To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Rozmowy - Kącik babski

Mańka - 2017-09-25, 20:58

Jezu, dawno się tak nie uśmiałam, dziękuję <3

ChodnikowyWilk - 2017-09-25, 21:00

Dobrze ze chociaż stanik możemy bo nie widac
Barbra - 2017-09-25, 21:00

o to że dla nich argumentem jest to że są damskie, zresztą przed chwilą właśnie narzekali że kobiety mają fajnie bo mają torebki a faceci to albo za małe nerki albo wielkie plecaki muszą i ja im chcę powiedzieć że wcale nie muszą, świat akcesoriów do przenoszenia rzeczy stoi przed nimi otworem niezależnie od ich płci
Moris299 - 2017-09-25, 21:01

SlownikOrtograficzny napisał/a:
bulwa, ale damskie torebki są niewygodne w noszeniu, więc o hui ci chodzi

^
dat

kobiety noszą bo muszą. Same sobie odebrały wolność i teraz muszą wszędzie chodzić z niewygodną, ciężką i krępującą torebką, której muszą pilnować itp.
Bo przecież muszą mieć ze sobą zawsze zestaw do pudrowania, lakier do paznokci, szminkę, pamadkę, lusterko, ładowarkę do laptopa, plan wszystkich dużych miast europejskich, lampę uv do hybryd, gaśnicę, zapasowe koło do Scanii r420, bagnet, zestaw sztućców itp...

ZSK - 2017-09-25, 21:01

Otóż nie byłem w energy, a w klubie z prawdziwego zdarzenia byłem ostatnio bodaj w maju chyba. Moje opowieści to nie całe moje życie droga Barbro.

Zresztą jak komuś do stylówy pasuje torebka to mi to nie przeszkadza.

Barbra - 2017-09-25, 21:03

przepraszam zsk że cię tak zaszufladkowałam, nie chciałam
SlownikOrtograficzny - 2017-09-25, 21:04

Moris299 napisał/a:
bulwa, ale damskie torebki są niewygodne w noszeniu, więc o hui ci chodzi

^
dat

kobiety noszą bo muszą. Same sobie odebrały wolność i teraz muszą wszędzie chodzić z niewygodną, ciężką i krępującą torebką, której muszą pilnować itp.
Bo przecież muszą mieć ze sobą zawsze zestaw do pudrowania, lakier do paznokci, szminkę, pamadkę, lusterko, ładowarkę do laptopa, plan wszystkich dużych miast europejskich, lampę uv do hybryd, gaśnicę, zapasowe koło do Scanii r420, bagnet, zestaw sztućców itp...

Dokładnie, ja na przykład cały ten Ekwipunek Dźwigany Codziennie mocuję pomiędzy ciałem a penisem, którego oplatam wokół biodra. Wygodne i praktyczne. :ok:

ZSK - 2017-09-25, 21:05

Każdy popełnia błędy, nic nie szkodzi :piwo:
Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-09-25, 21:05

Barbro, ja sie nie oburzam ja po prostu bym nie zaryzykował nawet jakbym chciał coś takiego założyć.
Barbra - 2017-09-25, 21:06

>torebki są spoko, dla nas alternatywa to nerka do której wiele nie wlozysz albo tachanie plecaka
>też możecie nosić torebki
>torebki są niewygodne

:??: :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??:

SlownikOrtograficzny - 2017-09-25, 21:07

Bo są. Co innego Torby™.
ZSK - 2017-09-25, 21:07

Dokładnie, ja na przykład cały ten Ekwipunek Dźwigany Codziennie mocuję pomiędzy ciałem a penisem, którego oplatam wokół biodra. Wygodne i praktyczne.

Jak sikać wtenczas?

Czy owinięte prącie ma swe ujście przy rozporku?

Mackers - 2017-09-25, 21:07

Wojtek wyprzedził nasze czasy.
Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-09-25, 21:08

Dobra mam tu jeszcze pisać bo chyba psuje nastrój? :troll:
Barbra - 2017-09-25, 21:09

Moris299 napisał/a:

kobiety jeśli tylko chcą zakładają plecak albo tę całą nerkę i nikt nie ma z tym problemu, a jak facet weźmie torebkę to od razu afera. nawet nie widzicie że jesteście dyskryminowani i jeszcze was to bawi

ChodnikowyWilk - 2017-09-25, 21:09

To ja napisałem wiec się odniosę, torebki są fajne ale nie są męskie wiec ich nie zaloze. Tyle w temacie. Nie będę w czymś takim chodził tylko dlatego ze jest fajnie pomyślane. Nie wiem, tak samo nie założę sukienki ani nikt normalny tego nie zrobi bo kultura bo tak jest i jusz. Mam się narażać na ostracyzm przez jakieś gówno?
SlownikOrtograficzny - 2017-09-25, 21:11

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Dokładnie, ja na przykład cały ten Ekwipunek Dźwigany Codziennie mocuję pomiędzy ciałem a penisem, którego oplatam wokół biodra. Wygodne i praktyczne.

Jak sikać wtenczas?

Czy owinięte prącie ma swe ujście przy rozporku?

Mam specjalne implanty z diamentową końcówką i mini-głośniczkiem, więc zawsze jak siuram to leci Nokturn Es-dur nr 2 Op. 9.

ChodnikowyWilk napisał/a:
Mam się narażać na ostracyzm przez jakieś gówno?

właśnie thats the point Barbry

Barbra - 2017-09-25, 21:11

torebki są fajne ale nie są męskie wiec ich nie zaloze
nikt normalny tego nie zrobi bo kultura bo tak jest i jusz
ostracyzm przez jakieś gówno

i to jest właśnie smutne i mam nadzieję że się zmieni, już powoli się zmienia :-)

Lilith - 2017-09-25, 21:14

Cytat:

Kurde no, ja nic kurwa jego mać nie muszę. Na co dzień noszę męskie ciuchy bo je do cholery lubię. Noszę torebki sportowe bo cholera mogę. Nie odbieram sobie wolności, noszę to, co mi pasuje, co jest mi wygodne i koniec. Nie mam zamiary katować się obcisłymi chiuchami, wysokimi butami czy wiecznie spadającymi w ramienia torebkami, bo kobiecie tak wypada, żeby wyglądala jak kobieta. Ja wolę być tomboyem i nikomu kurwa nic do tego.

macbed - 2017-09-25, 21:19

Lilith_Madness napisał/a:
Cytat:

Kurde no, ja nic kurwa jego mać nie muszę. Na co dzień noszę męskie ciuchy bo je do cholery lubię. Noszę torebki sportowe bo cholera mogę. Nie odbieram sobie wolności, noszę to, co mi pasuje, co jest mi wygodne i koniec. Nie mam zamiary katować się obcisłymi chiuchami, wysokimi butami czy wiecznie spadającymi w ramienia torebkami, bo kobiecie tak wypada, żeby wyglądala jak kobieta. Ja wolę być tomboyem i nikomu kurwa nic do tego.

tak jakoś mi się skojarzyło
https://www.youtube.com/watch?v=yx6EoqKIlAM