Dokładnie.
Nie rozumiem, dlaczego zaraz uważacie, że musi to dotyczyć czegoś wstydliwego. W temacie są ogólne pytania, a widzu chciał zapytać o własny problem zdrowotny, dlatego zrobił to na priv. Ja pewnie jakbym miała jakiś problem natury prawnej nie pytałabym Davosa na SB, a napisałabym do niego na pw. Niezależnie od tego, czy sąsiad by mi wyciął drzewko, czy zamordowałabym w afekcie trzy osoby.WojtekVanHelsing - 2015-04-21, 14:27
Ascara napisał/a:
Zapewniam. Ból związany z gmeraniem w członku jest tego nasilenia, że nikt nie będzie chciał walić zaraz po.
Nawet Wojtek!
Zaraz nie, ale np. dzien PODavos - 2015-04-22, 00:29 A Wojtek już kombinuje, jak tu po ewentualnym powiększeniu penisa ograniczyć do minimum abstynencję od walenia icywind - 2015-04-23, 12:31 Co zrobić jak ci jedna powieka opada niżej niż druga? Bo internet mówi tylko, żeby to zakrywać makijażem Barbra - 2015-04-23, 12:36 otwieraj szerzej mniejsze oko Love178 - 2015-04-23, 12:37 W przypadku kobiet podczas owulacji płyny w organizmie przemieszczają się w taki sposób, żeby poprawić symetrię.
Więc jakbyś był kobietą, to to samo by się co jakiś czas reperowało
A ja lubię asymetrię, więc wiedz, że mi to nie przeszkadza Ascara - 2015-04-23, 12:37 Od zawsze tak masz?icywind - 2015-04-23, 12:40
Ascara napisał/a:
Od zawsze tak masz?
Odkąd pamiętam
Barbra napisał/a:
otwieraj szerzej mniejsze oko
To wymaga mojego skupienia 24/7
[ Dodano: 2015-04-23, 13:41 ]
love178 napisał/a:
W przypadku kobiet podczas owulacji płyny w organizmie przemieszczają się w taki sposób, żeby poprawić symetrię.
Więc jakbyś był kobietą, to to samo by się co jakiś czas reperowało
Sprawdzę Barbra - 2015-04-23, 12:43 ej ale ja tak miałam, tzn wszyscy twierdzili że tego nie widać ale ja widziałam że moja prawa powieka trochę opada i zaczęłam tak szerzej ją otwierać, wymagało skupienia ale szybko się przyzwyczaiłam a teraz mam równe oczy tylko na początku ludzie mnie pytali czemu chodzę zdziwiona xDicywind - 2015-04-23, 12:44 http://postimg.org/image/slro70kjz/
[ Dodano: 2015-04-23, 13:44 ]
Barbra napisał/a:
moja prawa powieka trochę opada
Może spróbuje ale ja łatwo się rozpraszam
Barbra napisał/a:
tylko na początku ludzie mnie pytali czemu chodzę zdziwiona xD
Antybristler - 2015-04-23, 12:46 Ja mam wrażenie, że cały czas patrzę tylko prawym okiem. Lewe mi działa jak zamknę prawe, ale nic nie potrafię przeczytać, mimo iż widzę wyraźnie litery. Na obraz lewego oka nakłada się ciemność z zamkniętego prawego oka.
I okuliści nie dają mi tego wytłumaczyć Love178 - 2015-04-23, 12:47 Ja też mam oczy nierówne, wytykają mi ciągle, że mam "jedno skośne" xP
[ Dodano: 2015-04-23, 13:48 ]
Antybristler napisał/a:
Ja mam wrażenie, że cały czas patrzę tylko prawym okiem. Lewe mi działa jak zamknę prawe, ale nic nie potrafię przeczytać, mimo iż widzę wyraźnie litery. Na obraz lewego oka nakłada się ciemność z zamkniętego prawego oka.
Ja też mam bardzo podobnie! Ale wydaje mi się po prostu, że w sumie tak jak jesteśmy lewo czy praworęczni to jesteśmy też lewo i prawooczni Ascara - 2015-04-23, 12:49 Ciemność zawsze odrobinę się nakłada, ale dopiero jak się o tym pomyśli. Ale to czytanie... Dziwne.WojtekVanHelsing - 2015-04-23, 14:33 Czy prawda jest, że od walenia konia powieksza sie owlosienie ciala? (nog, rak itd)icywind - 2015-04-23, 14:36 I się ślepnieAscara - 2015-04-23, 14:39 WojtekVanHelsing, mogę prosić o inny zestaw pytań? Mogę odpowiedzieć na jedno, dwa dotyczące członka, ale są jakieś granice.
[ Dodano: 2015-04-23, 15:42 ]
love178 napisał/a:
[ Dodano: 2015-04-23, 13:48 ]
Antybristler napisał/a:
Ja mam wrażenie, że cały czas patrzę tylko prawym okiem. Lewe mi działa jak zamknę prawe, ale nic nie potrafię przeczytać, mimo iż widzę wyraźnie litery. Na obraz lewego oka nakłada się ciemność z zamkniętego prawego oka.
Ja też mam bardzo podobnie! Ale wydaje mi się po prostu, że w sumie tak jak jesteśmy lewo czy praworęczni to jesteśmy też lewo i prawooczni
Serio? Ja widzę symetrycznie. W sensie widzę swój nos z obu stron (chociaż nos widać tylko jak się się o tym pomyśli, to taka ciekawostka, mózg automatycznie odrzuca go z widzianego obszaru), kiedy patrzę przed siebie.
Mam za to dość typową wadę. Widzę lewym okiem kolory nieco chłodniejsze, niż prawym, ale spory odsetek ludzkości tak ma, kiedyś się nieco tym martwiłam. Kiedy patrzę obojgiem oczu, jest to coś w stylu wersji wyśrodkowanej, więc i tu żadne nie przeważa.
[ Dodano: 2015-04-23, 15:43 ]
Za to wygodniej czyta mi się prawym okiem. W sensie jak zamknę prawe i czytam lewym, to szybciej się męczę, niż odwrotnie.icywind - 2015-04-23, 14:44 Chciałbym zobaczyć odpowiedź. Te pomysły o tym czego to nie powoduje masturbacja są w większości wymyślone przez KK. Chcę wiedzieć czy przeważy dewocja czy wiedza medyczna
Bez urazy
[ Dodano: 2015-04-23, 15:45 ]
Ascara napisał/a:
Widzę lewym okiem kolory nieco chłodniejsze, niż prawym, ale spory odsetek ludzkości tak ma
Tylko chłodniejsze to są chyba prawymAscara - 2015-04-23, 14:48 Nie powoduje ślepnięcia oczywiście .
Z tym owłosieniem... Nie słyszałam, ale to wydaje mi się możliwe. Manualna aktywacja, czy jak to tam było na tym screenie o Wojtku, powoduje natężoną produkcję nasienia, no bo trzeba "wydolić", a to z kolei może chyba - nie mam pewności, ale tak rozumuję - wiązać się ze wzrostem poziomu testosteronu. Testosteron natomiast pobudza "zarastanie". Chociażby hirsutyzm u kobiet (a więc nadmierne owłosienie, typu męskiego - na klatce piersiowej itp.) wynika właśnie ze zbyt wysokiego jak na kobiety poziomu testosteronu.
Technicznie rzecz biorąc - możliwe, ale to tylko moje gdybanie, nie fakt z podręcznika.
[ Dodano: 2015-04-23, 15:49 ]
icywind napisał/a:
[ Dodano: 2015-04-23, 15:45 ]
Ascara napisał/a:
Widzę lewym okiem kolory nieco chłodniejsze, niż prawym, ale spory odsetek ludzkości tak ma
Tylko chłodniejsze to są chyba prawym
Ja mam, jak napisałam, ale to nie ma akurat znaczenia, które oko widzi jak. Po prostu percepcja barw może być w obu różna.
[ Dodano: 2015-04-23, 15:51 ]
A jednak nie, bujda na resorach z tym testosteronem.