Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Rozmowy - takie pierdoły
krojechleb - 2019-01-16, 15:29 w gdańsku chyba nic się nie dzieje skoro z takiej pierdoły ktoś robi aferęCałkiem_Dobry_Chłop - 2019-01-16, 16:58 Nie zdziwię się jeśli teraz nóż do Gdańska przylgnie tak jak kiedyś przylgnęła maczeta do Nowej Huty.Ascara - 2019-01-16, 17:30 No wiecie, ja się nie dziwię, że mają dość napięte nerwy.Antybristler - 2019-01-16, 23:21 Jakby się patusów po pierwszym wybryku przerabiało na organy do przeszczepu to świat byłby piękniejszy i 100 lat do przodu. Serio, nawet jakby ktoś komuś portfel ukradł to sru go na organy, a % ze sprzedaży na odszkodowanie dla ofiary. Poznałem sporo zjebów patologicznych na swojej drodze i naprawdę samo ich istnienie jest szkodą dla ludzkości.ZSK - 2019-01-17, 10:19 Sterylizować kolego, to bardziej humanitarne i praktyczne. Generalizując, dla większości z takich osób gówniak to niechciany problem.Mańka - 2019-01-17, 10:23
ZróbmySobieKupę napisał/a:
dla większości z takich osób gówniak to niechciany problem.
Albo zajebiste źródło dochodu. A jak pis przegra w wyborach i skończy się utrzymywanie przez państwo to dopiero będzie płacz i zgrzytanie zębów.widzu - 2019-01-17, 11:08 Nie skończy się, bo jak następna ekipa skończy pińcetplusy to patola pójdzie na wiejską z widłami i pochodniamiZSK - 2019-01-17, 15:11 Swoją drogą ciekawe czy wygrawidzu - 2019-01-17, 15:16 ZróbmySobieKupę, do końca świata nie da się rządzić, kiedyś w końcu ktoś nowy będzie.ZSK - 2019-01-17, 18:28 Ciekaw jestem czy propaganda pisu się sprawdza, czy wręcz przeciwnie.Love178 - 2019-01-17, 18:38 Mi się wydaje, że działa, kto by nie chciał w łapę za darmo
[ Dodano: 2019-01-17, 18:39 ]
Nie wspominając już nawet o tym jakie małpy są w najgłośniejszej opozycjiZSK - 2019-01-18, 18:09 To prawda. Z drugiej strony sporo ludzi ma dość tego co obecnie się dzieje i ciekaw jestem jak wypadnie konfrontacja tych dwóch ideologii.
Do tego chciałbym zobaczyć jak jakakolwiek opozycja po swojej wygranej rozlicza pis z tego co obecnie, często za kurtyną, wyrabia i kombinuje.Love178 - 2019-01-18, 18:52
To prawda. Z drugiej strony sporo ludzi ma dość tego co obecnie się dzieje i ciekaw jestem jak wypadnie konfrontacja tych dwóch ideologii.
Tu wydaje mi się, że jedną w ważniejszych przeszkód jest to, że wbrew pozorm nie ma dwóch ideologii - właśnie przeciwnicy poczynań pisu mają różne wizje zmiany, dlatego nie tworzą jakiejś mocnej wspólnej opozycji. Nawet jak sobie gdybamy, to trudno mi wygdybać jak by mógł wyglądać profil silnej opozycji...
Ale jakby pałeczkę przejął ktoś nowy i usunął 500+, to bym wzięła miesiąc urlopu, wypełniła dom popcornem i przygotowała wygodne siedzonko przed kompem Moris299 - 2019-01-18, 19:20 https://www.wykop.pl/link...aca-1316-97-zl/Mańka - 2019-01-18, 19:42
Love178 napisał/a:
To prawda. Z drugiej strony sporo ludzi ma dość tego co obecnie się dzieje i ciekaw jestem jak wypadnie konfrontacja tych dwóch ideologii.
Tu wydaje mi się, że jedną w ważniejszych przeszkód jest to, że wbrew pozorm nie ma dwóch ideologii - właśnie przeciwnicy poczynań pisu mają różne wizje zmiany, dlatego nie tworzą jakiejś mocnej wspólnej opozycji. Nawet jak sobie gdybamy, to trudno mi wygdybać jak by mógł wyglądać profil silnej opozycji...
Ale jakby pałeczkę przejął ktoś nowy i usunął 500+, to bym wzięła miesiąc urlopu, wypełniła dom popcornem i przygotowała wygodne siedzonko przed kompem
Zostaw mi trochę popkornu, też czekam aż ktoś usunie pińcetplusy. Ten ból dupy wśród dzieciorobów byłby rozkoszny. O ile w pewnych sytuacjach jestem skłonna bronić pisu, tak bardzo nie podoba mi się ich rozdawnictwo. W obecnej formie jest nie do przyjęcia, nie powinno go być wcale.Love178 - 2019-01-18, 19:56 O rany, te reportaże o dzieciorobach, którzy trafią na bruk lub będą zmuszeni do oddawania (w niektórych przypadkach nawet z powrotem) do adopcji... no nic, serce do lodówki i popcorn w dłoń Moris299 - 2019-01-18, 20:49 Ostatnio mówi się o budowie nowego zderzacza hadronów, 10x większego niż ten co jest obecnie.
Koszt jego budowy to około 2 lata 500+
Pomyśleć, że gdyby wydać tę kasę którą obecnie pis rzuciło na 500+ to mielibyśmy największy zderzacz hadronów na świecie, zjeżdżaliby się naukowcy z całego świata a Polska zaczęła by mieć ogromne znaczenie na świecie a być może nawet w Polsce dokonano by jakiegoś niesamowitego odkrycia.
O rany, te reportaże o dzieciorobach, którzy trafią na bruk lub będą zmuszeni do oddawania (w niektórych przypadkach nawet z powrotem) do adopcji... no nic, serce do lodówki i popcorn w dłoń
I właśnie dlatego nikt nie odważy się zlikwidować pińcet plusa.krojechleb - 2019-01-19, 10:21 nie zlikwidują bo już nigdy nie mieli by szansy wygrać wyborów
[ Dodano: 2019-01-19, 10:22 ]
w ogóle myślę że partia która będzie chciała zmniejszyć ten socjal albo zlikwidować nie uzbiera nawet 5 %Moris299 - 2019-01-19, 11:08 Zostaje tylko jeden sposób - wywołasz hiperinflację by te 500zl było warte 5zl