Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Zapytaj Jankiela... póki jeszcze tu jest.
Barbra - 2015-11-01, 19:07 czyli zostają ChodnikowyWilk - 2015-11-01, 19:13 I tu mamy klasyczny dylemat nie do rozstrzygnięcia, Barbra pokazuje zdjęcia - zsk i jankiel odchodzą, Barbra nie pokazuje - zsk i jankiel zostają. Obie opcje złe i dobre jednocześnie. Davos - 2015-11-01, 19:15 Rozwiązanie: Barbra pokazuje zdjęcia na PW wszystkim oprócz Jankiela i ZSK macbed - 2015-11-01, 19:15
Wszyscy jesteśmy bohaterami tragicznymi ;IChodnikowyWilk - 2015-11-01, 19:18
Davos napisał/a:
Rozwiązanie: Barbra pokazuje zdjęcia na PW wszystkim oprócz Jankiela i ZSK
Genialne ZSK - 2015-11-01, 19:21
Davos napisał/a:
Rozwiązanie: Barbra pokazuje zdjęcia na PW wszystkim oprócz Jankiela i ZSK
No chyba nie.macbed - 2015-11-01, 19:23
Jackson w tle gifaJankielKindybalista85 - 2015-11-01, 19:32 A ja już widziałem Barbrę i to na żywo. Szach.Adijos - 2015-11-01, 19:42 Barbra, to prawda? Barbra - 2015-11-01, 19:53 kiedyyyyy i skąd wiesz czy to ja coZSK - 2015-11-01, 20:13 Pff, fotę byś zrobił gdybyś spotkał JankielKindybalista85 - 2015-11-01, 21:03
Adijos napisał/a:
Barbra, to prawda?
W tym temacie można zadawać pytania tylko mi. Tak, to prawda.
Barbra napisał/a:
kiedyyyyy i skąd wiesz czy to ja co
A tego kiedy ani skąd wiem, że to byłaś ty nie mogę ujawnić by nie narażac na dekonspirację moich informatorów. podstawowa zasada dziennikarstwa śledczego.
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Pff, fotę byś zrobił gdybyś spotkał
No właśnie chyba nie. Zapomniałeś że mam 30 a nie 17 lat i jestem z tego pokolenia co przez całe życie cykało mniej fotek niż jedna współczesna nastolatka w ciągu kwadransa mizdrzenia się przed lustrem w kiblu. Barbra - 2015-11-01, 21:17 a gdzie
ej ty mnie jak zwykle wkręcasz i teraz się będę bać xD jeśli mamy wspólnych znajomych to idę jutro skoczyć z mostu kotlarskiego i nie żartujęLove178 - 2015-11-01, 22:56 Odpowiedz jej pojutrze żeby nie mogła skoczyćZaknafein - 2015-11-01, 23:24
JankielKindybalista85 napisał/a:
Już nawet chyba mam wytypowane kandydatki.
Names?Davos - 2015-11-02, 00:20 Nie przejmuj się Barbro, za stara jesteś dla Jankiela JankielKindybalista85 - 2015-11-02, 02:11
Barbra napisał/a:
ej ty mnie jak zwykle wkręcasz i teraz się będę bać
No wiem bo ty jesteś taki beznadziejny cykor. Ale tym razem musisz się zmierzyć z własnym strachem bo Cię nie wkręcam.
Barbra napisał/a:
jeśli mamy wspólnych znajomych to idę jutro skoczyć z mostu kotlarskiego i nie żartuję
I to już jest głęboko upośledzone i w ogóle asperger fhuj. To chyba ta matematyka tam ludziom rypie mózgi. i w ogóle nigdy nie twierdziłem że mamy wspólnych znajomych. No ale ok, to jeśli już musisz to skocz z kładki Bernatka, przynajmniej będzie na pohybel tej szmacie Majchrowskiemu.
love178 napisał/a:
Odpowiedz jej pojutrze żeby nie mogła skoczyć
I tak nie skoczy bo będzie stała nad krawędzią przepaści i zamiast skoczyć jak porzadny normalny człowiek to jak na matematyka przystało będzie wyliczała optymalną trajektorię swojego lotu, taką gwarantującą max obrażeń przy minimum bólu. I tak będzie liczyć i liczyć i się nwerwiać że się nie może doliczyć choćby z powodu zmiennego wiatru aż stwierdzi że przecież co ja tu robię i po co wogóle i przecież wyglądam jak idiotka tak stercząc na poręczy mostu i ludzie się gapią i mi gupio a ja nie lubie jak mi gupio a jak tak stję to mi wiatr szarpie cycki jak hasaczowi w biegu i przez to ktoś się zorientuje że jestem tą barbrą z miszczóf i będzie siara i trauma a poza tym tak bardzo wszystkich kocham i chcę czekoladę i dlatego muszę żyć i w ogóle tu jest zimno bo wieje i listopad a Wisła już lodowata i właśnie i ten tego... i pójdzie spokojnie do domu. Tak że spoko, zero ryzyka.
Zaknafein napisał/a:
Names?
A w sumie sam zaproponowałeś to sam wybierz.
Davos napisał/a:
Nie przejmuj się Barbro, za stara jesteś dla Jankiela
To prawda ale ma całe tony innych zalet, które co najmniej równoważą tę nieprzyjemną jedną wadę... Więc wiek nie jest żadnym problemem w porównaniu do blond włosów i uważania matematyki za coś lepszego od seksu. TO SĄ PRAWDZIWE PROBLEMY STOJĄCE NA DRODZE DO NASZEGO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA!Marcin55522 - 2015-11-02, 02:21 Ale mnie ten post rozjebał aż łezki mi poleciały ze śmiechu i to dosłownie, pewnie dlatego że jestem zmęczony lub coś JankielKindybalista85 - 2015-11-02, 02:30 Fajnie ale Ty się tak nie chichraj po nocy z biednej bogu ducha winnej kochanej Babruszki tylko produkuj skriny bo mamy 69tą ripostę do wprowadzenia na głowną. Barbra - 2015-11-02, 10:42 nie mam blond włosów (ale chciałabym)
ok to najpierw powieszę kłódkę z naszymi inicjałami i skaczę
[ Dodano: 2015-11-02, 10:44 ]
teraz doczytałam jeszcze odpowiedź do Lowe i Janek jak ty dobrze znasz mój tok myślenia, boję się ciebie coraz bardziej xD