Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sport - Mistrzostwa Swiata! Brasil 2014!
K - k - 2014-06-28, 20:22 -Veon- - 2014-06-28, 20:35
szyszek27 napisał/a:
Teraz oczywiście Polaczki-cebulaczki będą gadać, że niezasłużenie, bo przecież Mundial jest u nich i ciągną na siłę Brazylię jak tylko mogą. Nie jestem fanem teorii spiskowych i wierzę, że Brazylia nie potrzebuje specjalnej pomocy arbitrów. Także ode mnie hejtu na Brazylię nie będzie.
Niby dlaczego? Sędzia w żaden sposób nie pomagał Brazylii. Nie było kontrowersyjnych sytuacji na ich korzyść itp. Brazylię w tym meczu uratował głównie fart, a nie żaden sędzia. I myślę że to każdy zauważył.
szyszek27 napisał/a:
A wizja Veona się nie sprawdziła i NIESTETY nie będę nic pisał o nim w podpisie
Miło widzieć że ciebie też to smuci. Ale nie martw się, bo może będę mieć jeszcze kiedyś jakąś nową wizje.
Krokorok napisał/a:
No i wnyki trafiłem,przynajmniej tak zakończył się w karnych.
Tylko że miałeś obstawiać wynik meczu, a nie wynik w karnych. Zaknafein - 2014-06-28, 20:39 hołard łeb spk sędziował
tylko ta je.bana poprzeczka ; ///K - k - 2014-06-28, 20:43 -Veon- - 2014-06-28, 20:48
Krokorok napisał/a:
Veon napisał/a:
Krokorok napisał/a:
No i wnyki trafiłem,przynajmniej tak zakończył się w karnych.
Tylko że miałeś obstawiać wynik meczu, a nie wynik w karnych.
No bo przecież obstawiłem że skończy się wynikiem 3:2 w czasie regulaminowym,nie w karanych.
Lekcja internetu nr 1
Ta emotka oznacza że to co ktoś napisał nie jest na serio.
Lekcja internetu nr 2
Jeśli kogoś cytujesz, a potem usuwasz fragment wypowiedzi postaraj się by nie wywalić przypadkiem [quote] i [/quote]Szyszek - 2014-06-28, 20:55 Veon, ja mówię tak ogólnie. Taki hejt leci w internetach na Brazylię, jakby nie wiadomo co oni zrobili tym Januszom. Jak nie sędziowanie to wielki fart.
Owszem, Brazylia miała dużo szczęścia, ale przecież ten gol dla Chile to też był dość szczęśliwy, bo Brazylijczycy popełnili 1 błąd, a potem doszły kolejne.K - k - 2014-06-28, 21:35 -Veon- - 2014-06-28, 21:49
szyszek27 napisał/a:
Owszem, Brazylia miała dużo szczęścia, ale przecież ten gol dla Chile to też był dość szczęśliwy, bo Brazylijczycy popełnili 1 błąd, a potem doszły kolejne.
Błąd to nie szczęście. To ciągle błąd.
Krokorok napisał/a:
Rewelacja Mundialu prowadzi!Urugwaj do domu!
Kostaryka gra w tym meczu? K - k - 2014-06-28, 22:41 -Veon- - 2014-06-28, 22:58 Raczej nie. Nie dokonali czegoś niezwykłego. Wyszli z najsłabszej grupy i pokonali mocno osłabiony Urugwaj. Rewelacją tego bym nie nazwał. Ba, zdziwiłbym się gdyby było inaczej.
Jeśli chcą być traktowani jak rewelacja mundialu, to niech pokonają Brazylię.
A co do meczu. Kolumbia wygrała. Urugwaj przegrał. Wynik 2:0. Wszystko zgodnie z moimi przewidywaniami. Ten fakt mnie cieszy. Szyszek - 2014-06-28, 23:00 Kolumbia naprawdę fajnie gra na tym Mundialu! Piękne bramki Rodrigueza i pewne zwycięstwo. A nawet, jak Urugwajczycy atakowali, to świetnie bronił Ospina.
Przy takiej grze Kolumbia może dojść do półfinału. Brazylia nie jest taka mocna, więc Kolumbijczycy na pewno będą w stanie go pokonać.
A wspomniany wcześniej Rodriguez zmierza po tytuł króla strzelców! Ciekawe, czy mu się uda.
A ja w Kostarykę wierzę, bo też fajnie gra i powinni poradzić sobie z Grecją, która wcale nie jest taka dobra. Dalej już będzie ciężko, bo Kostarykanie trafią na Holandię, ale ćwierćfinał dla tej drużyny będzie świetnym wynikiem.K - k - 2014-06-29, 11:57 Temat postu: Re: Mistrzostwa Swiata! Brasil 2014!Adijos - 2014-06-29, 12:04 Jesteś trochę spóźniony, bo już wcześniej to ktoś napisał.Davos - 2014-06-29, 12:48 Niezłe wczorajsze mecze. Chile było bardzo blisko wyeliminowania Brazylii, najpierw ta poprzeczka pod koniec dogrywki, a potem słupek w ostatniej serii rzutów karnych. Zabrakło tylko szczęścia. Z drugiej strony może przynajmniej Brazylia będzie w stanie powstrzymać Niemców w półfinale, bo we Francję jakoś nie wierzę.
Kolumbia nie miała większych problemów z osłabionym brakiem Suareza Urugwajem. Ładnie grają od początku turnieju, ale Brazylii chyba nie dadzą rady. Może chociaż Rodriguez zostanie królem strzelców. Byłoby fajnie.
Dzisiaj spodziewam się ładnej ofensywnej gry Holandii i Meksyku. Z kolei w meczu Kostaryki z Grecją zbyt dużo bramek raczej nie zobaczymy. Grecja pewnie ustawi się defensywnie i będziemy mieli niezbyt emocjonujący mecz. Nie zdziwię się, jeśli wszystko rozstrzygnie się w dogrywce bądź karnych.matheus3004 - 2014-06-29, 12:58
Davos napisał/a:
Niezłe wczorajsze mecze. Chile było bardzo blisko wyeliminowania Brazylii, najpierw ta poprzeczka pod koniec dogrywki, a potem słupek w ostatniej serii rzutów karnych. Zabrakło tylko szczęścia. Z drugiej strony może przynajmniej Brazylia będzie w stanie powstrzymać Niemców w półfinale, bo we Francję jakoś nie wierzę.
Kolumbia nie miała większych problemów z osłabionym brakiem Suareza Urugwajem. Ładnie grają od początku turnieju, ale Brazylii chyba nie dadzą rady. Może chociaż Rodriguez zostanie królem strzelców. Byłoby fajnie.
Szkoda Chile, bo naprawdę grało o wiele lepiej niż Brazylia. No nie zgodzę się do końca z Tobą. Coś czuję, że to jednak Kolumbia będzie górą w tym meczu, bo Brazylia to totalne dno.Davos - 2014-06-29, 13:02 Pożyjemy, zobaczymy Brazylia może na razie nie błyszczy, ale jednak zawsze to Brazylia i gra u siebie. W 1/8 się męczyli, ale często zespół, który zdobywa mistrzostwo albo dochodzi do finału, męczy się strasznie właśnie w 1/8. Kolumbia póki co zagrała 4 świetne spotkania, ale w końcu i im przytrafi się słabszy mecz. Nie zdziwię się, jeśli będzie tak właśnie w ćwierćfinale.matheus3004 - 2014-06-29, 13:04
Davos napisał/a:
Pożyjemy, zobaczymy Brazylia może na razie nie błyszczy, ale jednak zawsze to Brazylia i gra u siebie. W 1/8 się męczyli, ale często zespół, który zdobywa mistrzostwo albo dochodzi do finału, męczy się strasznie właśnie w 1/8. Kolumbia póki co zagrała 4 świetne spotkania, ale w końcu i im przytrafi się słabszy mecz. Nie zdziwię się, jeśli będzie tak właśnie w ćwierćfinale.
Fakt. Możliwe, że dobrze mówisz. Im wyższa faza turnieju, tym lepiej będą grać. Wątpię, że przydarzył im się jakiś słabszy występ, nie na takim etapie rozgrywek.JankielKindybalista85 - 2014-06-29, 15:50 Powiem krótko: znów się ta brazylijska kur.wa cudem wywinęła! Przeczołgają się france do tego finału. Szkoda Chile! Tak się postawili, że już ich los mógł nagrodzić...K - k - 2014-06-29, 18:59 ChodnikowyWilk - 2014-06-29, 19:05 Szkoda mi strasznie Meksyku, tak niewiele brakowało
Poszły na marne wszystkie dobre interwencje bramkarza. Holendrzy wiadomo zasłużyli na gola grą w 2 połowie, ale i tak szkoda...