Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - D-Dobry ludzie
go1 - 2015-05-21, 16:37
Cytat:
siema i chyba sie ciebie boje
Nie ma powodu bać się człowieka który ma takie same możliwości jak każdy inny.
Barbra napisał/a:
ale ja wiem o co chodzi z samsonem i nie o to pytałam xD ale ok
brzmisz jak typowa osoba uważająca się za nietypową ale spk cześć witaj dobry wieczur
W pierwszym zdaniu odpowiedziałem prosto z mostu "JESZCZE NIE".
Aż tak łatwo można odwrócić ludzką uwagę od spraw istotnych. Ascara - 2015-05-21, 17:20 Kręci mi się w głowie od Twoich rewelacji. go1 - 2015-05-21, 17:26
Ascara napisał/a:
Kręci mi się w głowie od Twoich rewelacji.
A psycholog ostrzegał mnie i rodzinę! (jak miałem 14 lat to byłem)
Cytat:
Za szybkie procesy myślowe u wyizolowanych jednostek powodują niepożądane efekty u innych jednostek z wolniejszymi procesami myślowymi.
Ascara - 2015-05-21, 17:28 ...
Chyba Cię nie polubię. go1 - 2015-05-21, 18:01
Ascara napisał/a:
...
Chyba Cię nie polubię.
Nikt typowy mnie nie lubiał więc co ja się udzielam. :<Mackers - 2015-05-21, 18:10 Powiedz coś więcej na temat PSI, to brzmi dość ciekawie.icywind - 2015-05-21, 18:25 Co sądzisz o magii?Ascara - 2015-05-21, 18:35
icywind napisał/a:
Co sądzisz o magii?
Przemyśl odpowiedź, to może coś się zmieni. Ogólnie nie wyznaję magii, ezoteryki itd., nie że nie wierzę, ale nie uważam tego za coś dobrego, jednakże w kwestii świata fantasy, uwielbiam. Od niemal roku pewna część mojej mentalności jest Lordem Voldemortem.
[ Dodano: 2015-05-21, 19:35 ]
go1 napisał/a:
Ascara napisał/a:
...
Chyba Cię nie polubię.
Nikt typowy mnie nie lubiał więc co ja się udzielam. :<
Ja i typowość.
Daleko mi do typowej osoby. Nie żebym nie chciała - niestety moja nietypowość jest bardzo wkurwiająca, każdy Ci to potwierdzi.icywind - 2015-05-21, 18:36
Ascara napisał/a:
Przemyśl odpowiedź, to może coś się zmieni. Ogólnie nie wyznaję magii, ezoteryki itd., nie że nie wierzę, ale nie uważam tego za coś dobrego, jednakże w kwestii świata fantasy, uwielbiam. Od niemal roku pewna część mojej mentalności jest Lordem Voldemortem.
Swoją drogą to trochę śmieszne bo kościół przestrzega cię przed Harem Potterami. I jeszcze satanistycznej muzy słuchasz... spłoniesz w piekle V - r - 2015-05-21, 18:36 Tyle pierdolenia w jednym temacie...Szyszek - 2015-05-21, 18:37 Ascara, bo tylko on jest nietypowy, wyjątkowy i oryginalny. My wszyscy jesteśmy typowi, pospolici i konformistyczni.
Btw. Ascaro, bynajmniej nie jesteś wkurzająca! icywind - 2015-05-21, 18:37
Ascara napisał/a:
Daleko mi do typowej osoby. Nie żebym nie chciała - niestety moja nietypowość jest bardzo wkurwiająca, każdy Ci to potwierdzi.
Nieprawda
[ Dodano: 2015-05-21, 19:38 ]
Szyszek27 napisał/a:
Ascara, bo tylko on jest nietypowy, wyjątkowy i oryginalny. My wszyscy jesteśmy typowi, pospolici i konformistyczni.
Ja też jestem nietypowy Marcin55522 - 2015-05-21, 18:45
go1 napisał/a:
Według wiki nerd to osoba nie przystosowana do bycia w grupie,a według ludzi(2 akapit) także opisanych w wikipedii to osoba będąca mięczakiem.
Ale nie ma opisanych w niej osób nie lubiących przebywać wśród ludzi,gdyż źle się wśród nich czują i wolą być samotni lub w internecie.
Wydaje mi się, że osoba nie przystosowana do bycia w grupie niczym się nie różni od osoby nie lubiącej przebywać wśród ludzi. Nie martw się, dużo jest osób tutaj, którzy wolą samotność zamiast wyjść gdzieś i ja to rozumiem, ale nie są oni tak pojebani, żeby mówić "Zaś osobiście nienawiDzę imprezowiczów i uważam ich za pOdrzędny organ społeczeństwa który jest jak wyrostek robaczkowy. " CiaBarbra - 2015-05-21, 18:58 każdy myśli że jest wyjątkowy a wszyscy jesteśmy zlepkami komórek na jakiejś małej nic nie znaczącej planecie lalala icywind - 2015-05-21, 19:07 Ale ja jestem wyjątkowym zlepkiem komórekV - r - 2015-05-21, 19:07 Tylko Zabek jest wyjątkowy.icywind - 2015-05-21, 19:08 Zabek jest najwyjątkowszy, najpiękniejszy, najdzielniejszy, najprzystojniejszy.RudaMaupa - 2015-05-21, 19:52
go1 napisał/a:
lubiał
...ał... ał... ał...
Ale mimo to witaj. Widzę, że chrzest bojowy już się rozpoczął, użytkownicy jak zawsze niezawodni. Baw się dobrze i grzecznie!Dead_Laugh - 2015-05-21, 20:32 No cześć! go1 - 2015-05-22, 01:15
Mackers napisał/a:
Powiedz coś więcej na temat PSI, to brzmi dość ciekawie.
POWOLI,POWOLI czytajta jakby co,tak by to rozumieć ładnie,bo skanując oczami nic nie przeczytasz a się pogubisz.
PSI to skrót od PSychokInesis i najprostsza definicja brzmi tak:
Wykorzystanie cząstek za pomocą umysłu do własnych potrzeb.
Podgatunki:
Telepatia,Telekineza,Pirokineza,Kriokineza,ASTEROKINEZA(***była plotka że rząd usa popełnił na kimś samobójstwo z powodu jego zdolności do kontroli ciał niebieskich,najrzadsza z zdolności) itd. itp.
Warto wspomnieć o dodatkowych podgatunkach:
Elektrokineza>> Technopatia to możliwość manipulowania wszystkimi maszynami.
Telepatia>> Kontrola umysłu(***) jest to zdolność którą ludzi zmusza się do bezmózgiego i bezwarunkowego spełniania twojej woli,czyniąc z nich tzw. DRONY.
Jeszcze była kiedyś jedna zdolność której do tej pory nie widziałem w ŻADEN i nie mogę potwierdzić działania: LERM = Light Encoded Reality Matrix
Czyli tworzenie realnych obiektów za pomocą umysłu i energii z tzw. "radiacji naturalnej" wykrywanej przez urządzenie o nazwie "electromagnetic force meter".
(***) stopień zagrożenia = już samo nauczenie się tych zdolności czyni niebezpiecznym.
Jest jeszcze Atmokineza(kontrola pogody),coś co praktykuję i bardzo mi ładnie wychodzi.
Wybaczcie za ten śnieg w maju rok temu i za ciepłe zimy,teraz w moich okolicach tylko deszcze i burze które mi zmiatają pyłki na które jestem alergiczny(ale uczę się BIOkinezą[bezgraniczna kontrola nad własnym ciałem] je wyeliminować).
icywind napisał/a:
Ascara napisał/a:
Daleko mi do typowej osoby. Nie żebym nie chciała - niestety moja nietypowość jest bardzo wkurwiająca, każdy Ci to potwierdzi.
Nieprawda
[ Dodano: 2015-05-21, 19:38 ]
Szyszek27 napisał/a:
Ascara, bo tylko on jest nietypowy, wyjątkowy i oryginalny. My wszyscy jesteśmy typowi, pospolici i konformistyczni.
Ja też jestem nietypowy
Fajny sarkazm szyszek,a co do konformizmu to w pewnych dziedzinach każdy ma coś z konformisty.
Marcin55522 napisał/a:
go1 napisał/a:
Według wiki nerd to osoba nie przystosowana do bycia w grupie,a według ludzi(2 akapit) także opisanych w wikipedii to osoba będąca mięczakiem.
Ale nie ma opisanych w niej osób nie lubiących przebywać wśród ludzi,gdyż źle się wśród nich czują i wolą być samotni lub w internecie.
Wydaje mi się, że osoba nie przystosowana do bycia w grupie niczym się nie różni od osoby nie lubiącej przebywać wśród ludzi. Nie martw się, dużo jest osób tutaj, którzy wolą samotność zamiast wyjść gdzieś i ja to rozumiem, ale nie są oni tak pojebani, żeby mówić "Zaś osobiście nienawiDzę imprezowiczów i uważam ich za pOdrzędny organ społeczeństwa który jest jak wyrostek robaczkowy. " Cia
No sorki,ale to tak jakby Ci podsuwali coś czego nie lubisz pod twarz i KAZALI CI to lubieć, więc po prostu zbrzydło mi to aż tak bardzo jak widzisz po mojej ocenie...
Tak samo z papierosami,nie palę z tego samego powodu,to jest obrzydliwe dla mnie.
A co do ludzi,to prawda,każdy jest wyjątkowy na swój sposób,lecz reszta to tak jak pewna megalomańska osoba stwierdziła to są zwierzęta,a jak to tusk siedząc obok bankierów w bohemian grove stwierdził "ludzie to bydło".