To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop...

Love178 - 2015-02-08, 01:45

Ja mam pytanie- czy u Was też jest Baranola Burger? Bo wujek mi mówi, że to tylko w Gdyni, a to genialna miejscówa. Burgery tak ogromne i tak pyszne, że japierdziu. W dodatku ze zdrowych świeżych składników
V - r - 2015-02-08, 01:46

W Starogardzie nie ma ani jednego burgera. Za to kebab jest na co drugiej ulicy.
widzu - 2015-02-08, 01:47

W Białymstoku chyba nie ma, zaraz sprawdzę na Googlach. :P
V - r - 2015-02-08, 01:47

W stolicy wieloświatów jest wszystko. Na pewno jest tam więcej Baranola Burgerów niż gdziekolwiek indziej.
widzu - 2015-02-08, 01:47

No nie ma, a nawet strona Internetowa podaje, że to tylko w Gdyni.
Love178 - 2015-02-08, 01:49

Mieszkam w raju <3
I polecam to miejsce, możecie się ze mną wybrać jak chcecie :D

widzu - 2015-02-08, 01:49

Tak w ogóle pomieszkuję sobie w Białymstoku od końcówki września praktycznie, a w dalszym ciągu nie wiem co się znajduje dwie ulice dalej. :oops:
Love178 - 2015-02-08, 01:50

A to nie jest w miarę normalne?
V - r - 2015-02-08, 01:50

love178 napisał/a:
Mieszkam w raju <3
I polecam to miejsce, możecie się ze mną wybrać jak chcecie :D

:muk:

Davos - 2015-02-08, 01:50

Barbra napisał/a:
też tak macie że czasem patrzycie na kogoś i myślicie sobie "nie wyobrażam żeby on się mógł z kimś całować", w sensie ich twarz i zachowanie jest tak bardzo sprzeczne z wizerunkiem takiego romantycznego pocałunku z filmów xD ciężko mi to wytłumaczyć, ale czasem znikąd mam takie rozkminy że np wyobrażam sobie jakąś osobę jak uprawia seks i to jest kurde NIEWYOBRAŻALNE, taka osoba po prostu nie pasuje to jakichś namiętnych scenerii i to jest raczej komiczne

może to na tym polega ten frendzon

Kilka razy tak pomyślałem, widząc matkę z dziećmi. "Kurde, do niej to kompletnie nie pasuje! Trudno sobie wyobrazić, że mogła uprawiać seks. No, ale dzieci jednak ma. Chyba, że adoptowane albo kupione na Allegro".

Mistress9 napisał/a:
Ej a mieliście kiedyś tak, że ktoś Wam się podoba i coś może z tego być, ale... No ten ktoś robi czasem błędy językowe/ortograficzne i nagle wszystko *jeb*, cały czar prysł? :nieee:

Zdarzyło mi się całkiem sporo razy widzieć z daleka np. ładną dziewczynę rozmawiającą z koleżankami. A gdy już podeszła na tyle blisko, że usłyszałem, JAK i CO mówi, cały jej urok rozwiał się w jednej sekundzie :)

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Dam synowi na imię Ino.

Daj mu Iwo. Będziesz mógł potem wołać: "Iwo, skocz po piwo".

Albo możesz mu dać na imię: Innos :troll:

widzu napisał/a:
Tak w ogóle pomieszkuję sobie w Białymstoku od końcówki września praktycznie, a w dalszym ciągu nie wiem co się znajduje dwie ulice dalej. :oops:

Lepiej nie sprawdzaj, bo jeszcze się okaże, że Krokorok :P

Barbra - 2015-02-08, 01:51

ok, ale ty idziesz ze mną do Moa :>
widzu - 2015-02-08, 01:51

love178 napisał/a:
A to nie jest w miarę normalne?

Jeśli za normalne uważasz nieznajomość czegokolwiek co nie leży na trasie uczelnia-stancja... to jest.

Barbra - 2015-02-08, 01:51

to było do Love
Love178 - 2015-02-08, 01:57

Barbra napisał/a:
ok, ale ty idziesz ze mną do Moa :>

Idę!! <3 <3 <3
W sierpniu będę w Krakowie. Jak co roku

ZSK - 2015-02-08, 02:03

Davos napisał/a:
Trudno sobie wyobrazić, że mogła uprawiać seks.

O! To ja tak mam jak patrzę na niektóre dziewczyny. Takie co wyglądają niewinnie, albo takie w długich związkach, które dość aseksualnie wyglądają (trudno mi się jaśniej wysłowić). W każdym razie w mojej głowie pojawia się obraz jak taka parka zabiera się nieporadnie za siebie i jakoś w ogóle mi to nie pasuje, że jak? Ona niby? Nie no skąd... Znaczy wiem, że to robi, ale jakoś tak... z twarzy sacrum, gdzieżby tam jakieś niegrzeczne grymasy miały się jawić. No ciekawe.

Davos napisał/a:
Daj mu Iwo. Będziesz mógł potem wołać: "Iwo, skocz po piwo".

Albo Igos.
Igos, skocz po bigos. :git:

Moris299 - 2015-02-08, 02:14

To teraz wyobraźcie sobie, że wasi rodzice też to robili /robią
ZSK - 2015-02-08, 02:16

Nie no mnie w kapuście znaleźli :)
widzu - 2015-02-08, 02:23

ZróbmySobieKupę, jeśli o Ciebie chodzi to obstawiałbym raczej sedes. :P
Zaknafein - 2015-02-08, 03:06

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Nie no mnie w kapuście znaleźli :)

Mnie bocian przyniósł