To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

Moris299 - 2015-04-12, 01:54

:bag:
Love178 - 2015-04-12, 08:33

Widząc Słownika, myślałam, że weszłam w Nocne Marki :P
ZSK - 2015-04-12, 16:15

Dobre z tym snem. Tylko, ze wieczorami największy ruch w internetach :/
Love178 - 2015-04-12, 18:59

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Dobre z tym snem. Tylko, ze wieczorami największy ruch w internetach :/

No, to jest ten minus :/ Dopiero rano dowiadujesz się, co się działo...

No nic, za chwilę idę do łóżeczka :haha:

ZSK - 2015-04-12, 19:23

Może jak zacznę pracować to wypróbuję. Bo zwykle siedziałem nawet do północy a potem rano to bardzo bolało...
Love178 - 2015-04-12, 19:25

:git:

Dobranoc :zzz:

ZSK - 2015-04-12, 21:45

Pozwolę sobie tu wrócić do kwestii chodzenia z rodzicami do kościoła z tematu Marcina, bo chcę żebyście mnie dobrze zrozumieli. Ja nie mam nic przeciwko siedzeniu z rodzicami ja się np. jest w kościele z powodu jakiejś uroczystości, czy też jeśli jeździ się do kościoła razem autem. Żebyście nie myśleli, że wstydzę się rodziców, nie, nie. Jak jest ktoś dorosły i samodzielny to przecież może towarzyszyć matce w kościele. Tu tak bardziej miałem na myśli to, że jak ktoś jest młody i nieuwiązany małżeństwem czy związkiem to zwykle siada z kumplami, bo tak, a jak nie ma kumpli to w jakimś losowym miejscu albo z koleżankami. Może tylko w moich okolicach się tak przyjęło choć szczerze wątpię. No i przede wszystkim jak ktoś uchodzi za takiego gościa jak ten kumpel Marcina, to siłą rzeczy podpada takim zachowaniem. Tyle :)
RudaMaupa - 2015-04-13, 09:49

Dlatego trochę mnie śmieszy moda na hipsterstwo. :) Niby każdy ma być oryginalny, ale wszyscy tacy sami. Logika nastoletniej młodzieży. :P
widzu - 2015-04-15, 11:55

http://www.myinstants.com/instant/helicopterinho/
icywind - 2015-04-15, 13:50

WSZYSTKICH WAS NIENAWIDZĘ! >:<

P.S. http://forum.mistrzowie.org/viewtopic.php?p=147012

[ Dodano: 2015-04-15, 13:50 ]
ruda działaj :P

RudaMaupa - 2015-04-15, 14:12

Hmmm?
icywind - 2015-04-15, 14:27

No dawaj warna, żebym się przeniósł do pociągu
RudaMaupa - 2015-04-15, 14:36

[consuela mode on]No.. no... No warn... I clean.[/consuela mode off]
Mistress9 - 2015-04-15, 14:37

RudaMaupa napisał/a:
[consuela mode on]No.. no... No warn... I clean.[/consuela mode off]

:haha: :haha: :haha:

JankielKindybalista85 - 2015-04-15, 14:39

Uwaga. Już parędni temu mi to przyszło do głowy, pora to przyjście uzewnętrznić. Niektórzy mi zarzucają, ze sie wyżywam i jeżdżę na tym forum przesadnie po słabszych. To teraz modwrotny przekaz, zeby zadac temu kłam i pokazać, ze ja po prostu jestem sprawiedliwy. chciałbym powiedzieć, ze ostatnio bardzo podoba mi się postawa Widza. Zero gównoburz, mało narzekania i jęczenia jaka to beznadzieja, niewiele klasycznych widzowych "ja nie lubię/ja nie robię/ja nie próbował. Ogólnie bardzo spoko. Praktycznie przestałes być wkurwiający a nawet wrecz przeciwnie. Robisz swoje i to się ceni. Ostatnimi czasy nawet Szyszek odwalił bardziej fochowatą i irytującą akcję (z tym odejściem) niż Widzu. Brawo, Młody, tak trzymaj! :piwo: (tylko nie mów, że nie pijesz, bo przysięgam, że cofnę każdego słowo!!! :-D )
Mistress9 - 2015-04-15, 14:46

JankielKindybalista85 napisał/a:
Uwaga. Już parędni temu mi to przyszło do głowy, pora to przyjście uzewnętrznić. Niektórzy mi zarzucają, ze sie wyżywam i jeżdżę na tym forum przesadnie po słabszych. To teraz modwrotny przekaz, zeby zadac temu kłam i pokazać, ze ja po prostu jestem sprawiedliwy. chciałbym powiedzieć, ze ostatnio bardzo podoba mi się postawa Widza. Zero gównoburz, mało narzekania i jęczenia jaka to beznadzieja, niewiele klasycznych widzowych "ja nie lubię/ja nie robię/ja nie próbował. Ogólnie bardzo spoko. Praktycznie przestałes być wkurwiający a nawet wrecz przeciwnie. Robisz swoje i to się ceni. Ostatnimi czasy nawet Szyszek odwalił bardziej fochowatą i irytującą akcję (z tym odejściem) niż Widzu. Brawo, Młody, tak trzymaj! :piwo: (tylko nie mów, że nie pijesz, bo przysięgam, że cofnę każdego słowo!!! :-D )

Widzu staje się mężczyzną po prostu.

JankielKindybalista85 - 2015-04-15, 14:53

Zaruchał?
Mackers - 2015-04-15, 15:29

Kto, kiedy i gdzie? Ktoś się obraził?
icywind - 2015-04-15, 15:34

Zaruchał?

Nic mi o tym nie wiadomo >:<

widzu - 2015-04-15, 15:55

Dzięki. Od Ciebie wypiję. Szczególnie z taką dedykacją. :)