No jeśli jako kategorie można sobie wybrać "serie miraculum" to dalej nie chcę. Co to kurwa w ogóle jest? Kosmetyki do pielęgnacji twarzy? Ile pytań nożna z tego ułożyć.widzu - 2021-07-11, 15:30
No jeśli jako kategorie można sobie wybrać "serie miraculum" to dalej nie chcę. Co to kurwa w ogóle jest? Kosmetyki do pielęgnacji twarzy? Ile pytań nożna z tego ułożyć.
Serial animowanyJankielKindybalista85 - 2021-07-11, 18:54
No jeśli jako kategorie można sobie wybrać "serie miraculum" to dalej nie chcę. Co to kurwa w ogóle jest? Kosmetyki do pielęgnacji twarzy? Ile pytań nożna z tego ułożyć.
Serial animowany
Chiński?
japońsko-francusko-koreański
Ale z przewagą francuskiego, fabuła się dzieje w Paryżu bodajże?
icywind - 2021-07-11, 20:46 Disney = 💩Nadir - 2021-07-11, 20:52 widzu, nie wiem, nie widziałam chyba ani jednego całego odcinka.JankielKindybalista85 - 2021-07-11, 20:57 Ej widziałem mema z tego. Mogę grać. 😁Lilith - 2021-07-11, 21:01