To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - Humor studencki

JankielKindybalista85 - 2016-09-28, 11:53

WIEDZIAŁEM! :-D
ChodnikowyWilk - 2016-09-28, 12:09

Skandal, powinniśmy już dawno mieszkać sami, mieć gromadkę dzieci i koniecznie obsługiwać każdy domowy sprzęt samodzielnie.
macbed - 2016-09-28, 12:29

RZVIRO MODE ON
JankielKindybalista85 - 2016-09-28, 12:38

Nie czekaj, rozkmińmy to. Pomóżmy Maat przekroczyć nią samą i jej perspektywę. Powiedzmy, że leży se w koszu pranie. I matka się zbiera je zrobić. Zagląda do kosza bo chce uprać np. czarne. Wrzuca swoje ciuchy, wrzuca ciuchy męża... i dalej jest tylko pół pralki bo kupili taką super nową pralkę model Gerard Depardieu z wyjebanym w kosmos bębnem. Więc jest pół pralki. Trochę szkoda prać. Ale w koszu jest czarnych ciuchów nastoletniego/dwudziestoletniego-studiującego dziecka. Akurat tyle by dopełnić bęben i zrobić sensowne ergonomiczne pranie. Co w takiej sytuacji robi mama Maat? Ano zamyka pralkę i pierze. Chuj, niech se gówniarz sam kurwa swoje pranie zrobi. Pytanie brzmi: czy mama Maat postąpiła słusznie?
bartek82r - 2016-09-28, 12:49

JankielKindybalista85 napisał/a:
Nie czekaj, rozkmińmy to. Pomóżmy Maat przekroczyć nią samą i jej perspektywę. Powiedzmy, że leży se w koszu pranie. I matka się zbiera je zrobić. Zagląda do kosza bo chce uprać np. czarne. Wrzuca swoje ciuchy, wrzuca ciuchy męża... i dalej jest tylko pół pralki bo kupili taką super nową pralkę model Gerard Depardieu z wyjebanym w kosmos bębnem. Więc jest pół pralki. Trochę szkoda prać. Ale w koszu jest czarnych ciuchów nastoletniego/dwudziestoletniego-studiującego dziecka. Akurat tyle by dopełnić bęben i zrobić sensowne ergonomiczne pranie. Co w takiej sytuacji robi mama Maat? Ano zamyka pralkę i pierze. Chuj, niech se gówniarz sam kurwa swoje pranie zrobi. Pytanie brzmi: czy mama Maat postąpiła słusznie?

JankielKindybalista85 - 2016-09-28, 12:50

https://www.youtube.com/watch?v=hjFc7NTS8e4 dlatego kurwa pytam.
ChodnikowyWilk - 2016-09-28, 12:54

Ale przeróbka dobra :haha:

A maat być może ma inne podejście do tematu bo sama musiała wszystko koło siebie robić właśnie w wieku młodzieńczym, i ma podświadomy gniew do osób których w takich rzeczach wyręczają mamy, nie wiem, niech się sama wypowie :PP

Davos - 2016-09-28, 13:22

Bartek :haha:
widzu - 2016-09-28, 13:38

maat_ napisał/a:
Lilith_Madness, Serio Wasze matki Wam jeszcze piorą w tym wieku i jeszcze martwią się, ze nie macie co włożyć bo nie wyschnie?

Tak. Z jednego powodu - nie mam na stancji działającej pralki, a właściciel nie chce jej wymienić.

[ Dodano: 2016-09-28, 14:39 ]
Poza tym rodzice się cieszą jak wpadam do domu w trakcie roku, więc mogę przy okazji pranie podrzucić, bo to jest dla mnie w tym momencie bardziej opłacalne niż pralnia chemiczna.

macbed - 2016-09-28, 13:45

Zaknafein - 2016-09-28, 13:47

Pranie to i ja zawsze przywoze jak na święta wracam czy coś, bo bo kurwa to tyle kosztuje że omg
Poza tym matka się cieszy i że wpadam bo rzadko się to zdarza, i że może coś dla mnie zrobić
Może dlatego że jest moja matka

Lilith - 2016-09-28, 17:37

maat_ napisał/a:
Lilith_Madness, Serio Wasze matki Wam jeszcze piorą w tym wieku i jeszcze martwią się, ze nie macie co włożyć bo nie wyschnie?

Mnie nie, mówiłam tak ogólnie.

ZSK - 2016-09-28, 17:46

Dzieci z maat nie mają lekko. Pewnie budzą się na kacu po swojej imprezie z okazji osiemnastych urodzin i wychodząc z pokoju potykają się o torby. A na pytanie "o co chodzi?" słyszą w odpowiedzi: "WYPIERDALAĆ!"

Torby oczywiście puste, no bo gdzie to żeby matka dorosłemu torby pakowała :v

krojechleb - 2016-09-28, 19:50

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Dzieci z maat nie mają lekko. Pewnie budzą się na kacu po swojej imprezie z okazji osiemnastych urodzin i wychodząc z pokoju potykają się o torby. A na pytanie "o co chodzi?" słyszą w odpowiedzi: "WYPIERDALAĆ!"

Torby oczywiście puste, no bo gdzie to żeby matka dorosłemu torby pakowała :v

Torby puste bo jak gówniak roboty nie miał to rodzice mu kupowali ciuchy więc nie są jego:D

A tak serio maat jak twoje dzieciaki nie poradzą sobie zaraz na starcie i będą potrzebowali z Tobą jeszcze parę lat pomieszkać to im pozwolisz czy wyrzucisz z domu?

Ja mieszkam z rodzicami 2 wekendy miesięcznie (bo reszte to w robocie jestem) i pranie przywożę do domu czasami i mama nic na to nie mówi:)

Lilith - 2016-09-28, 21:50

Jeśli jestem w domu na wakacjach to naturalne, że się pierze ciuchy wszystkich domowników, a nie z osobna. Jak jestem poza domem, to nie zwożę ciuchów do domu, tylko piorę sama, nawet ręcznie, jak się pralka spierdoli.
Ascara - 2016-09-28, 23:21

maat_ napisał/a:

Tak.

[ Dodano: 2016-09-29, 00:23 ]
Lilith_Madness, głos rozsądku, podpisuję się. :D

Adijos - 2016-10-01, 20:50

O, czyli teraz muszę znaleźć pracę na weekendy, opłacać sobie internat, żeby moim rodzicom nie wejść na głowę i do tego sam sobie robić pranie? :haha:
ZSK - 2016-10-02, 13:06

Chyba o czymś zapomniałeś. Powinieneś wspomagać finansowo rodziców za to, że Cię wychowali i utrzymywali nieroba tyle lat.
Zabek05 - 2016-10-03, 11:09

Love178 - 2016-10-04, 23:04

U nas jeden student zdjęcie egzaminu z prośbą o pomoc wrzucił na oficjalną grupę uczelni, do której należą też wykładowcy i nieźle mu się oberwało #januszściągania