Mistrzowie.org - FORUM :: Wojtek założył konto na demotach
www.mistrzowie-forum.aaf.plicywind - 2020-05-30, 00:51 I ten arcyciekawy temat ma aż trzy strony xDLove178 - 2020-05-30, 05:15
ja 7 lat temu napisał/a:
Do mnie na fejsie w kółko zarywano, mimo że miałam postać z anime w awatarze, dlatego ustawiłam sobie ,,w związku" żeby mieć spokój. Wtedy każda nowo poznana osoba w rozmowach zaczęła wtrącać mojego domniemanego chłopaka pisząc ,,możesz pójść ze swoim chłopakiem" ,,może Twój chłopak akurat by się na tym znał" itp, to zmieniłam sobie z powrotem na ,,wolny", żeby nie musieć w kółko tłumaczyć, że ten status to obrona przed stalkerami i od tego czasu wydaje mi się, że ludzie już tak nie patrzą na status, bo przestali pisać... albo to dlatego, że wstawiłam swoje zdjęcie w awatar
Little did I know, że sobie potem zmienię status na "w związku małżeńskim" żeby nie dostawać wiadomości od kolesi próbujących zdradzać swoje dziewczyny Bez fejsa życie jest lżejszeLilith - 2020-05-30, 13:13
Love178 napisał/a:
Little did I know, że sobie potem zmienię status na "w związku małżeńskim" żeby nie dostawać wiadomości od kolesi próbujących zdradzać swoje dziewczyny Bez fejsa życie jest lżejsze
A to ciekawe. Na Fejsie na profilowym wisi moja niezbyt wyjściowa gęba i jedyne co, to miałam na początku studiów propozycję ONS, której nie przyjęłam :VLove178 - 2020-05-30, 13:28 To chyba zależy od znajomych, ja miałam w znajomych dużo osób, co "kolekcjonowały" znajomych, więc jak skomentowałam ich fotkę czy post, to robiłam się bardzo widoczna dla wielu nieznanych osób.Moris299 - 2020-05-30, 16:48
Lilith napisał/a:
ONS
miałaś propozycję ostrej niewydolności serca? Dziwne. Aczkolwiek też bym, tak jak ty odrzucił propozycję macbed - 2020-05-30, 16:54 krojechleb - 2020-05-30, 19:33 https://www.youtube.com/watch?v=k1zeZeEGnMo