Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
Sharvari - 2014-01-14, 20:02 a ja nie oglądałam sherlocka, star treka, supernatural, doctora who i pińćset innych seriali. porozmawiajmy o tym.RudaMaupa - 2014-01-14, 21:12 Jak to jest mieć życie poza serialami?Sharvari - 2014-01-14, 21:20 cudownie, bo nie czujesz się jak idiota tylko dlatego, że coś złego się w serialu dzieje i przeżywasz. albo jak idiota kiedy dzieje się coś fajnego i się tym jarasz i nie możesz przestać oglądać/myśleć o tym. albo jak idiota kiedy płaczesz że serial się kończy a sens twojego życia razem z nim.
12 odcinków pushing daisies mnie od tego dzieli...JankielKindybalista85 - 2014-01-14, 21:21
Bo nie mam. Ktoś się chyba zakochał w moim nicku. Co bym niby robił na spotted: Jarosław?
[ Dodano: 2014-01-14, 21:22 ]
RudaMaupa napisał/a:
Jak to jest mieć życie poza serialami?
Fajnie. Żadnych nie oglądam i jest całkiem nieźle:)RudaMaupa - 2014-01-14, 21:25 Mistrzowie, uczeni, nauczyciele, nauczcie tego biedne, zbłąkane duszyczki!AnswersMaster - 2014-01-18, 15:56 Pewnie już znacie ten nowy hicior Nataszy Urbańskiej i pewnie mieliście o niej opinię taką jak większośc i ja sam, nim wysłuchałem tłumaczenia, ale teraz to nabrało dla mnie sensu, piosenka nadal mi sie nie podoba, ale jednak po tym tłumaczeniu nie widzę już większego powodu, żeby ją przez to wyśmiewać. http://www.tvn24.pl/wez-m...m,387574,s.htmlSharvari - 2014-01-18, 16:05 ja tam nie wierzę w to całe przesłanie. to zwyczajne wyłapanie mody na bezsensowny tekst i hejty. początkowo Rebecca Black, kilku innych, potem Cyrus, Wiśniewski, wszystko to miało swoje 5 minut w internecie. nawet jeżeli nie było dobrze przyjęte to zdobyło dużą popularność i wyświetleń, a na tym się zarabia. płyt i tak już prawie nikt nie kupuje.AnswersMaster - 2014-01-18, 16:09 Ale ona odgrywa różne postacie, co teledysk gra inną kobietę i tylko w tym taką, to jest aktorka i chce pokazać się w różnych kreacjach, więc raczej uwazam to za żartobliwą jednorazową kreację, a nie za mode.qtasiorro - 2014-01-18, 16:41 Prawdziwy hejt macie tutaj: http://youtu.be/tj7UwiuzaKABarbra - 2014-01-18, 16:46 ja w ogóle od początku nie ogarniałam hejtu na tę piosenkę, nie jest jakaś świetna ale nic w niej nie ma złego. a tekst w pongliszu od razu widać że to specjalny zabieg i brzmi jak właśnie wyśmianie takiego sposobu mówienia i też nie rozumiem jak można było to inaczej odebraćJemszyszki - 2014-01-19, 02:25 Surrealista - 2014-01-21, 16:11 JemSzyszki coś dla ciebie chyba
Sharvari - 2014-01-21, 16:26 Surrealista, ten screen jest niemal hymnem tego forum. już wielokrotnie go przerabialiśmy Surrealista - 2014-01-21, 23:04 jestem nowy na forum, nie zyje w realnym swiecie codziennie ogladam te stronki od joe i nie wiedzialem o forum xD, akurat twoj nick mi sie skojarzyl i mialem to w zakladce no moj przyjaciel ma ksywe szyszka Sharvari - 2014-01-22, 00:39 ha! odzyskałam sens życia po skończonym serialu! przynajmniej na jakiś czas. gdyż szukając ładnych rzeczy w internecie napotkałam to:
spójrzcie na tę uroczą azjatycką buźkę
model? aktor? żywa lalka? nope. to Tex Saverio, indonezyjski projektant mody. pierwszy raz oglądając kiecki w internecie moją uwagę bardziej przykuł zwykły, niski gość, który okazał się pomysłodawcą tych strojów. potem jednak wróciłam do kiecek i się wręcz zakochałam. co kolejna to ładniejsza
fajnie wiedzieć, że istnieje jeszcze na wybiegach moda bez kloszy na głowie, folii spożywczej i innych dziwnych rzeczy. no i że sam projektant nie wygląda jakby się z księżyca urwał, choć nie ukrywam zdziwienia, jak na Indonezyjczyka wygląda strasznie uroczo i ciekawie
w takich to bym mogła na studniówkę iść RudaMaupa - 2014-01-22, 16:15 Się mi przypomniała fraszka
Agnes
Twoim imieniem się pieszczę,
Gdyby tak tobą jeszcze?
(Jan Sztaudynger)
Choć nie o mnie, zawsze czułam się prawie tą Agnes
No i się dzielę.Surrealista - 2014-01-22, 18:07 Mam pytanie przy okazjii offtopu.
czy przeszkadza wam graffiti?Sharvari - 2014-01-22, 18:11 to zależy gdzie, w jakiej formie i co można nazwać graffiti. ja uwielbiam rysunki na starych budynkach i pod mostami, a nienawidzę oszpecania nowych, pomalowanych budynków i durnych napisów.Zaknafein - 2014-01-22, 18:14
Surrealista napisał/a:
Mam pytanie przy okazjii offtopu.
czy przeszkadza wam graffiti?
Jeżeli masz swój prywatny budynek to maluj sobie na nim co Ci się żywnie podoba. I don't give a fuck. Od czyjejś własności wara.Surrealista - 2014-01-22, 18:15 oszpecania? to chyba fajnie że coś się dzieje na tym nudnym szarym świecie, jeszcze jak jest kolorowo to fajnie