Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.4
icywind - 2020-05-03, 15:08 No o co innego mogłoby mi chodzić.Moris299 - 2020-05-03, 16:40 Wiem ale takie teoretyzowanie jest z dupy i ja dążę do tego, że z błędu cenowego ludzie zaczęli korzystać na potęgę a takich kłócących się o cenę przy kasie, że się 1zl promocji nie naliczył jest bardzo mało więc nie mogą to być te same osoby. Zresztą to ja po prostu uznałem to za mało prawdopodobne ale w żaden sposób nikt z nas nie może tego w żaden sposób potwierdzić/zaprzeczyć ¯\_(ツ)_/¯Love178 - 2020-05-03, 16:48 To smutne usłyszeć, że z błędu cenowego skorzystało mnóstwo osóbwidzu - 2020-05-04, 14:17 Nie aż takie mnóstwo, bo z tego co kojarzę to tylko o 3 w nocy działało, a raz że o tej porze mało ludzi, a dwa że mało jest Biedronek całodobowych.Nadir - 2020-05-13, 22:26 Całkiem_Dobry_Chłop - 2020-05-14, 07:26 Niestety ale nie stać nas na nic lepszego ¯\_(ツ)_/¯icywind - 2020-05-14, 21:51 Jak zastanawiacie się czasami dlaczego jestem tak pojebany i mi odpierdala to weźcie pod uwagę, że muszę w życiu czytać takie gówno, i tego już się nie odzobaczy.
Wolę nawet się nie zastanawiać skąd ten pomysł.widzu - 2020-05-14, 21:59 żecokurwaNadir - 2020-05-14, 21:59 icywind - 2020-05-14, 22:01
widzu napisał/a:
żecokurwa
Nie wiem RudaMaupa - 2020-05-14, 22:04 Kinkshaming. A fe.krojechleb - 2020-05-14, 22:55 to nie możesz przestać czytać takich rzeczy czy żecokurwaLilith - 2020-05-14, 23:23 icy przyznaj sie, że to Ty pisałeś Love178 - 2020-05-15, 01:22
icywind napisał/a:
Jak zastanawiacie się czasami dlaczego jestem tak pojebany i mi odpierdala to weźcie pod uwagę, że muszę w życiu czytać takie gówno, i tego już się nie odzobaczy.
Wolę nawet się nie zastanawiać skąd ten pomysł.
Wyobraź sobie do tego jeszcze, że są heterofaceci co piszą do randomowych kobiet w Internecie z prośbą o zrobienie czegoś takiego ze swoimi majtkami, bo "przecież czemu za pieniądze ma nie zrobić" i mamy totalne combo
[ Dodano: 2020-05-15, 02:24 ]
Lilith napisał/a:
icy przyznaj sie, że to Ty pisałeś
Być tą pierwszą osobą, która powie, że ten komentarz jest obrzydliwy czy nie...
Na żywo w twarz też byś mu to powiedziała?
Zaczynam mieć swoją osobistą teorię, że osoby siedzące na wykopie się skrzywiają...Całkiem_Dobry_Chłop - 2020-05-15, 05:31 To na pewno wpis z jakiegoś gejowskiego portalu randkowego. incy przestań zarywać do małolatów Moris299 - 2020-05-15, 08:08
Cytat:
Wyobraź sobie do tego jeszcze, że są heterofaceci co piszą do randomowych kobiet w Internecie z prośbą o zrobienie czegoś takiego
no właśnie miałem mówić, że kobiety na portalach randkowych jeszcze częściej dostają takie obrzydliwe wiadomości
Cytat:
Być tą pierwszą osobą, która powie, że ten komentarz jest obrzydliwy czy nie...
Na żywo w twarz też byś mu to powiedziała?
Według mnie niewinny żarcik ale ja też czytam wykop więc chyba nie kitę się wypowiadać krojechleb - 2020-05-15, 08:15 koleżanka jak szukała mieszkania to dostała propozycję że mieszkanie gratis tylko czasem koleś wpadnie na pieszczotyLove178 - 2020-05-15, 08:36
krojechleb napisał/a:
koleżanka jak szukała mieszkania to dostała propozycję że mieszkanie gratis tylko czasem koleś wpadnie na pieszczoty
Najbardziej czego chyba nie zrozumiem, to to, że dla niektórych ludzi "pieszczochy" przekładają się na pieniądze do tego stopnia, że nie ma 100% pewności, że koleś tylko żartowałZSK - 2020-05-15, 08:39
icywind napisał/a:
Jak zastanawiacie się czasami dlaczego jestem tak pojebany i mi odpierdala to weźcie pod uwagę, że muszę w życiu czytać takie gówno, i tego już się nie odzobaczy.
To co Ty, kurwa, wykop moderujesz?
Love178 napisał/a:
Wyobraź sobie do tego jeszcze, że są heterofaceci co piszą do randomowych kobiet w Internecie z prośbą o zrobienie czegoś takiego ze swoimi majtkami, bo "przecież czemu za pieniądze ma nie zrobić" i mamy totalne combo
Wyobraź sobie, że są kobiety, które normalnie tym handlują i z tego żyją.RudaMaupa - 2020-05-15, 08:41 Kiedy szukałam pokoju do wynajęcia, to było kilka lat temu, trafiałam na ogłoszenia w stylu :"szukam współlokatorki, czynsz do ustalenia. Ogłoszenie tylko dla studiującej dziewczyny", zamieszczane przez mężczyzn.
W końcu sama wrzuciłam ogłoszenie, że szukam pokoju, i też miałam telefon od starszego pana, który wynajmował pokoje studentkom i mieszkał w tym samym mieszkaniu, "ale to nie przeszkadza, słucham telewizora na słuchawkach, tylko czasem lubię pogadać". No nie odważyłam się, choć jedna dziewczyna już tam ponoć mieszkała.
Z drugiej strony sponsoring jest stosunkowo częstym zjawiskiem w dużych miastach.