Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Narzekalnia
Barbra - 2014-04-02, 21:24 narzekam na pyłki
tak jest wspaniale, ciepło, słonko i te piękne biało-różowe krzewy które tak ślicznie pachną
ALE NIE
moja głupia alergia wszystko musi popsuć
mam już cały zdarty nos od chusteczek :'(KicerK - 2014-04-02, 21:29
Cytat:
No weź, Słownik, zgodnie z obietnicą narzekam mniej.
Ale pranie nad wanną naprawdę doprowadza mnie do szału.
Branie prysznica w kucki to naprawdę nie jest przyjemna sprawa.
A gdyby je zdjąć choćby tylko na czas brania prysznica?JankielKindybalista85 - 2014-04-02, 21:29
Barbra napisał/a:
mam już cały zdarty nos od chusteczek :'(
Ale na pewno ten nosek wciąż jest piękny Barbuszko!Moris299 - 2014-04-02, 21:31 Też mam alergię na coś, ale nie wiem na co dokładnie. Póki co jest ok, ale alergia potrafiła zaatakować mnie nawet w zimę. Ale teraz od paru miesięcy jest dobrze. Oby tak dalej.Barbra - 2014-04-02, 22:44
JankielKindybalista85 napisał/a:
Barbra napisał/a:
Ale na pewno ten nosek wciąż jest piękny Barbuszko!
zasmarkany ale piękny!widzu - 2014-04-02, 22:57
Barbra napisał/a:
JankielKindybalista85 napisał/a:
Barbra napisał/a:
Ale na pewno ten nosek wciąż jest piękny Barbuszko!
zasmarkany ale piękny!
Davos - 2014-04-02, 23:07
Barbra napisał/a:
narzekam na pyłki
tak jest wspaniale, ciepło, słonko i te piękne biało-różowe krzewy które tak ślicznie pachną
ALE NIE
moja głupia alergia wszystko musi popsuć
Ja niby też to mam, ale w tym roku o dziwo póki co jeszcze te pyłki jakoś na mnie nie działają. Polecam Zyrtec albo Claritine - 1 tabletka wieczorem przed snem. Kiedyś to brałem i pomagało, teraz którąś z tych tabletek biorę tylko wtedy, jak mnie naprawdę chwycą objawy alergii czyli stosunkowo rzadko.Barbra - 2014-04-03, 21:03 też je kiedyś brałam ale się naczytałam o tym jak to ludzie strasznie utyli od tego (mimo że ja w sumie u siebie tego nie zauważyłam) ale mnie nastraszyli jeszcze podobno ta allegra którą reklamują jest naprawdę niezła
chyba zacznę brać bo już się na mnie wkurzają bo kicham na wykładach, a potrafię mieć serię 7 kichów pod rząd brzozik70043704352251515 - 2014-04-03, 21:12 alergia przykra sprawa, wez te tableteczki Bajbro nie ma sensu sie meczycbartek82r - 2014-04-03, 21:18
Barbra napisał/a:
też je kiedyś brałam ale się naczytałam o tym jak to ludzie strasznie utyli od tego (mimo że ja w sumie u siebie tego nie zauważyłam) ale mnie nastraszyli jeszcze podobno ta allegra którą reklamują jest naprawdę niezła
chyba zacznę brać bo już się na mnie wkurzają bo kicham na wykładach, a potrafię mieć serię 7 kichów pod rząd
ja potrafię po przebudzeniu ze 20-30 razy pod rząd kichnąć Davos - 2014-04-03, 22:18
Barbra napisał/a:
też je kiedyś brałam ale się naczytałam o tym jak to ludzie strasznie utyli od tego (mimo że ja w sumie u siebie tego nie zauważyłam) ale mnie nastraszyli
Pierwsze słyszę... od tego się raczej nie tyje A jak masz taką silną alergię to te tabletki naprawdę Tobie pomogą.
bartek82r napisał/a:
ja potrafię po przebudzeniu ze 20-30 razy pod rząd kichnąć
Serio? Też masz alergię?Barbra - 2014-04-03, 22:44 tylko że jutro mam dość sportowy dzień i muszę mieć siłę i boję się że mnie to osłabi jakoś, nie wiem co robić teraz, bo z drugiej strony jak smarkam co minutę to to też przeszkadza ;p NARZEKAM NA TO, TAK BARDZODavos - 2014-04-03, 22:51
Barbra napisał/a:
tylko że jutro mam dość sportowy dzień i muszę mieć siłę i boję się że mnie to osłabi jakoś, nie wiem co robić teraz, bo z drugiej strony jak smarkam co minutę to to też przeszkadza ;p NARZEKAM NA TO, TAK BARDZO
Nigdy nie zauważyłem po Zyrtecu czy Claritine jakiegokolwiek osłabienia, ponoć można jedynie czuć się po tym lekko sennym, ale tego u siebie też nie zauważyłem Ale dla pewności możesz te tabletki brać wieczorem, działają całą dobę.widzu - 2014-05-02, 17:23 Właśnie znaleźliśmy ostatnie jajko z Wielkiej Soboty.
;_;
Wietrzenie pokoi trwa.Sharvari - 2014-05-03, 00:46 matury za 2 dni.
Davos - 2014-05-03, 00:55 Więc nie ma co narzekać tylko postarać się wyluzować, teraz i tak już za późno na naukę Love178 - 2014-05-03, 09:07
Davos napisał/a:
Więc nie ma co narzekać tylko postarać się wyluzować, teraz i tak już za późno na naukę
lol, ja dopiero teraz zaczynam naukę xDwidzu - 2014-05-03, 09:11
Davos napisał/a:
Więc nie ma co narzekać tylko postarać się wyluzować, teraz i tak już za późno na naukę
Jak za późno? JAK KU*WA ZA PÓŹNO?! ;_;Davos - 2014-05-03, 11:31
Cytat:
lol, ja dopiero teraz zaczynam naukę xD
I tak zdasz z palcem w du.. w dużej łatwości
widzu napisał/a:
Jak za późno? JAK KU*WA ZA PÓŹNO?! ;_;
Przykro mi Widzu, teraz to już tylko można siedzieć na forum
Ale tak poważnie, naprawdę nie ma co siedzieć nad książkami do ostatniej chwili, lepiej się trochę zrelaksować. Chyba, że ktoś z danego przedmiotu jest kompletnie zielony, a naukę zaczyna dopiero dzień później. W każdym razie ja pamiętam z matury, jak kilka osób przed wejściem na salę siedziało jeszcze z nosami w książkach i to już wyglądało dosyć komicznie Love178 - 2014-05-03, 11:37
Davos napisał/a:
W każdym razie ja pamiętam z matury, jak kilka osób przed wejściem na salę siedziało jeszcze z nosami w książkach i to już wyglądało dosyć komicznie