderatorów forum, a mnie nie o to chodzi.
icywind - 2015-06-08, 20:42 Nie gadajcie tu o bzdurach
Mackers - 2015-06-08, 20:43 Niech mi ktoś wyjaśni o co chodzi Ascarze bo zaraz się załamię...Szyszek - 2015-06-08, 20:43 A tak od siebie dodam:
Nie. To nie jest trafiony pomysł. Mamy już administratorów i moderatorów. Nie potrzebny jest kolejny. I to na dodatek zmieniający się co jakiś czas.
Zresztą, jeżeli jedyną jego funkcją byłoby to rzekome "reprezentowanie praw użytkowników", to tutaj skucha. Czy obecni moderatorzy tego nie robią? Otóż tak! Więc proszę nie dorabiać do tego pomysłu żadnych dziwnych ideologii reprezentowania "zwykłego ludu" i, że tak powiem, stania w opozycji do obecnej administracji, jakby to był jakiś reżim.
Ja się na to nie piszę i ignoruję ten temat.
Pozdrawiam.V - r - 2015-06-08, 20:44
Cytat:
A tak od siebie dodam:
Nie. To nie jest trafiony pomysł. Mamy już administratorów i moderatorów. Nie potrzebny jest kolejny. I to na dodatek zmieniający się co jakiś czas.
Zresztą, jeżeli jedyną jego funkcją byłoby to rzekome "reprezentowanie praw użytkowników", to tutaj skucha. Czy obecni moderatorzy tego nie robią? Otóż tak! Więc proszę nie dorabiać do tego pomysłu żadnych dziwnych ideologii reprezentowania "zwykłego ludu" i, że tak powiem, stania w opozycji do obecnej administracji, jakby to był jakiś reżim.
Pozdrawiam.
:Iicywind - 2015-06-08, 20:44
V - r napisał/a:
Cytat:
A tak od siebie dodam:
Pozdrawiam.
:I
I tak teraz jesteście tą samą osobą ;_;
[ Dodano: 2015-06-08, 21:46 ]
Szyszek27 napisał/a:
Więc proszę nie dorabiać do tego pomysłu żadnych dziwnych ideologii reprezentowania "zwykłego ludu" i, że tak powiem, stania w opozycji do obecnej administracji, jakby to był jakiś reżim.
Nie reżym tylko tytania! Tyraniczna tyranizująca tytania! Trzeba cośz nią zrobić! V - r - 2015-06-08, 20:46
icywind napisał/a:
Trzeba cośz nią zrobić!
Uszanować :JSlownikOrtograficzny - 2015-06-08, 20:55 Ech, co ten icewind znowu tu jakieś bolszewickie rewolucje chce przeprowadzać.
8/10, bo mnie zaskoczyłeś nawet.macbed - 2015-06-08, 21:12
Zgłaszam swojego Kandyda
:I
ChodnikowyWilk - 2015-06-08, 22:22 Nie ogarniam was.