Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
macbed - 2015-04-15, 16:23
HUEHUEHUEHUEHUEwidzu - 2015-04-15, 19:18 Właśnie zadzwoniła moja mama. Spytała, czy byłem dziś na dworze. Powiedziałem, że nie, bo się uczyłem. Powiedziała "to siedź dalej i się tucz" i rzuciła słuchawką.
Oddzwoniłem zapytać o co chodzi, to powiedziała że dobrze wiem o co chodzi, a tak w ogóle to spodziewała się, że będę tylko się siedział i się uczył i jej się nie podoba, że co parę dni chcę pograć godzinę na komputerze i że się tego po mnie nie spodziewała, że będę sobie tak olewał naukę i wymuszał "cały czas" komputer, po spodziewała się, że po moim zawaleniu będę tylko siedział i zapie*dalał z nauką. I znowu rzuciła słuchawką.
Następnym razem Ty jej powiedz, że się tego po niej nie spodziewałeś, a potem rzuć słuchawką. widzu - 2015-04-15, 19:22 Z tym że kompletnie nie wiem o co chodzi, bo się od dwóch dni nie odzywała. icywind - 2015-04-15, 19:28 O to, że jej kłamiesz bo wiem, że byłeś w biedronce, ona chciała zagadać a ty, że nic bo tylko się uczysz a przecież wiadomo, że nie uczysz się 24h na dobę więc tylko ją olałeś jak chciała zagadać.c1ick - 2015-04-15, 19:28 dziwną masz mamę nie znam sytuacji i w ogóle, ale na twoim miejscu bym się jej postawił raz, a porządnie, żeby się ogarnęłaMistress9 - 2015-04-15, 19:32 Widzu już Ci coś kiedyś na ten temat mówiłam.widzu - 2015-04-15, 19:32
icywind napisał/a:
O to, że jej kłamiesz bo wiem, że byłeś w biedronce, ona chciała zagadać a ty, że nic bo tylko się uczysz a przecież wiadomo, że nie uczysz się 24h na dobę więc tylko ją olałeś jak chciała zagadać.
O Biedronce mówiłem.
Cytat:
dziwną masz mamę nie znam sytuacji i w ogóle, ale na twoim miejscu bym się jej postawił raz, a porządnie, żeby się ogarnęła
Wymusiła na mnie obietnicę, że będę się cały dzień uczył i nadrabiał zaległości (nieważne ile bym siedział i tak zawsze to jest za mało) i nie będę grał na komputerze, chyba że uzyskam zgodę.
W zamian mi opłaca stancję w Białymstoku żebym miał spokój się uczyć.
Takie ultimatum - albo się uczysz, albo wracasz do domu.
[ Dodano: 2015-04-15, 19:33 ]
I nieważne ile bym się nie uczył, zawsze mówi, że spodziewała się, że będę się uczył więcej.icywind - 2015-04-15, 19:41
c1ick napisał/a:
nie znam sytuacji i w ogóle, ale na twoim miejscu bym się jej postawił raz, a porządnie, żeby się ogarnęła
A potem widzu nam napisze, że wraca do Białej Piski ZSK - 2015-04-15, 19:42 Ty masz Widzu ze swoją matką gorzej niż jakbyś w związku był.icywind - 2015-04-15, 19:45 Powiedz jej tak:
Rozumiem cię mamo ale dla mnie to zawalenie też jest ciężkie i więcej nerwów nie pomoże mi w nauce a tak w ogóle to potrzebuje bokserek, przyślij mi bokserki to pogadamy.widzu - 2015-04-15, 19:45 Jak wychodzę z domu, to mi się obrywa, że się nie uczę. Jak zostaje i się uczę to mi się obrywa, że nie wychodzę.
Albo inna sytuacja, jeszcze studiowałem, codziennie gadka żebym rozmawiał z ludźmi z roku i się nie alienował, a potem przypomnienie, żebym po zajęciach wracał prosto na stancję i nigdzie z nikim nie wychodził, bo mam się uczyć.JankielKindybalista85 - 2015-04-15, 19:47 Sam nakurwiałem żebys się uczył bo płakałes że masz przejebaną sytuację a siedziałes po 14godzin dziennie na forum. Zawaliłeś to i słusznie byłes opierdalalany. Ale teraz to twja mam odwala maniany a Ty jestes niewinny. Pani mamo, daj Widzowi spokój!!!!!!!!!!!!icywind - 2015-04-15, 19:47 No to ci mówi, żebyś domówki organizował, oj głupiśNN7 - 2015-04-15, 19:47
widzu napisał/a:
i nie będę grał na komputerze, chyba że uzyskam zgodę.
'mamo, mogę wejść na komputer?' widzu - 2015-04-15, 19:50 NN7, aż tak to nie, obiecałem że nie będę grał. W sumie uznałem, że to dobry powód by trochę od gier odpocząć bo już za dużo przy nich siedziałem a nie potrafiłem się zmobilizować do odstawienia ich.NN7 - 2015-04-15, 19:53 Powiem Ci, że nawet dziesięciolatek mniej się mamą przejmuje niż Ty i ma wywalone na to, co mówi. Przecież ona się nie dowie, czy Ty się uczysz, czy przejebiesz czas na imprezy, tylko tak gada, żeby Cie postraszyć xdwidzu - 2015-04-15, 19:55 NN7, wiem o tym. Ale wiem też, że ma rację. Nie we wszystkim, bo sporo wyolbrzymia, ale rację ma.
Powinienem rzucić gry na rzecz powtarzania materiału. Z tym się akurat z nią zgadzam.icywind - 2015-04-15, 19:55
NN7 napisał/a:
Powiem Ci, że nawet dziesięciolatek mniej się mamą przejmuje niż Ty i ma wywalone na to, co mówi. Przecież ona się nie dowie, czy Ty się uczysz, czy przejebiesz czas na imprezy, tylko tak gada, żeby Cie postraszyć xd
O toto JankielKindybalista85 - 2015-04-15, 19:56 NN7 z drugiej strony: kto płaci ten wymaga. A mama płaci.