Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Powitalnia - Witajcie.
Davos - 2014-09-22, 22:57 Ja z Yattamana pamiętam tylko, że coś takiego było No dobra, jeszcze pamiętam muzyczkę z czołówki. Pozostałe wspomnienia z tej bajki trochę się przez te lata zatarły... A nagiej kobiety mam prawo nie pamiętać, w końcu oglądałem to w wieku, w którym najbardziej interesującą zabawą z dziewczynami było ciągnięcie ich za warkocze
Ale znów mamy offtopa...V - r - 2014-09-22, 23:00
Davos napisał/a:
najbardziej interesującą zabawą z dziewczynami było ciągnięcie ich za warkocze
A teraz role ciągnącego i ciągniętego się odwróciły...K - k - 2014-09-22, 23:29 widzu - 2014-09-22, 23:29
Krokorok napisał/a:
wszyscy wiedzieli że to są Japońskie bajki.
Teraz też wiedzą, a termin "chińskie bajki" jest uznawany jedynie w "Wielkim Słowniku Trollingu". Marcin55522 - 2014-09-23, 06:59 200-tny użytkownik. Siemka witamy w naszych skromnych progach RudaMaupa - 2014-09-23, 07:58 No, w końcu marcin porządny i napisał na temat
Jak widzę niektóre docinki i przepychanki słowne na forum, to mi się przypomina, jak z bratem w kościele na łokcie się siłowaliśmy, aż łezka w oku się kręci, to już z 15 lat...
Rozgość się w innych tematach, decp Zapraszamy, zapraszamy!ChodnikowyWilk - 2014-09-23, 08:17 Siema decp decp - 2014-09-23, 11:10 Temat postu: Re: Witajcie.
Mackers napisał/a:
Witaj! Czuj się jak u siebie (ale się nie waż siadać na moim łóżku!).
[ Dodano: 2014-09-22, 21:51 ]
Psst! ShoutBox jest na dole.
Och... ok :C
monjiczq napisał/a:
Nie jestes kotem bo ja nim jestem znajdz sobie inne zwierzatko
Jestem kotem. Kucokotem. To że jest jeden kot, nie przeszkadza w tym by i był następny xd
qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
lubię [...] mlp
Zdajesz sobie sprawę, że to wstyd, pedalstwo itd.? Wiesz może, dlaczego wyszło tylko 13 odcinków czwartej serii z polskim dubbingiem?
Ale te chińskie bajki...
W każdym razie witaj
Eee tam zaraz pedalstwo... a czwarty sezon wychodzi nadal, lol. Teraz druga połowa (jakoś dziwnie zrobili że pierw pierwsza połowa, a kilka msc. poźniej druga). I to trzeci miał trzynaście odcinków. Bo się (chyba jak pamiętam) skupili na słabym filmie (niedługo wychodzi następny. Echhh).
Nooo i fajnie że ktoś tu także lubi anime. Czy to od razu wtopa xd? Eeee tam. Zobaczymy.monjiczq - 2014-09-23, 11:16 to bądź po prostu kucykiem i będziemy mieć zoo :-wbartek82r - 2014-09-23, 11:17 Witaj serdecznie na forum qtasiorro - 2014-09-23, 11:21 Temat postu: Re: Witajcie.
decp napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
lubię [...] mlp
Zdajesz sobie sprawę, że to wstyd, pedalstwo itd.? Wiesz może, dlaczego wyszło tylko 13 odcinków czwartej serii z polskim dubbingiem?
Ale te chińskie bajki...
W każdym razie witaj
Eee tam zaraz pedalstwo... a czwarty sezon wychodzi nadal, lol. Teraz druga połowa (jakoś dziwnie zrobili że pierw pierwsza połowa, a kilka msc. poźniej druga). I to trzeci miał trzynaście odcinków. Bo się (chyba jak pamiętam) skupili na słabym filmie (niedługo wychodzi następny. Echhh).
[pedalstwo]Fakt, film mi się niezbyt podobał.
Rzeczywiście, są już dalsze odcinki! Muszę nadrobić zaległości. Zdziwiła mnie ta 3-miesięczna przerwa w emisji. Mam wrażenie, że każdy następny sezon jest coraz gorszy. Pierwsze dwa były najlepsze.[/pedalstwo]decp - 2014-09-23, 11:24
monjiczq napisał/a:
to bądź po prostu kucykiem i będziemy mieć zoo :-w
Nawet teraz może być zoo. I nie mogę być samym kucykiem. Zostałem fajnie zmixowany.
qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
decp napisał/a:
lubię [...] mlp
Ale te chińskie bajki...
W każdym razie witaj
[pedalstwo]Fakt, film mi się niezbyt podobał.
Rzeczywiście, są już dalsze odcinki! Muszę nadrobić zaległości. Zdziwiła mnie ta 3-miesięczna przerwa w emisji. Mam wrażenie, że każdy następny sezon jest coraz gorszy. Pierwsze dwa były najlepsze.[/pedalstwo]
Czy coraz gorsze? Dwa pierwsze oczywiście były naj. Wraz z piosenką Smile xd Moja ulubiona.
Ale dalej... trzyma poziom. Ja tam nie narzekam. A czasem trafią się niezbyt ciekawe odcinki, tak jak ma to miejsce w innych serialach. To norma.
A ty, to tylko oglądasz, ty także siedzisz w fandomie?K - k - 2014-09-23, 11:30 qtasiorro - 2014-09-23, 11:33 Decp, tylko oglądam. Z początku raczej mnie żenowało, a z czasem polubiłem. Wciągnąłem nawet parę osób Ale czuję, że i ja robię się na MLP za stary ProFace - 2014-09-23, 13:24 Witaj. Nie lubie kotow. (Moni sie nie liczy). Tez lubie mlp i ogladac czasem anime.decp - 2014-09-23, 13:50
ProFace napisał/a:
Witaj. Nie lubie kotow. (Moni sie nie liczy). Tez lubie mlp i ogladac czasem anime.
Ja jestem fajnym kotkiem. Dogadamy się xdProFace - 2014-09-23, 14:44
decp napisał/a:
Ja jestem fajnym kotkiem. Dogadamy się xd
Sory, wolę psy. kanjerb - 2014-09-23, 15:58
szyszek27 napisał/a:
Krokorok napisał/a:
Misiu zobacz swój wiek i mój, i zobacz jak dawno skończyłem Gimnazjum, a kiedy.
Nie zapominajmy, że gimbus to nie wiek, a stan umysłu!
Dokładnie to chciałem napisać.
Mówiłem tylko co myślałem, bo takie takie komentarze dajesz. Nie dziw się skoro masz -1600 pkt Zaknafein - 2014-09-23, 16:11