Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Rozkminy
krojechleb - 2016-12-18, 18:13
Davos napisał/a:
Krojechleb - no ale jednak balon a robot przypominający kobietę, w dodatku symulujący ruchy frykcyjne to jednak dwie różne sprawy
ZSK - od robota nie zarazisz się żadnych paskudztwem :]
To prawda robot mógłby by być ciekawym doświadczeniem:)no i pewnie lepszym niż balony:) i właśnie ciekawe czy seks z robotem odbierany by był jako zdrada. Przecież to rzecz więc teoretycznie niczym nie powinien się różnić od balonów;PDavos - 2016-12-18, 18:46 ZSK - ale w przyszłości zapewne te roboty potanieją na tyle, że osoby chcące z nich skorzystać będą je kupować na własność, tak jak kobiety kupują wibratory. I wtedy ryzyko chorób odpada.
Krojechleb - też mi się wydaje, że te roboty powinno się traktować jak inne seks zabawki, a nie jak prawdziwe prostytutki. Ale niektóre osoby mogą mieć na ten temat inne zdanie, dlatego to dosyć ciekawa sprawa :]Antybristler - 2016-12-18, 18:50 Kobiety jednak mają łatwiej, starczy im dildo wibrator lub cokolwiek o odpowiednim kształcie. A faceci muszą się męczyć...ChodnikowyWilk - 2016-12-18, 18:52 Ale majo okres.SlownikOrtograficzny - 2016-12-18, 22:31
krojechleb napisał/a:
ja to słyszałem że wystarczy dwa balony(lub jakieś woreczki czy coś podobnego) z ciepłą wodą (im bliżej temp ciała tym lepiej) połączyć przy użyciu np taśmy polać żelem i jest jak prawdziwa. Nie mam warunków żeby przetestować więc jakby komuś się chciało to będę wdzięczny o info na priv czy rzeczywiście fajnie czy jak zwykłe walenie konia
Kobiety jednak mają łatwiej, starczy im dildo wibrator lub cokolwiek o odpowiednim kształcie. A faceci muszą się męczyć...
Imo kobiety mają łatwiej o seks ogólnie, natomiast nie wiem co masz na myśli z tym męczeniem się facetów. Próbowałeś użyć jakichś lubrykantów? krojechleb - 2016-12-20, 23:43 tak sobie rozmyślałem na sebixami sebkami zadymiarzami z bloków kibolami i jak tam ich zwał... i tak sobie myślę że jakby takich najgorszych , najsilniejszych i najbardziej aktywnych wcielać do Wojska Polskiego to by w sumie takie głupie nie było. Można by to nawet przymusowo robić wkońcu państwo teoretycznie może wszystko. Sebki będą oczywiście w wojsku ustawione do pionu ale teoretycznie mamy ustawionych do pionu świrów czekających tylko na spuszczenie ze smyczy. Bo teraz niby kto chce to idzie do woja ale tak naprawdę niewiadomo kto chce przyjść czy gość jest w miarę charakterny czy raczej taka dziewczynka a tu po części można by takich właśnie kiboli zgarnąćLilith - 2016-12-21, 01:28 Chuja prawda chłopy, wcale nie mamy łatwiej.
Powiedziałabym, że nawet dużo gorzej. Was panów nikt nie potępi, jak bawicie się w jednorazowe przygody, z kolei takie laski są potępiane.
Nawet w kwestii dogadzania sobie, w czym macie problem? Co to jest, wykonywać pewne ruchy ręką... u kobiet jest to bardziej, hmmm... inwazyjne.Love178 - 2016-12-21, 08:59
krojechleb napisał/a:
tak sobie rozmyślałem na sebixami sebkami zadymiarzami z bloków kibolami i jak tam ich zwał... i tak sobie myślę że jakby takich najgorszych , najsilniejszych i najbardziej aktywnych wcielać do Wojska Polskiego to by w sumie takie głupie nie było. Można by to nawet przymusowo robić wkońcu państwo teoretycznie może wszystko. Sebki będą oczywiście w wojsku ustawione do pionu ale teoretycznie mamy ustawionych do pionu świrów czekających tylko na spuszczenie ze smyczy. Bo teraz niby kto chce to idzie do woja ale tak naprawdę niewiadomo kto chce przyjść czy gość jest w miarę charakterny czy raczej taka dziewczynka a tu po części można by takich właśnie kiboli zgarnąć
Czym to się w sumie różni od więzienia? widzu - 2016-12-21, 09:04 W więzieniu jest mniejszy rygor i mniej popierdoleni zarządcy.
[ Dodano: 2016-12-21, 09:06 ]
No i utrzymuje się ich za frajer, a w wojsku przynajmniej wykonywaliby jakiś zawód.Lilith - 2016-12-21, 10:47
krojechleb napisał/a:
tak sobie rozmyślałem na sebixami sebkami zadymiarzami z bloków kibolami i jak tam ich zwał... i tak sobie myślę że jakby takich najgorszych , najsilniejszych i najbardziej aktywnych wcielać do Wojska Polskiego to by w sumie takie głupie nie było. Można by to nawet przymusowo robić wkońcu państwo teoretycznie może wszystko. Sebki będą oczywiście w wojsku ustawione do pionu ale teoretycznie mamy ustawionych do pionu świrów czekających tylko na spuszczenie ze smyczy. Bo teraz niby kto chce to idzie do woja ale tak naprawdę niewiadomo kto chce przyjść czy gość jest w miarę charakterny czy raczej taka dziewczynka a tu po części można by takich właśnie kiboli zgarnąć
Jak jestem przeciwniczką przymusowej służby w wojsku, tak ja jestem za tym, by takich sebixów wcielać do wojska. Ciekawam, ilu takich by to wytrzymało.
W niewielu krajach służbę w wojsku muszą odbywać kobiety. Na szczęście w Polsce nigdy nie było takiego przymusu. Bo ja jednak bym się dwoiła i troiła, by się wymigać. Studia nie trwają wiecznie, więc po ich skończeniu bym musiała coś pokombinować. Dla mężczyzn obowiązek został zniesiony w... 2011? Coś takiego...
Ale tych wszystkich sebixów i nacjozjebów radośnie krzyczących "Raz sierpem raz młotem", wyrywających drzewka i kopiących śmietniki to bym skoszarowała jednak. Przecież muszą gdzieś wyładować nadmiar energii.widzu - 2016-12-21, 10:51 Myślę, że warto przy okazji podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack.Dead_Laugh - 2016-12-21, 11:14 Nie wiem czy taki Suicide Squad by wyszedłLilith - 2016-12-21, 12:40 Bundesliga, jeszcze z czasów, kiedy nazwiska pojawiające się tam w większości były niemieckie
Choć Turcy do Niemiec zaczęli hurtowo zjeżdżać w latach 60.c1ick - 2016-12-21, 13:00
widzu napisał/a:
Myślę, że warto przy okazji podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack.
Davos - 2016-12-21, 13:07 Nom, to było dobre A teraz koniec offtopowania bartek82r - 2016-12-21, 14:40
Antybristler napisał/a:
Kobiety jednak mają łatwiej, starczy im dildo wibrator lub cokolwiek o odpowiednim kształcie. A faceci muszą się męczyć...
Nadir - 2016-12-21, 14:42 Mańka - 2016-12-21, 14:52 Bardziej komfortowe warunki są w łazience, można się zamknąć, zrobić swoje a potem się umyć