Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - Mądrości Karyn
Mańka - 2017-07-22, 16:12 Zdjęciem.. Ale jakim - uległa poza czyli wypiety tyłek, szpilki, w dodatku laska jest półnaga, dla kolesi to bardzo czytelny sygnał Love178 - 2017-07-22, 16:22 Czytelny sygnał? To zdjęcie jest wystarczająco wysokiej jakości żeby podejrzewać, że jest robione dla lajków na jakimś portalu a nie żeby zwrócić na siebie uwagę jakiegoś konkretnego kolesia.
A jeśli na zdjęciu nie jest nawet ona to tym bardziej tylko robi se jaja, dlaczego miałaby "kusić" nie swoim zdjęciemwidzu - 2017-07-22, 16:33 Sam początek zdania "Hej Paweł " oraz fakt że wysyła takie fotki bez prośby i "z dupy" sugeruje dwie rzeczy:
1) dobrze się znają (zna jego imię, rozmawiają swobodnie, całująca emotka)
2) wyraźnie czegoś chce od niego - pliz, jakby wysyłała na prive fotki w bieliźnie bez żadnego opisu typu "polajkuj" to albo ma na niego "ochotę" albo jest kutwą uwielbiającą bawić się cudzymi emocjami i "nabijać się ze stulejarzy". Także zarówno w jednym jak i w drugim przypadku to ona wychodzi z nieczystą inicjatywą.
Nie mówiąc już o tym, że cała rozmowa jest ustawiona, bo śmierdzi fejkiem preparowanym "pod kwejka" na kilometr.
[ Dodano: 2017-07-22, 17:34 ]
Bo ewidentnie zaczęła "rozmowę" tylko i wyłącznie w celu wysłania tej fotki, to niezaprzeczalne.
[ Dodano: 2017-07-22, 17:34 ]
A skoro się znają to by poznał że to nie jej zdjęcie.Love178 - 2017-07-22, 16:40 Ewentualnie ma w poważaniu randoma i toczy se bekę, zwłaszcza, że nie ubiera tego w dodatkowe wiadomościwidzu - 2017-07-22, 16:45
Love178 napisał/a:
Ewentualnie ma w poważaniu randoma i toczy se bekę, zwłaszcza, że nie ubiera tego w dodatkowe wiadomości
Przecież napisałem
widzu napisał/a:
albo jest kutwą uwielbiającą bawić się cudzymi emocjami i "nabijać się ze stulejarzy". Także zarówno w jednym jak i w drugim przypadku to ona wychodzi z nieczystą inicjatywą.
No sorry, ale chcąc kogoś "spławić" nie wysyłasz fotek w bieliźnie.
Rozumiem, że nie lubisz podejścia że "zawsze to kobieta prowokuje a facet jest bez winy", ale tym razem to ewidentnie ona jest "tym złym co wykorzystuje rozmówcę".Love178 - 2017-07-22, 16:52 Nie, facet uważający, że jakaś fotka z internetu od randomowej osoby to jest zaproszenie, no sorry, ale jak xDD Zaproszeniem jest zaproszenie, a nie wymyślanie, że istnieją jakieś "sygnały podprogowe", a laska mogła wysłać taką fotę na odczepnego i nie jest z automatu "kurwą grającą na czyichś uczuciach" (jakich uczuciach? XDD), dlatego nie, nie uwzględniłeś. Ja kiedyś wysłałam ZSK zdjęcie nagiego Justina Biebera w odpowiedzi na "send nudes", rozumiem, że to też było zaproszenie do łóżka albo bycie kurwą, która oczywiście łowiła jak wędkarz jego wyczucia, absolutnie nic mniej poważnego? xDDL - a - 2017-07-22, 17:16 Ja pierdolę...Dead_Laugh - 2017-07-22, 17:18 Ja pierdole. Przecież to leci fejkiem z daleka.ChodnikowyWilk - 2017-07-22, 18:22 Kolejna pasjonująca dyskusja na temat obrazka po słynnym i nagrodzonym 4 złotymi palmami "czystym i świeżym kutasie"widzu - 2017-07-22, 18:44 Pozwól, że Ci wytłumaczę
Love178 napisał/a:
Nie, facet uważający, że jakaś fotka z internetu od randomowej osoby to jest zaproszenie, no sorry, ale jak xDD Zaproszeniem jest zaproszenie, a nie wymyślanie, że istnieją jakieś "sygnały podprogowe"
W tym momencie myślisz, jak... facet. Serio. Wszystko musi być wyłożone i powiedziane wprost.
Tymczasem pora część kobiet wciąż tkwi w przekonaniu, że sama nie może zrobić pierwszego kroku, jedyne co to dawać właśnie SYGNAŁY. W realu puszczanie oka i oblizywanie ust, w necie wysyłanie fotek.
Często gęsto widać na różnych forach stricte Karynowych że "Seba nie łapie moich sygnałów", a po necie krąży mnóstwo śmieszkowych poradników dla kobiet pod tytułem "mówcie wprost, a nie wysyłacie sygnały i się dziwicie że nie rozumiemy". Znikąd by się one nie wzięły.
Love178 napisał/a:
a laska mogła wysłać taką fotę na odczepnego i nie jest z automatu "kurwą grającą na czyichś uczuciach" (jakich uczuciach? XDD), dlatego nie, nie uwzględniłeś.
No sorry, ale wyraźnie widać, że to dziewczyna zaczęła rozmowę.
"Hej Paweł " - widać że się znają (powitanie z uczuciami
Paweł jej odpowiedział, czyli to nie on zaczął rozmowę.
Teraz mi proszę podaj chociaż jeden argument na to, że to była fota "na odczepnego". Nie on zaczął rozmowę, nie pytał o żadne zdjęcie, wysłała mu je sama, bez prośby, nie jako odpowiedź, jako odpowiedź na zwykłe "co słychać". No sorry, ale fotkę "na odczepnego" wysyła się żeby ktoś się ODCZEPIŁ, a nie na samym początku rozmowy gdy jedyne co napisał to "cześć, co tam".
Poza tym z kontekstu rozmowy wynika, że Paweł znał swoją rozmówczynię - poznałby więc że to nie jest ona gdyby to była randomowa fotka z neta.
Love178 napisał/a:
Ja kiedyś wysłałam ZSK zdjęcie nagiego Justina Biebera w odpowiedzi na "send nudes", rozumiem, że to też było zaproszenie do łóżka albo bycie kurwą, która oczywiście łowiła jak wędkarz jego wyczucia, absolutnie nic mniej poważnego? xDD
Nie. To zupełnie coś innego.
Raz, że wysłałaś mu to po jego wiadomości "send nudes". I była to reakcja zdjęciowa, mogłaś wysłać coś na odczepnego, mogłaś coś zabawnego (co zrobiłaś) albo kazać mu spierdalać.
A teraz wyobraź sobie, że ZSK nic ci nie napisał, a ty ni z gruchy ni z pietruchy piszesz do niego "cześć Kupciu " i wysyłasz mu swoje zdjęcie w samym staniku. To jest sytuacja taka jak na obrazku z Pawłem i Klaudią.
ZSK mógłby wtedy pomyśleć, że go nachalnie podrywasz i miałby do tego prawo.
Paweł z obrazka pomyślał to samo. A to że gdy "od razu przeszedł do rzeczy" zachował się po chamsku i mogła go po tym spławić w myśl zasady "myślałam że jest inny, co w nim widziałam" to zupełnie inna kwestia.
Także sorry love, tym razem nie masz racji.
I powiem Ci że to na 90% głupi obrazek stworzony przez kogoś kto naczytał się właśnie wyżej wspomnianych "poradników o niewysyłaniu sygnałów" - nie mówię że wszystkie dziewczyny, kobiety tak robią (nie mówią wprost tylko okrężną drogą i sygnałami, fotkami), ale wystarczająco dużo tak robi, by nie udawać że zjawisko nie istnieje.
Z całym szacunkiem, ale TYM RAZEM nie masz racji.macbed - 2017-07-22, 19:10 Jeszcze pracę naukową na ten temat napiszciec1ick - 2017-07-22, 19:20 A ta znowu wie lepiej xD Tak, ta fotka to na dobry początek przyjacielskiej pogawędki xDInessaMaximova - 2017-07-22, 21:31 https://youtu.be/JEVjn4roNs0
Od 2:06.Mańka - 2017-07-22, 21:37 Inez, wystarczy że do adresu YT dopiszesz: ?tXmYs
gdzie X oznacza konkretną minutę a Y konkretną sekundę
https://youtu.be/JEVjn4roNs0?t=2m6s
Na kompie łatwiej, natomiast wystarczy, że skojarzysz ten schemat i będzie prościej:)Davos - 2017-07-22, 21:42
InessaMaximova napisał/a:
PAH-LEASE. To zdjęcie wygląda minna wzięte z internetu, w UK jest wysyp bimbo modelek.
Bimbo modelki to takie modelki co robią sobie sesje zdjęciowe w bimbie?Moris299 - 2017-07-22, 22:45
Love178 napisał/a:
Nawet jak się chciała pochwalić swoim zdjęciem, to nie oznacza to z automatu zaproszenia do łóżka xDD
zapytanie o pozycję też nie jest propozycją Barbra - 2017-07-23, 12:15
ChodnikowyWilk napisał/a:
Kolejna pasjonująca dyskusja na temat obrazka po słynnym i nagrodzonym 4 złotymi palmami "czystym i świeżym kutasie"
to uczucie kiedy ona wysyła takie zdjęcie i już wiesz że czeka na twojego czystego kutasaLilith - 2017-07-27, 11:03 No to laski (i Icek), do dzieła
Antybristler - 2017-07-27, 11:20 Jestem warty 4zł.widzu - 2017-07-27, 11:31 Czyli tylko wierny?