To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

Adijos - 2014-01-06, 19:46

Zapytam się jeden osoby. Może ma ochotę coś napisać.
qtasiorro - 2014-01-06, 19:52

Czyli tęsknisz za kontynuacją, a nie jej brakiem :D
Moja umiejętność lania wody gdzieś przepadła, nawet nie wiem, kiedy to się stało.

AnswersMaster - 2014-01-06, 20:04

qtasiorro napisał/a:
Czyli tęsknisz za kontynuacją, a nie jej brakiem :D

No ale tej kontynuacji nie ma, czyli równoznaczne jest to z jej brakiem :D

widzu - 2014-01-06, 20:04

A może by zrobić forumowego RPG?
AnswersMaster - 2014-01-06, 20:11

widzu napisał/a:

Mi chodziło o skupienie się na historii, fabule, tak żeby się przyjemnie czytało bez żadnych statystyk, tego kto ile ataku zadał, czy na czym to tam polega, ale jako osobny pomysł to nie wiem, jak znajdziesz chętnych to se zróbcie.

Adijos - 2014-01-06, 20:12

AnswersMaster napisał/a:
widzu napisał/a:

Mi chodziło o skupienie się na historii, fabule, tak żeby się przyjemnie czytało bez żadnych statystyk, tego kto ile ataku zadał, czy na czym to tam polega, ale jako osobny pomysł to nie wiem, jak znajdziesz chętnych to se zróbcie.

Można zrobić nawet własną grę! :-D Jak takie coś to ja ogarnę może za rok jak zmienię neta.

widzu - 2014-01-06, 20:15

AnswersMaster napisał/a:
widzu napisał/a:

Chodziło mi bardziej o prostą historię, opisujesz świat, ścieżki wyboru, zadajesz pytania (jako mistrz gry). A jak już dochodzi do walk rzuca się kostką, bez żadnych statystyk. Po prostu im bliżej szóstki, tym masz większe szczęście.

Adijos - 2014-01-06, 20:19

Widzu ja bardziej myślałem zrobić coś na tym:
http://www.youtube.com/watch?v=lWaNmh92Va8
Jak na bogato to na bogato. Burżuja się bawi.

monjiczq - 2014-01-06, 20:28

Ja no jestem za propozycją AMa
widzu - 2014-01-06, 20:28

Aha
Adijos - 2014-01-08, 18:35

Poeci! Macie jakiś pomysł na krótkie hasło promujące grę ARMA 3? :-D konkursik jest na hasło, może macie jakieś pomysły.
JankielKindybalista85 - 2014-01-08, 18:44

^AdijoS^ napisał/a:
Poeci! Macie jakiś pomysł na krótkie hasło promujące grę ARMA 3? :-D konkursik jest na hasło, może macie jakieś pomysły.

PRAWDZIWY poeta to tu jest tylko jeden! :-D

Opisz grę, zarzuć linkiem. Potrzebne mi są jakieś dane. I najważniejsze: co jest do wygrania?

Adijos - 2014-01-08, 18:45

Jankiel K.85 napisał/a:
^AdijoS^ napisał/a:

PRAWDZIWY poeta to tu jest tylko jeden! :-D

Opisz grę, zarzuć linkiem. Potrzebne mi są jakieś dane. I najważniejsze: co jest do wygrania?

Gra do wygrania :-D
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16713

widzu - 2014-01-08, 18:50

^AdijoS^ napisał/a:

Na górze róże,
Na dole fiołki,
Chodź grać w Arme.

JankielKindybalista85 - 2014-01-08, 18:57

^AdijoS^ napisał/a:
Gra do wygrania :-D
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16713

Nic inspirującego. Sorry.

widzu - 2014-01-09, 19:06

Spojrzałem na nią. Wręcz pożerałem ją wzrokiem. Była piękna. Nie za niska, ani nie za wysoka. Istny ideał. Codziennie schludna i pachnąca. Wręcz idealna.

Biłem się z myślami. W końcu znaliśmy się tak krótko. Nie chciałem tego wszystkiego zaprzepaścić.

Jednak w końcu się odważyłem. Wstałem i podszedłem do niej. Moje zmysły wręcz szalały.
Delikatnie dotknąłem jej szala. Nie opierała się. Widziałem że mam jej pełną aprobatę. Pragnęła tego tak samo jak ja.

Zabrałem się do dzieła. Rozebrałem ją powoli dostojnie. Wiedziałem że dziś jest ten dzień. Dzień, w którym po prostu muszę to zrobić.

Po wszystkim spojrzałem na nią. Stała pod oknem, nago, tyłem do mnie. Niewiele zostało z jej dostojności. Była zbrukana, zbezczeszczona. Nie miałem wyrzutów sumienia, lecz i ona nie miała do mnie żalu.Wiedziała, tak samo jak i ja, że to była idealna pora. Że nie mogłem czekać z tym ani dnia dłużej.

Tak, zdecydowanie.

9 stycznia to doskonały dzień na pozbycie się choinki z domu.

B)

Adijos - 2014-01-09, 19:12

Dobre! Haha :D Czy mi się wydaje czy to z Wiedźmina? :-D
widzu - 2014-01-09, 19:22

Wydaje Ci się, napisałem to sam, na podstawie własnych doświadczeń. :)
Sharvari - 2014-01-09, 19:28

czyli jesteś dobry w rozbieraniu choinek, mówisz? bo moja jeszcze stoi. :>

szkoda, że biedna teraz będzie naga i związana przetrzymywana w piwnicy...

Adijos - 2014-01-09, 19:31

Kurde. W Wiedźminie było coś podobnego. Jutro jak będę miał wolne to poszukam. :-D