Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.4
Moris299 - 2020-05-18, 22:33 Myśl dnia: Centralne Biuro Antykorupcyjne nie zrobi najazdu na Centralne Biuro Antykorupcyjne, więc można robić machlojki i ustawiać przetargi
Ja oglądam na bank macbed - 2020-05-31, 17:01 jeszcze się stream nie zaczął a już zebrali 6k dolców na głodne dzieci xD Davos - 2020-06-01, 21:39 Świetne spotkanie, było dużo zabawnych i sentymentalnych momentów Podobało mi się, jak większość aktorów odegrało kilka charakterystycznych scen, nie zabrakło oczywiście nieśmiertelnego "One does not simply walk into Mordor", choć szkoda, że nie było "They'e taking the hobbits to Isengard" No i Sean Bean się nie wypowiedział poza odegraniem scenki...
Rozwalił mnie za to Ian McKellen, jak podczas odgrywania scenki z Johnem Rhys-Davis'em (Gimlim) o powrocie Gandalfa, zamiast "I am Gandalf the Grey" wypalił: "I am Gandalf the GAY"
Liv Tyler taka urocza, uwielbiam ją Ale ogólnie cała ekipa genialna i miło było ich też zobaczyć, włącznie z reżyserem Peterem Jacksonem i kompozytorem Howardem Shore'm. Tego ostatniego się zupełnie nie spodziewałem więc to była miła niespodzianka
I tyle osób jeszcze pamięta swoje elfickie (czy staroangielskie jak u Mirandy Otto) teksty... Super
Zabrakło mi jeszcze mocno Bernarda Hilla (Theoden) i Cate Blanchett (Galadriela).
No i Christopher Lee, już 5 lat minęło od jego śmierci... Nikt by tak dobrze nie zagrał Sarumana jak on. Jego głęboki głos był tak unikatowy, że nie da się go zapomnieć.
Genialne reunion, choć niestety o wiele za krótkie RudaMaupa - 2020-06-02, 19:37 Offtop w offtopie: avatar i sygna macbeda są Fioną:
"za dnia pięknością, w nocy zaś szkaradą".macbed - 2020-06-02, 19:42 XDDD
[ Dodano: 2020-06-02, 20:42 ]
póty czar będzie trwał, póki nie będzie mi się chciało zmienićRudaMaupa - 2020-06-02, 20:30 Ewidentnie rzucony przez złą wiedźmę pracusię.Moris299 - 2020-06-06, 01:05 ciekawe. To przenosi sztukę na nowy level.
https://gfycat.com/pl/infatuatedadvancedburro
[ Dodano: 2020-06-12, 18:37 ]
20 zł za wątek, 5 tys. wpisów w każdym wątku, 2 zł za wpis - taką umowę podpisał w 2015 r. sztab wyborczy Andrzeja Dudy ze spółką tworzącą fałszywe konta w internecie. Na jego konkurenta Bronisława Komorowskiego wylała się fala hejtu.
Według mnie bardziej uwłaczające jest prezentowanie wiadomości w TVP, ale pewnie płacą na tyle dużo, że można sobie nową godność kupić.Davos - 2020-06-12, 22:25
ChodnikowyWilk napisał/a:
Jedna z najbardziej haniebnych prac, nie był bym dumny że zarobiłem pieniądze w taki sposób
Ja też, ale co zrobić, w takiej rzeczywistości żyjemy... Każda większa partia ma swoją fabrykę trolli i nie jest to bynajmniej polska specjalność. Witamy w demokracji.Antybristler - 2020-06-12, 22:58 Trolle strasznie mnie irytują. Widzę jakiś artykuł, że odkryto nową planetę czy coś w tym stylu to sobie czytam, bo interesuję się astronomią, a pod spodem komentarze o polityce. I to kurwa za moje podatki Skakałbym po głowie tym imbecylom co to piszą, bo człowiek w żadnym zakamarku internetu nie może odpocząć od zjebanej polityki. tfuLove178 - 2020-06-13, 00:13
Davos napisał/a:
Witamy w demokracji.
w Chinach nie ma demokracji a mają jeszcze więcej płatnych trolli
[ Dodano: 2020-06-13, 01:14 ]
Poprzez jeszcze więcej chodzi mi o zagęszczenie