To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Powitalnia - Witajcie.

Davos - 2014-09-22, 22:57

Ja z Yattamana pamiętam tylko, że coś takiego było ;) No dobra, jeszcze pamiętam muzyczkę z czołówki. Pozostałe wspomnienia z tej bajki trochę się przez te lata zatarły... A nagiej kobiety mam prawo nie pamiętać, w końcu oglądałem to w wieku, w którym najbardziej interesującą zabawą z dziewczynami było ciągnięcie ich za warkocze ;)

Ale znów mamy offtopa...

V - r - 2014-09-22, 23:00

Davos napisał/a:
najbardziej interesującą zabawą z dziewczynami było ciągnięcie ich za warkocze

A teraz role ciągnącego i ciągniętego się odwróciły...

K - k - 2014-09-22, 23:29

:grimer:
widzu - 2014-09-22, 23:29

Krokorok napisał/a:
wszyscy wiedzieli że to są Japońskie bajki.

Teraz też wiedzą, a termin "chińskie bajki" jest uznawany jedynie w "Wielkim Słowniku Trollingu". :P

Marcin55522 - 2014-09-23, 06:59

200-tny użytkownik. Siemka witamy w naszych skromnych progach :)
RudaMaupa - 2014-09-23, 07:58

No, w końcu marcin porządny i napisał na temat :P

Jak widzę niektóre docinki i przepychanki słowne na forum, to mi się przypomina, jak z bratem w kościele na łokcie się siłowaliśmy, aż łezka w oku się kręci, to już z 15 lat... :cry:

Rozgość się w innych tematach, decp ;) Zapraszamy, zapraszamy!

ChodnikowyWilk - 2014-09-23, 08:17

Siema decp :muk:
decp - 2014-09-23, 11:10
Temat postu: Re: Witajcie.
Mackers napisał/a:
Witaj! Czuj się jak u siebie (ale się nie waż siadać na moim łóżku!).

[ Dodano: 2014-09-22, 21:51 ]
Psst! ShoutBox jest na dole. :)

Och... ok :C

monjiczq napisał/a:
Nie jestes kotem bo ja nim jestem znajdz sobie inne zwierzatko

Jestem kotem. Kucokotem. To że jest jeden kot, nie przeszkadza w tym by i był następny xd

qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
lubię [...] mlp

Zdajesz sobie sprawę, że to wstyd, pedalstwo itd.? Wiesz może, dlaczego wyszło tylko 13 odcinków czwartej serii z polskim dubbingiem?
Ale te chińskie bajki... :/
W każdym razie witaj :)

Eee tam zaraz pedalstwo... a czwarty sezon wychodzi nadal, lol. Teraz druga połowa (jakoś dziwnie zrobili że pierw pierwsza połowa, a kilka msc. poźniej druga). I to trzeci miał trzynaście odcinków. Bo się (chyba jak pamiętam) skupili na słabym filmie (niedługo wychodzi następny. Echhh).

Nooo i fajnie że ktoś tu także lubi anime. Czy to od razu wtopa xd? Eeee tam. Zobaczymy.

monjiczq - 2014-09-23, 11:16

to bądź po prostu kucykiem i będziemy mieć zoo :-w
bartek82r - 2014-09-23, 11:17

Witaj serdecznie na forum :piwo:
qtasiorro - 2014-09-23, 11:21
Temat postu: Re: Witajcie.
decp napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
lubię [...] mlp

Zdajesz sobie sprawę, że to wstyd, pedalstwo itd.? Wiesz może, dlaczego wyszło tylko 13 odcinków czwartej serii z polskim dubbingiem?

Eee tam zaraz pedalstwo... a czwarty sezon wychodzi nadal, lol. Teraz druga połowa (jakoś dziwnie zrobili że pierw pierwsza połowa, a kilka msc. poźniej druga). I to trzeci miał trzynaście odcinków. Bo się (chyba jak pamiętam) skupili na słabym filmie (niedługo wychodzi następny. Echhh).

[pedalstwo]Fakt, film mi się niezbyt podobał.

Rzeczywiście, są już dalsze odcinki! Muszę nadrobić zaległości. Zdziwiła mnie ta 3-miesięczna przerwa w emisji. Mam wrażenie, że każdy następny sezon jest coraz gorszy. Pierwsze dwa były najlepsze.[/pedalstwo]

decp - 2014-09-23, 11:24

monjiczq napisał/a:
to bądź po prostu kucykiem i będziemy mieć zoo :-w

Nawet teraz może być zoo. I nie mogę być samym kucykiem. Zostałem fajnie zmixowany.

qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
lubię [...] mlp

[pedalstwo]Fakt, film mi się niezbyt podobał.

Rzeczywiście, są już dalsze odcinki! Muszę nadrobić zaległości. Zdziwiła mnie ta 3-miesięczna przerwa w emisji. Mam wrażenie, że każdy następny sezon jest coraz gorszy. Pierwsze dwa były najlepsze.[/pedalstwo]

Czy coraz gorsze? Dwa pierwsze oczywiście były naj. Wraz z piosenką Smile xd Moja ulubiona.
Ale dalej... trzyma poziom. Ja tam nie narzekam. A czasem trafią się niezbyt ciekawe odcinki, tak jak ma to miejsce w innych serialach. To norma.
A ty, to tylko oglądasz, ty także siedzisz w fandomie?

K - k - 2014-09-23, 11:30

:2m:
qtasiorro - 2014-09-23, 11:33

Decp, tylko oglądam. Z początku raczej mnie żenowało, a z czasem polubiłem. Wciągnąłem nawet parę osób :) Ale czuję, że i ja robię się na MLP za stary :)
ProFace - 2014-09-23, 13:24

Witaj. Nie lubie kotow. (Moni sie nie liczy). Tez lubie mlp i ogladac czasem anime.
decp - 2014-09-23, 13:50

ProFace napisał/a:
Witaj. Nie lubie kotow. (Moni sie nie liczy). Tez lubie mlp i ogladac czasem anime.

Ja jestem fajnym kotkiem. Dogadamy się xd

ProFace - 2014-09-23, 14:44

decp napisał/a:

Sory, wolę psy. :p

kanjerb - 2014-09-23, 15:58

szyszek27 napisał/a:
Krokorok napisał/a:

Misiu zobacz swój wiek i mój, i zobacz jak dawno skończyłem Gimnazjum, a kiedy.

Nie zapominajmy, że gimbus to nie wiek, a stan umysłu!

Dokładnie to chciałem napisać.

Mówiłem tylko co myślałem, bo takie takie komentarze dajesz. Nie dziw się skoro masz -1600 pkt ;)

Zaknafein - 2014-09-23, 16:11

ProFace napisał/a:
decp napisał/a:

:piwo:

decp - 2014-09-23, 16:23

ProFace napisał/a:
decp napisał/a:

Ale koty mruczą.