To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.

Barbra - 2015-11-01, 19:07

czyli zostają :grimer: :grimer: :grimer:
ChodnikowyWilk - 2015-11-01, 19:13

I tu mamy klasyczny dylemat nie do rozstrzygnięcia, Barbra pokazuje zdjęcia - zsk i jankiel odchodzą, Barbra nie pokazuje - zsk i jankiel zostają. Obie opcje złe i dobre jednocześnie. ;P
Davos - 2015-11-01, 19:15

Rozwiązanie: Barbra pokazuje zdjęcia na PW wszystkim oprócz Jankiela i ZSK :PP
macbed - 2015-11-01, 19:15

Wszyscy jesteśmy bohaterami tragicznymi ;I

ChodnikowyWilk - 2015-11-01, 19:18

Davos napisał/a:
Rozwiązanie: Barbra pokazuje zdjęcia na PW wszystkim oprócz Jankiela i ZSK :PP

Genialne :troll:

ZSK - 2015-11-01, 19:21

Davos napisał/a:
Rozwiązanie: Barbra pokazuje zdjęcia na PW wszystkim oprócz Jankiela i ZSK

No chyba nie.

macbed - 2015-11-01, 19:23

Jackson w tle gifa

JankielKindybalista85 - 2015-11-01, 19:32

A ja już widziałem Barbrę i to na żywo. Szach.
Adijos - 2015-11-01, 19:42

Barbra, to prawda? :hm?:
Barbra - 2015-11-01, 19:53

kiedyyyyy i skąd wiesz czy to ja co
ZSK - 2015-11-01, 20:13

Pff, fotę byś zrobił gdybyś spotkał :P
JankielKindybalista85 - 2015-11-01, 21:03

Adijos napisał/a:
Barbra, to prawda? :hm?:

W tym temacie można zadawać pytania tylko mi. Tak, to prawda.

Barbra napisał/a:
kiedyyyyy i skąd wiesz czy to ja co

A tego kiedy ani skąd wiem, że to byłaś ty nie mogę ujawnić by nie narażac na dekonspirację moich informatorów. podstawowa zasada dziennikarstwa śledczego. :PP

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Pff, fotę byś zrobił gdybyś spotkał :P

No właśnie chyba nie. Zapomniałeś że mam 30 a nie 17 lat i jestem z tego pokolenia co przez całe życie cykało mniej fotek niż jedna współczesna nastolatka w ciągu kwadransa mizdrzenia się przed lustrem w kiblu. :-D

Barbra - 2015-11-01, 21:17

a gdzie

ej ty mnie jak zwykle wkręcasz i teraz się będę bać xD jeśli mamy wspólnych znajomych to idę jutro skoczyć z mostu kotlarskiego i nie żartuję

Love178 - 2015-11-01, 22:56

Odpowiedz jej pojutrze żeby nie mogła skoczyć
Zaknafein - 2015-11-01, 23:24

JankielKindybalista85 napisał/a:

Już nawet chyba mam wytypowane kandydatki. :PP

Names?

Davos - 2015-11-02, 00:20

Nie przejmuj się Barbro, za stara jesteś dla Jankiela :P
JankielKindybalista85 - 2015-11-02, 02:11

Barbra napisał/a:
ej ty mnie jak zwykle wkręcasz i teraz się będę bać

No wiem bo ty jesteś taki beznadziejny cykor. Ale tym razem musisz się zmierzyć z własnym strachem bo Cię nie wkręcam.

Barbra napisał/a:
jeśli mamy wspólnych znajomych to idę jutro skoczyć z mostu kotlarskiego i nie żartuję

I to już jest głęboko upośledzone i w ogóle asperger fhuj. To chyba ta matematyka tam ludziom rypie mózgi. i w ogóle nigdy nie twierdziłem że mamy wspólnych znajomych. No ale ok, to jeśli już musisz to skocz z kładki Bernatka, przynajmniej będzie na pohybel tej szmacie Majchrowskiemu.

love178 napisał/a:
Odpowiedz jej pojutrze żeby nie mogła skoczyć

I tak nie skoczy bo będzie stała nad krawędzią przepaści i zamiast skoczyć jak porzadny normalny człowiek to jak na matematyka przystało będzie wyliczała optymalną trajektorię swojego lotu, taką gwarantującą max obrażeń przy minimum bólu. I tak będzie liczyć i liczyć i się nwerwiać że się nie może doliczyć choćby z powodu zmiennego wiatru aż stwierdzi że przecież co ja tu robię i po co wogóle i przecież wyglądam jak idiotka tak stercząc na poręczy mostu i ludzie się gapią i mi gupio a ja nie lubie jak mi gupio a jak tak stję to mi wiatr szarpie cycki jak hasaczowi w biegu i przez to ktoś się zorientuje że jestem tą barbrą z miszczóf i będzie siara i trauma a poza tym tak bardzo wszystkich kocham i chcę czekoladę i dlatego muszę żyć i w ogóle tu jest zimno bo wieje i listopad a Wisła już lodowata i właśnie i ten tego... i pójdzie spokojnie do domu. Tak że spoko, zero ryzyka.

Zaknafein napisał/a:
Names?

A w sumie sam zaproponowałeś to sam wybierz.

Davos napisał/a:
Nie przejmuj się Barbro, za stara jesteś dla Jankiela :P

To prawda ale ma całe tony innych zalet, które co najmniej równoważą tę nieprzyjemną jedną wadę... Więc wiek nie jest żadnym problemem w porównaniu do blond włosów i uważania matematyki za coś lepszego od seksu. TO SĄ PRAWDZIWE PROBLEMY STOJĄCE NA DRODZE DO NASZEGO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA!

Marcin55522 - 2015-11-02, 02:21

Ale mnie ten post rozjebał :haha: aż łezki mi poleciały ze śmiechu i to dosłownie, pewnie dlatego że jestem zmęczony lub coś :haha:
JankielKindybalista85 - 2015-11-02, 02:30

Fajnie ale Ty się tak nie chichraj po nocy z biednej bogu ducha winnej kochanej Babruszki tylko produkuj skriny bo mamy 69tą ripostę do wprowadzenia na głowną. :-D
Barbra - 2015-11-02, 10:42

nie mam blond włosów (ale chciałabym)

ok to najpierw powieszę kłódkę z naszymi inicjałami i skaczę

[ Dodano: 2015-11-02, 10:44 ]
teraz doczytałam jeszcze odpowiedź do Lowe i Janek jak ty dobrze znasz mój tok myślenia, boję się ciebie coraz bardziej xD