To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - Najlepsze copypasty

widzu - 2016-07-09, 16:46

Je*łę :haha:
Davos - 2016-07-09, 20:08

jw. :haha: Jedna z lepszych past, jakie czytałem :git:
macbed - 2016-07-10, 10:54

Piszę teraz prostu z serca, bo jestem lekko pijany + zmęczony po robocie, mianowicie keczup.
Jestem kurwa fanatykiem keczupu, zjem go ze wszystkim (a raczej nie zjem czegoś bez niego), mogę nawet całą butelkę wypić tak po prostu, tak go uwielbiam.
Na dzień dobry odpadają jakieś keczupy dla podludzi, typu tortex czy kotlin (wodniste gówna) czy inne tego typu wymysły.
Jak już widzę na opakowaniu zawartość pomidorów w % koncentratu pomidorowego to wypierdalam coś takiego do śmieci.
Może matka mnie od małego męczyła o nie jedzenie gówna i przez to zwracam uwagę na takie rzeczy, albo po prostu to smakuje jak ściera od podłogi.

Może wejdzie lekka reklama, ale Pudliszki szanuje jak pojebon, zawartość pomidora liczona w 192g/100g keczupu to jest majstersztyk (wiem, że niektórym nie smakuje, bo specyficzne przyprawy).
Jako, że w biedrze pojawia się czasami Heinz to jako fanatyk, nie mogłem się powstrzymać od spróbowania.
Za taki hype jaki ma ten keczup wybudowałbym drugi Watykan - ale
no właśnie kurwa ale.
Jeden z gorszych jakich jadłem w życiu (a jadłem ich sporo). Nie rozumiem jak takie badziewie może być tak popularne i polecane. (moja osobista opinia - szklane butelki na keczup to jakaś kurwa porażka, ani to wygodne, jak wyciągniesz z lodówki to musisz czekać, żeby cokolwiek poleciało, a jak poleci to zajebie ci całą kanapkę z blatem bo wyleci naraz pół butelki)

To chyba działa tak jak na zasadzie np. jacka danielsa - każdy zna markę i poleca w chuj, a nie ma bladego pojęcia o tym trunku (prawdopodobnie połowa nawet nie piła a nosi koszulki).

A' propo biedry, Madero.
196g pomidoru na 100g keczupu. Czaicie? Noname z biedry ma więcej pomidorów niż międzynarodowy Heinz + jest 3 razy tańszy, a w smaku naprawdę niezły.

Keczup ma być gęsty a nie wodnisty jak kurwa kałuża na chodniku.

KicerK - 2016-07-10, 13:32

macbed napisał/a:
Na dzień dobry odpadają jakieś keczupy dla podludzi, typu tortex czy kotlin

macbed napisał/a:
Może wejdzie lekka reklama, ale Pudliszki szanuje jak pojebon, zawartość pomidora liczona w 192g/100g keczupu to jest majstersztyk

:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

Jedna z najlepszych past :1m:

SlownikOrtograficzny - 2016-07-10, 14:07

macbed napisał/a:
Może wejdzie lekka reklama, ale Pudliszki szanuje jak pojebon, zawartość pomidora liczona w 192g/100g keczupu to jest majstersztyk (wiem, że niektórym nie smakuje, bo sam ocet).

Poprawiłem.

Pasta chujowa jak Pudliszki. To w ogóle jest pasta?

Zabek05 - 2016-07-13, 10:22

Wielka Gra to jakiś nonsens, teleturniej z wiedzy kompletnie do niczego nikomu nie potrzebnej z pytaniami typu
Prowadząca:
- Co powiedziała hrabina Szlezwig-Holsztain cesarzowi Fryderykowi Hohenzelorowi Habsurgowi Trzeciemu gdy przypadkowo nadepnął jej na nogę w trakcie rautu w 1792 w ambasadzie Prus.
Uczestnik teleturnieju
- Odpowiadam na pytanie pierwsze za 25 tysięcy złotych... Hrabina powiedziała "Moja noga! Co jest do diabła?"
Prowadząca:
- Hm.... ja mam tutaj odpowiedź "Moja stopa! Co jest do czarta!". Myślę że możemy uznać tę odpowiedź, ale oddają głos naszemu ekspertowi.
Ekspert w okularach jak denka z butelki:
- No nie nie nie... proszę państwa. Nie możemy uznać tej odpowiedzi. Stopa a noga to zasadniczo dwie różne części ciała. podobnie jak diabła nie możemy uosabiać z czartem, chociaż w podanich ludowych jest to często stosowane zastępczo, ale nas obowiązują źródła naukowe.
Uczestnik teleturnieju:
- Przykro mi ale nie mogę się zgodzić z tą opinią. W książce biograficznej rodu Holsztein wydanej w 1893 roku jest wyraźnie napisane że Hrabina odpowiedziała "Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer" gdzie Slotermeyer tłumaczy się wyraźnie jako noga.
Ekspert do Prowadzącej:
- Czy mamy to źródło jako oficjalnie dopuszczone w tym teleturnieju?

ChodnikowyWilk - 2016-07-13, 10:24

1 z 10 > Wielka gra
JankielKindybalista85 - 2016-07-13, 10:42

Zabek05 napisał/a:
"Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer"

A to jest fragment przetłumaczonego na niemiecki, po raz pierwszy w warunkach bojowych użytego przeciw Szwabom w Ardenach w 1944, dowcipu, który zabija z zajebistego skeczu Latającego Cyrku Monty Pythona.

Dead_Laugh - 2016-07-13, 11:28

JankielKindybalista85, dokładnie! Cieszę się, że ktoś to rozpoznał
JankielKindybalista85 - 2016-07-13, 17:43

Synu! Ja bym nie rozpoznał? Ja? Który jak to pierwszy raz zobaczył, jak miał jakieś 8 lat, to doznał olśnienia w kwestii tego, co jest śmieszne! :-D
KicerK - 2016-07-14, 13:54

Co tam wegezjeby? Słońce, ten kosmiczny jebaka, nakurwia swym blaskiem i trawa poschła? XXD Brzuszki puste? Nawet mi Was nie żal XDDD U mnie kaczki rosną jak pojebane. To już nie kaczki tylko jebane godzille XD Ale kurwa będę jadł. Jak pojebion XD Pieczone, duszone i gurwa nawet sobie gulasz z kaczki zrobie. Bo kurwa mogę, w przeciwieństwie do Was jebani szczawiożercy XXDDDD
"Mięsożercy to mordercy." Powiedz to, pokurwiu, rosiczce albo innemu barszczowi sosnowskiego XXDD On ma w dupie twoje miłosierdzie XD Pocałuj barszcza, chuju XD Zlezie ci skóra z twarzy a ja będę się tarzał po rżysku ze śmiechu XXDDD Jebana melepeto XXDDD Kretynie, turbodurniu XD O CHUJ JAK GNIJĘ XDD
Stoisz w hierarchii spożywczej niżej od pierdolonego zmurszałego pniaka XD Zdechniesz i kurwa nawet robaki nie zechcą Ci kości poobgryzać XD Zakopią Cię w glinie, woda najdzie, a ty tam kurwa zamienisz się w zupę i będziesz śmierdział do końca świata XD Jak ostatnia pierdoła XDD
Jedz bo nie zostaniesz zjedzony, miernoto XDD
Czemu mam kurwa nie jeść mięsa? Bo co? Mam kły to jem. Jestem pierdolonym tropicielem. Bezwzględnym mordercą. JESTEM ŁOWCĄ CHUJU. Wypatruję promocji i jak tylko rzucą karkówkę bez kości na Biedro, po 9.99 to jestem tam pierwszy. PIERSZY KURWA. JESTEM URODZONYM MYŚLIWYM!
Kły, kły... " Nietoperze w dorzeczu Amazonki też mają kły a są roślinożerne...". No są. I co? XXDD Jebane przegrywy XDD Wiesz dlaczego żrą banany albo inne marakuje? Bo im bębenki w uszach wyjebały jak się ich koledzy nietoperze z nich śmiali XD Echolocation error kurwa XD "Patrz, kurwa, Stefan XXDD Heniek wpierdala akacjową korę XXDDD" Amazońskie nietoperze jeździł ze śmiechu na brzuchach XD To nie ludzie wycięli brazylijskie puszcze. To te nietoperze zorały je brzuchami XXD
Widziałeś kiedyś oczy rosiczki? Nie? Kurwa nikt nie widział. To pierdolony socjopata. Morduje z zamkniętymi oczami. Od niechcenia. Nawet nie mrugnie, jebany. Rosiczka kurwa, roślina, przerzuciła się na mięso bo jej zbrzydło żreć jakiś kurwa chłam XD Siano jakieś kurwa XD Jak koza albo inny chuj XD
Też srasz nesquikami? XD
Nie no bo zaraz pierdolnę XXDDD
Już tam chuj w te kły. Masz ósemki? Jebane trzonowce do mielenia SUROWEGO MIĘSA? NIE MASZ, KURWO, bo to zęby mądrości XXDDD Jesteś tępy jak obuch od siekiery, mędzielcu XXD
Gdyby małpy wiedziały, że nie wyewoluują tylko nadal będą wpierdalały liście, to by z drzew nie schodziły. Jesteście kurwa zaprzeczeniem ewolucji. Wleźcie na drzewo i siedźcie tam. Iskajcie się nawzajem i nie wkurwiajcie normalnych ludzi.
O chuj, spiżdzam. Jadę na świniobicie. Elo.
P.S. Kiszonkę też jecie czy musi być trawa? Mogę wam przytoczyć belę na zimę, żebyście nie osrali się z głodu XDD
O chuj, jacy jesteście przykrzy XXD

Zabek05 - 2016-07-14, 13:59

KicerK napisał/a:
Gdyby małpy wiedziały, że nie wyewoluują tylko nadal będą wpierdalały liście, to by z drzew nie schodziły. Jesteście kurwa zaprzeczeniem ewolucji.

XXDDDDDD

SlownikOrtograficzny - 2016-07-14, 14:43

Pierszy raz to widzuę, ale dobry towar.
lassie/lassie
Nic tylko wrzucić na wypok pod tagiem #wegetarianizm, skondensowany bait.

JankielKindybalista85 - 2016-07-14, 15:37

:clap: :haha: :git:
Marcin55522 - 2016-07-14, 15:47

KicerK napisał/a:
Wypatruję promocji i jak tylko rzucą karkówkę bez kości na Biedro, po 9.99 to jestem tam pierwszy

Akurat dzisiaj chyba z 14zł na 10 jest promocja u mnie :D

Barbra - 2016-07-14, 17:50

to w sumie brzmi jak napisane przez jakiegoś wege xd
KicerK - 2016-07-19, 16:11

>Przygarniasz człowieka w potrzebie
>Karmisz go i ubierasz
>Zostajecie przyjaciółmi
>Dajesz mu wiarę
>Dajesz mu spokój
>Dajesz gitare
>Dajesz samochód
>Żonę bierze sobie sam