Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sport - Piłka nożna
c1ick - 2017-08-03, 23:45 Świetny piłkarz, dobry aktor.Davos - 2017-08-03, 23:57 A tymczasem Lech i Arka odpadły dziś z pucharów
Tyle dobrego, że nie było kompromitacji bo obydwa zespoły odpadły tylko dlatego, że miały gorszy bilans bramek strzelonych na wyjeździe. Oglądałem drugą połowę meczu Lecha z Utrechtem i chociaż piłkarze Kolejorza się starali i wkładali serducho to jednak widać było, że to początek sezonu i brakuje zgrania bo wykończenie akcji pozostawiało sporo do życzenia. Ale to jeszcze pół biedy bo to co zrobili w obronie przy golu na 2:1 dla Utrechtu to już był niestety szczyt frajerstwa. Grać w przewadze jednego zawodnika, walczyć o gola na wagę awansu i w takiej chwili oddać przed polem karnym za darmo piłkę przeciwnikowi... No masakra Potem jeszcze zdołali strzelić w 93 minucie gola na 2:2, ale niestety zabrakło czasu na strzelenie gola, który dałby upragniony awans Szkoda bo Utrecht przy odrobinie szczęścia można było przejść.
Potem przełączyłem się jeszcze na końcówkę meczu Arki, patrzę na wynik, wow 1:1 i 88 minuta więc jak to dowiozą do końca to będzie awans i spora niespodzianka. A tu dupa, Midtjylland strzelił gola na 2:1 chyba w 92 minucie i po ptokach. Ja pierdolę, co za pech Jak polski klub ma strzelić jednego gola na wagę awansu to oczywiście się to nie udaje (wczoraj Legia, dzisiaj Lech), ale jak ma to zrobić przeciwnik to oczywiście przyfarci i strzeli w samej końcówce, jak dziś z Arką No to na 3 dwumecze, które były w tym tygodniu, wszystkie 3 się zesrały. Brawo polskie kluby
Teraz jeszcze tylko Legia odpadnie z jakimiś ogórami w 4 rundzie eliminacji do LE i znów zostanie podtrzymana tradycja, że polskie kluby kończą swój udział w pucharach jeszcze przed końcem wakacji Szyszek - 2017-08-04, 00:04 Najbardziej mi szkoda Arki. Drużyna, na którą polscy kibice najmniej stawiali, a jeśli chodzi o rywalizację o LE, to chyba własnie Gdynia była najbliżej. Dawali z siebie wszystko, w obu meczach grali naprawdę dobrze. Zwłaszcza w porównaniu z tym, co potrafią odwalić w Ekstraklasie. Szkoda, że niestety wypuścili okazję z rąk właściwie w ostatniej chwili, troszkę pecha w tym wszystkim było, bo Midtjylland, jak to powiada klasyk, chuja grał.
No cóż, z Legii beka, Lech też wykazał się dość sporą dozą frajerstwa. Ale to nic nowego w przypadku naszej piłki c:Davos - 2017-08-04, 00:22 Nom, Arki szkoda bo zaprezentowali się dużo lepiej niż tego od nich oczekiwano i pokazali, że naprawdę chcieli się pokazać w pucharach. A następną okazję do tego będą mieć raczej niezbyt szybko...ChodnikowyWilk - 2017-08-04, 10:03 Legia w końcówce meczu traci trzecią bramkę, Arka w ostatnich minutach to samo, to nie jest pech, tylko brak koncenctracjii&umiejętności, i nieumiejętność dowiezienia wyniku do końca.Davos - 2017-08-04, 13:53 Ale z drugiej strony Arka u siebie strzeliła gola w ostatniej akcji meczu ChodnikowyWilk - 2017-08-05, 17:22
c1ick napisał/a:
A Neymar w PSG
omg teraz dopiero doczytałem że go kupili za 222mln
Szyszek - 2017-08-05, 17:25 Najdroższa telenowela na świecie. Dajcie spokój, co się dzieje z tą piłką. To, jakie potrafią pieniądze tam pójść, to aż jest przerażające.ChodnikowyWilk - 2017-08-05, 17:28 Nom jak Cristiano szedł za tę stówkę to już się łapałem za głowęSzyszek - 2017-08-05, 17:39 A ja transfer Pogby uważałem już za grubą przesadę.ChodnikowyWilk - 2017-08-05, 17:42 A za ile on poszedł?Szyszek - 2017-08-05, 17:54 Koniec końców MU kupiło go za 105 mln Euro, choć pierwotnie mówiono nawet o kwocie 120 mln Euro.c1ick - 2017-08-05, 18:17 Dzisiaj Ronaldo za 350 baniek by poszedł, jak nie więcej.widzu - 2017-08-05, 20:04 Ja wam mówię, to wszystko jest napędzane przez tych rusków z bazaru co sprzedają koszuleczki piłkarskie, tanio, tylko 15 zł za Krytjano.Moris299 - 2017-08-05, 20:43 Davos - 2017-08-05, 23:10 Teraz nas te 222 mln szokują, ale jestem pewien, że i ten rekord zostanie pobity...
A właściciele PSG stwierdzili, że to wcale nie drogo i ta kasa im się zwróci w ciągu 2 lat JankielKindybalista85 - 2017-08-06, 04:35 A t nie było przypadkiem tak, że - żeby obejśc przepisy o finansowym fair play - to Neymar dostał od szejków 300 baniek niby za wynagrodzenie za promowanie mundialu w Katarze, za te hajsy sam się wykupił z Barcelony aktywując klauzulę odstepnego po czym jako wolny zawodnik z kartą na ręku podpisał kontrakt z PSG a reszta z tej forsy co mu została z "transferu" z Barcelony poszła mu do kieszeni? Bo w sumie to nie wiem, od miesiąca niemal bez internetów żyję. Ale jeśli tak było to:
a) brawo kurwa, takiego genialnego obejścia przepisów to by Al Capone nie wymyślił.
b) de facto nie doszło do żadnego transferu między Barca a PSG.
Zresztą chuj z Neymarem, warszawska kurwa dostała w dupę w Niecieczy. krojechleb - 2017-08-06, 16:28 Jagiellonia 1-3 Sandecja. Pierwsze zwycięstwo w ekstraklasie ChodnikowyWilk - 2017-08-06, 16:40 Brzyski dzik, co on odpierdalał, w każdej części boiska Davos - 2017-08-06, 16:59 Ciekawa sprawa z tym Neymarem, nie śledziłem szczegółów tego transferu, jeśli tak było to faktycznie niezły sposób na obejście przepisów, ale dla Barcy to i tak żadna różnica bo swoją kasę zgarnęli.