Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Rozmowy - Jedna wielka aktywność w mapach Googla
JankielKindybalista85 - 2021-01-29, 11:25
ZróbmySobieKupę napisał/a:
A to też prawda. W ogóle cała masa zagranicznego popu, jaki leci w radiu, bywa tak wulgarna i seksualna, że gdyby tylko pruderyjni ludzie wiedzieli czego słuchają, to wyszliby na ulicę xD
A tak to coś tam sobie ktoś śpiewa, nóżka chodzi do rytmu, starsza pani nuci sobie rytm piosenki, w której niejaki Jason Deluro nagabuje niewinną dziewczynę (prawdopodobnie nieletnią), aby dała się zabrać na taniec, dwa kroki do sypialni, nie potrzebują parkietu, niech mu pokaże swój najlepszy ruch. Ale mało kto to rozumie, więc wszyscy są zadowoleni.
[ Dodano: 2021-01-29, 11:25 ]
Hahaha, nowa strono, kurwo gorsza niż Niedzielski - wyczułem że się wjebiesz. 😁ZSK - 2021-01-29, 16:02
JankielKindylibalista85 napisał/a:
Hahaha, nowa strono, ty jesteś jak pis, ile cię trzeba jebać...
Tak naprawdę mamy taki skrypt na forum, który co trzeci Twój post wywala na nową stronę JankielKindybalista85 - 2021-01-29, 18:00 Ja naliczyłem co czwarty, więc chyba nie działa. Hmm, coś nie działa na przemoo... Szokniedowierzanie.Moris299 - 2021-01-31, 20:19 O kurwa mamy styczeń i już mocnego kandydata na tytuł debila roku xD Szansę na wypłynięcie miał jakieś... Może 20% xD
https://www.wykop.pl/link...ie-nie-morsuje/
[mirror w powiązanych]
Pod lodem traci się całkowicie orientacje w którą strone powinien płynąć do dziury w lodzie. Dosłownie 2 tygodnie temu jakiś typ zginął podobnie - też pod lodem stracił orientację.
[ Dodano: 2021-01-31, 20:19 ]
Już nie mówiąc, ze przy takim skoku na bombę można dostać jakichś skurczów mięśni czy cośLilith - 2021-01-31, 20:46 Debila dekady nawet xDDDDDavos - 2021-02-01, 00:24
JankielKindybalista85 napisał/a:
ZróbmySobieKupę napisał/a:
A to też prawda. W ogóle cała masa zagranicznego popu, jaki leci w radiu, bywa tak wulgarna i seksualna, że gdyby tylko pruderyjni ludzie wiedzieli czego słuchają, to wyszliby na ulicę xD
A tak to coś tam sobie ktoś śpiewa, nóżka chodzi do rytmu, starsza pani nuci sobie rytm piosenki, w której niejaki Jason Deluro nagabuje niewinną dziewczynę (prawdopodobnie nieletnią), aby dała się zabrać na taniec, dwa kroki do sypialni, nie potrzebują parkietu, niech mu pokaże swój najlepszy ruch. Ale mało kto to rozumie, więc wszyscy są zadowoleni.
Chciałem to samo wrzucić jak zobaczyłem posta ZSK widzu - 2021-02-01, 15:21 Trafiłem w telewizorni na Kryminalnych i ojej. O ile serial wciąż się broni po tylu latach to tła już nadgryzł ząb czasu. Polska pierwszej dekady XXI wieku była niby taka sama jak teraz, a jednak znacząco inna, jakaś taka dziwna, stojąca w rozkroku.Lilith - 2021-02-01, 16:49 widzu, Połowa 2000. to wciąż klimatycznie lata 90., podnoszenie się po transformacji gospodarczej.JankielKindybalista85 - 2021-02-01, 16:57 No popatrz, a ja już wtedy uważałem Kryminalnych za chujnie co koło Fali zbrodni nawet nie stała. 😁
[ Dodano: 2021-02-01, 17:08 ]
Jak ktoś chce sobie zarzucić dawkę śmiertelna lat 90-tych - taką wiecie, porównywalną do 10 promili krwi w alkoholu - to zróbcie sobie maraton najpierw "Młode wilki" wiadomo ale potem "Miasto prywatne", "Słodko-Gorzki" i na dobitkę "Nocne graffiti" i "Gry uliczne". Po czymś takim już nie ma powrotu. Z czego "Gry uliczne" uważam że są najlepszym filmem w zestawieniu.
Albo chuj, obejrzyjcie sobie Ekstradycję i posłuchajcie 4 płyt Variuos Manx - dwóch z Lipnicką i dwóch ze Stankiewicz. I właściwie nawet nie trzeba będzie słowa komentarza.
[ Dodano: 2021-02-01, 17:09 ]
Albo to kochosz, albo rzigosz. Ja kochom.widzu - 2021-02-01, 19:09
ja już wtedy uważałem Kryminalnych za chujnie co koło Fali zbrodni nawet nie stała
No ale Fala Zbrodni akurat nie leciała
Pewnie w porównaniu wypadłoby gorzej, ale nie miałem jak porównać w tamtym momencie.
Lilith napisał/a:
Połowa 2000. to wciąż klimatycznie lata 90., podnoszenie się po transformacji gospodarczej
Nie, tu już był większy rozkrok - więcej nowszych aut, markety itd.Lilith - 2021-02-01, 21:07
No popatrz, a ja już wtedy uważałem Kryminalnych za chujnie co koło Fali zbrodni nawet nie stała. 😁
Boszsze, moja babcia uwielbiała oglądać Falę Zbrodni, co mnie trochę zniechęcało do tego serialu. Dlaczego? Babcia lubuje się w telenowelach niewymagających myślenia (po Modzie na Sukces przerzuciła się na tureckie seriale, a one są badziewne, może nie licząc Wspaniałego Stulecia i Grzechu Fatmagul, który był w miarę znośny), tylko żerujących na emocjach i myślałam, że Fala Zbrodni będzie na podobnym poziomie Antybristler - 2021-02-01, 22:30 Proszę nie szkalować falafeli zbrodni
[ Dodano: 2021-02-01, 22:31 ]
Fali*JankielKindybalista85 - 2021-02-01, 23:07 Grzechem to jest dać fajnej dupie na imię Fatmagul.ChodnikowyWilk - 2021-02-02, 09:01 Lepsi tacy kryminalni czy nawet w11, niż szkoła i ukryta prawdaNadir - 2021-02-02, 11:55 I Sędzia Anna Maria Wesołowska. icywind - 2021-02-02, 11:57
ChodnikowyWilk napisał/a:
Lepsi tacy kryminalni czy nawet w11, niż szkoła i ukryta prawda
Szkoła najlepsza
Moris299 - 2021-02-02, 14:29 xDDDLilith - 2021-02-02, 14:48
ChodnikowyWilk napisał/a:
Lepsi tacy kryminalni czy nawet w11
Zapomniałeś jeszcze o Detektywach.
Tak w ogóle kilka osób z mojej klasy w gimnazjum brało udział w castingu do W11. Żadne się nie załapało JankielKindybalista85 - 2021-02-02, 14:56 Załapała się tylko ta jedna zdzira, która leżała na Wątrobie. Huehuehue.Moris299 - 2021-02-02, 15:39
Lilith napisał/a:
Tak w ogóle kilka osób z mojej klasy w gimnazjum brało udział w castingu do W11. Żadne się nie załapało
potem TVN zrozumiał, że zamiast robić seriale w których poszukują przeciętnych aktorów za przeciętną kasę mogą robić seriale w których biorą totalnych randomów którym będą płacić totalne ochłapy i tak powstała Ukryta Prawda, Szkoła i reszta syfu.
W11 złe nie było ale jechało na jednym oklepanym schemacie i oglądanie tego codziennie znudziło by się po trzech odnikach, raz na rok przez przypadek można było obejrzeć, ale na pewno nie wciągnąć się w to. Te oklepane teksty które powtarzały się w codrugim odcinku stały się wręcz memiczne.
Kryminalnych pamiętam przez bardzo gęstą mgłę, kojarzę tylko dobrą grę aktorską i chyba w miarę fabuła wciągała z tego co kojarzę, ale jak oglądałem to miałem może z 10 lat więc nie pamietam xD
Z kryminalnych filmów i tak najlepszy jest Detektyw Monk, nic lepszego już nie powstanie