Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - W górę serca
d - n - 2016-07-17, 22:25 Po kielonku i spać JankielKindybalista85 - 2016-07-17, 22:25 Dobra bo offtop się robi. Gdzie jest V - r i pociski o Wojtyle kiedy go potrzeba?d - n - 2016-07-17, 22:26
JankielKindybalista85 napisał/a:
ale co Belgia, to Belgia.
Może kiedyś, teraz może coś takiego przyjechać
Dead_Laugh - 2016-07-17, 22:28 Ale na szczęście to nie ta wiara icywind - 2016-07-21, 07:38
Śmieszkujcie se kurwa bo to nie u was będzie to spierdoleństwo...
współczucia
[ Dodano: 2016-07-25, 07:51 ]
widzu - 2016-07-25, 14:13 Pewnie było
JankielKindybalista85 - 2016-07-25, 14:45 Wisiało se na tyle fotela w jednym z krakowskich tramwaju.
Już kurwa pomijam, że Jan Papież II był se dwóch papieży temu. Po nim był nazista, teraz jest komunista ale chuj, dalej w Polsce JP2. Zresztą parę bab gadało na przystanku dziś i padły magiczne słowa "a na co ta szopka cała jak to i tak nie nasz papież? Jakby JP2 był to bym poszła."
Katolików to my prawie nie mamy w tym kraju. Są tylko Janpawłyści, Dyrektorianie, Tradycjonarianie i Coludziepowiedząsiębojanie.
Ogólnie dziś w mieście stosunek uchodź... pielgrzymów do normalnych przechodniów 65 do 35% na korzyść tych pierwszych. Tramwaje puste, w miejscach zakorkowanych przez cały dzień, po prostu w godzinach szczytu zakorkowanych do niemożebności dziś mknęło się jak strzała. A w czwartek i piątek kiedy 90% wszystkiego będzie zamknięte a uchodź... pielgrzymów będzie 5x więcej dopiero będzie Kraków: Miasto Spotkań. Z duchami kurwa bo żywego ducha na ulicy nie uświadczysz. Będzie ciekawie bo w piątek znowu muszę podjechać do miasta. Ale i tak już teraz widać co MIESZKAŃCY (a to oni powinni być kurwa najważniejsi) myślą o tym wszystkim: zagłosowali swoją gremialną nieobecnością.
A na koniec: teren tego całego campusu we wsi Brzegi (od niedawna bardzo atrakcyjny w związku z budowaną właśnie tuż obok obrodnicą Krakowa) został na mocy umowy między miastem Kraków oraz gminami Wieliczka i Niepołomice sprzedany kościołowi za jakieś 1/10 ceny. Jednocześnie to właśnie władze Krakowa zobowiązały się ten teren na potrzeby Światowych Dni Młodzieży uzbroić. Więc kościół dostał za psi chuj i śmieszne grosze zwarty kawał atrakcyjnego terenu, w dodatku ogarniętego pod budowę. I teraz zagadka. Nie pytam czy kościół ma zamiar go sprzedać, bo nie ma, BO JUŻ SPRZEDAŁ. Nawet się jeszcze Dni Młodzieży nie zaczęły. Nie pytam za ile sprzedał bo wiadomo, że po cenie rynkowej (choć przypominam wcześniej dostał ten teren od miasta, czyli tak jakby od każdego podatnika za frajer a mimo to w bonusie dodatkowo każdy podatnik dołożył się do ogarnięcia tegoż terenu.) Nie pytam też czy ktoś za to pójdzie siedzieć bo przecież wiadomo, że nie, bo kościół w Polsce, a zwłaszcza w ukochanym przez papieży Krakowie- Małym Watykanie, jest nietykalny. Zagadka brzmi tylko: któremu deweloperowi jebane katabasy opierdoliły teren zarabiając przy tym ponad dziesięciokrotnie?
A drugie pytanie, na koniec: dziwicie się kurwa antyklerykałom?V - r - 2016-07-25, 15:32
Już kurwa pomijam, że Jan Papież II był se dwóch papieży temu. Po nim był nazista, teraz jest komunista ale chuj, dalej w Polsce JP2. Zresztą parę bab gadało na przystanku dziś i padły magiczne słowa "a na co ta szopka cała jak to i tak nie nasz papież? Jakby JP2 był to bym poszła."
Jankiel xDJankielKindybalista85 - 2016-07-26, 18:04 Ja pamiętam że jak kiedyś podniosłem dyskusję na temat tego, że procesje na boże ciało powinny występować o pozwolenie na przemarsz tak samo jak wszelkie inne grupy chcące się zgromadzić w przestrzeni publicznej w sposób utrudniający innym ludziom korzystanie z tejże przestrzeni to nawet nie bardzo wierzący mnie kurwa zjedli. A przecież czym się niby rżni procesja na boże ciało od marszu KOD-u pod względem czysto techniczno-użytkowym? Tak samo drogi zajebane drącym japę tłumem.icywind - 2016-07-26, 18:42 Przecież masz rację. Prawo ma traktować wszystkich tak samo. Jak ja bym chciał organizować procesję ateistów to bym nie mógł jej tak po prostu zebrać.widzu - 2016-07-26, 19:13 JankielKindybalista85, a oni czasem nie mają pozwolenia podpisanego na kilka/naście/dziesiąt lat naprzód?d - n - 2016-07-27, 16:27 icywind - 2016-07-27, 19:18 Dead_Laugh - 2016-07-27, 19:36 Pakt też mi się kojarzy tylko z diabłem A ta pierdolnęła o pakcie z papieżem JankielKindybalista85 - 2016-07-27, 19:39 W dodatku martwym. Jako osoba z zaburzeniami psychicznymi powinna zostać pozbawiona wszelkich funkcji publicznych. Sorry, jako wierząca mogła powiedzieć coś w stylu "modliłam się do JP2, żeby zapewnił u boga bezpieczny przebieg światowych dni młodzieży i głęboko wierzę że tak będzie" czy coś takiego. I ok, dla mnie spoko. Ale teksty że się kurwa podpisało pakt z papieżem i on zapewnia bezpieczeństwo eventu na równi ze służbami mundurowymi... Ja się z Ludwikiem XIV dogadałem że przekaże mi Wersal na własność i jeszcze gałę opierdoli. I co? I nic. Bo taka umowa ma dokładnie taką samą moc i tyle samo sensu co pakt z martwym papieżem czizus kurwa ja pierdolę.Dead_Laugh - 2016-07-27, 19:46
jako wierząca mogła powiedzieć coś w stylu "modliłam się do JP2, żeby zapewnił u boga bezpieczny przebieg światowych dni młodzieży i głęboko wierzę że tak będzie" czy coś takiego.
Dokładnie
No chyba, że papież zmartwychwstał a ta głupia go wsypała. Teraz w akcie zemsty papa powinien jej kosę w żebro zasadzić JankielKindybalista85 - 2016-07-27, 19:50 Nawet jakby zmartwychwstał to już jako osoba prywatna bo nieprzerwanie żyje dwóch papieży co byli po nim więc niech się nie wpierdziela bo guzik może.KicerK - 2016-07-27, 21:22
Ja się z Ludwikiem XIV dogadałem że przekaże mi Wersal na własność i jeszcze gałę opierdoli.