To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - W górę serca

V - r - 2016-06-02, 22:31

Davos - 2016-06-02, 23:38

d - n napisał/a:
WYPAD Z TYM NA KARACHANA i tam sobie robić gnój >:<

^

Mackers - 2016-06-02, 23:39

Davos, nie odpowiedziałeś mi jeszcze.
Davos - 2016-06-02, 23:55

A wybacz, przeoczenie.

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

V - r - 2016-06-03, 00:00

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

Davos - 2016-06-03, 00:43

Ukryta Wiadomość:

V - r - 2016-06-03, 00:48

Ukryta Wiadomość:

Całkiem_Dobry_Chłop - 2016-06-03, 00:57

Ukryta Wiadomość:

V - r - 2016-06-03, 00:59

Ukryta Wiadomość:

Mackers - 2016-06-03, 07:14

Ukryta Wiadomość:

Zaknafein - 2016-06-03, 08:05

https://www.youtube.com/watch?v=vgk7MXWQOAM

[ Dodano: 2016-06-03, 08:05 ]
na temat chyba xD

[ Dodano: 2016-06-03, 08:06 ]
Ukryta Wiadomość:

JankielKindybalista85 - 2016-06-04, 11:46

Oooo! To ja nie słyszałem o tej sprawie. Frum rebelianckie jak i ja. Mnie też jakiś hejtstop zgłosił do prokuratury za komentarz w poczekalni miszczóf. Ale W-11 nie wykryło sprawcy więc Anna Maria Wesołowska nie miała kogo skazać.
Davos - 2016-06-04, 22:42

Zaraz tam nie wykryło sprawcy... Po prostu wtedy rządziło PO i W-11 bało się zamykać Rostowskiego :troll:
V - r - 2016-06-08, 14:56

Dead_Laugh - 2016-06-08, 15:00

Przyjmuje jakieś dziewczyny do domu na kilka dni przed ŚDM. Chyba podejmę się rozpicia ich. Z Belgii przybędą. Muszę zapamiętać aby nie żartować o zamachach bo jeszcze mój plan nie wyjdzie
JankielKindybalista85 - 2016-06-08, 15:05

Polecam. Belgijki lubią dawać w palnik i nie pierdolą się w tańcu. To znaczy pierdolą się. Pozdrawiamy Erasmusa z dawnych lat. :-D

A co do obrazka V - r to co w tym dziwnego? Nie łudźmy się. To jest młodzież. Sama. Daleko od domu. W wakacje. W tłumie innych młodych. Będą się rżnąć na potęgę. Papież sobie, wiara sobie ale to jest młodzież a nie mnisi i mniszki. Wielu Franciszków urodzi się na całym świecie w kwietniu 2017. A w podkrakowskich wsiach urodzi się wtedy wielu Brajanów.

Love178 - 2016-06-08, 18:31

Belgijki? To jest taka narodowość?
JankielKindybalista85 - 2016-06-08, 18:54

Zasadniczo skoro jest kraj taki jak Belgia to kobiety w nim mieszkające to Belgijki. Oczywiście to uproszczenie bo są Flamandki, Walonki (lol, brzmi jak firanka do okna karocy) mieszańce z Brukseli, Muzułmanki... Sam kraj to jest jedna wielka parodia. Rozwalony na pół, w pewien sposób sztuczny twór, który się rozlatuje i samym Belgom się już odechciewa udawania że są jednym narodem. A stolyca kontynentu, który się ma jednoczyć mieści się właśnie tam. Łot i ironia. Lol. W każdym razie jak najbardziej można powiedzieć o kobiecie z belgijskim paszportem, że jest Belgijką. Przynajmniej moim zdaniem.
widzu - 2016-06-08, 21:32

Dead_Laugh, mój brat cioteczny zawiózł do Antwerpii do roboty trochę czystej polskiej tradycyjnej. Podobno poszła szybko, ale na imprezie firmowej tylko on się na nogach trzymał. Bo w Belgii mają podobno słabe alkohole, dlatego Belgowie są przyzwyczajeni pić mało procentowe drinki, ale za to w dużych ilościach. Co w sumie potwierdza słowa Jankiela, że "dają w palnik". Bo nie są świadomi konsekwencji "mocy". Także nie powinno być trudno.
Love178 - 2016-06-08, 21:39

Ale właściwie dlaczego chcesz je praktycznie struć alkoholem? (wnioskując po tym jak mają odmienną kulturę picia) To mnie brzmi zbyt gościnnie :/