Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
Sharvari - 2013-12-19, 21:01 DOKŁADNIE TAK ZROBIĘ. tylko muszę Jasia Pawła.RudaMaupa - 2013-12-19, 21:02 To trochę zabawne, biorąc pod uwagę Twoje wypowiedzi o Kościele Pochwalisz się jak skończysz? Sharvari - 2013-12-19, 21:02 a zrobię tak, bo ja nie umiem malować farbami i prawdziwie realistycznych twarzy. ale za odpowiednią kasę się nauczę.
[ Dodano: 2013-12-19, 21:04 ]
a co jak mnie po tym obrazie zlokalizujecie? będziecie stalkować każdy kościół, w którym pojawi się nowy obraz.
RudaMaupa napisał/a:
To trochę zabawne, biorąc pod uwagę Twoje wypowiedzi o Kościele
zabawna była moja dzisiejsza kolęda i tłumaczenie się czemu nie widać mnie na mszach.widzu - 2013-12-19, 21:10
Sharvari napisał/a:
DOKŁADNIE TAK ZROBIĘ. tylko muszę Jasia Pawła.
Grałaś w taką grę o zombie No more room in hell?
Tak na serio papieża tam nie ma, ale twórcy strzelili niezłą gafę projektując logo
Sharvari napisał/a:
Jasia Pawła.
Mój znajomy na Steam miał kiedyś nick Jan Papież II i prawdę mówiąc to jedyna przeróbka jaką uznaję...JankielKindybalista85 - 2013-12-19, 21:40
Sharvari napisał/a:
a zrobię tak, bo ja nie umiem malować farbami i prawdziwie realistycznych twarzy.
Jak twój Wojtyła będzie mniej podobny do Pudziana niż ten wielki częstochowski badziew to już będzie dobrze. A jak uda Ci się również uniknąć podobieństwa do Piotra Adamczyka to będzie wręcz znakomicie! Barbra - 2013-12-19, 21:59 ja sobie w tej pierwszej deklaracji maturalnej wpisałam strasznie dużo przedmiotów i jakiś przypadkowy temat z polskiego (listę tematów zobaczyłam w tym samym momencie w którym dostałam deklarację do wypełnienia ;p), potem to wszystko zmieniałam ostatniego dnia
życie na krawędziJankielKindybalista85 - 2013-12-19, 22:12 No i nie łatwiej było pierwszego dnia pierwszej klasy liceum wiedzieć jakie przedmioty będziesz zdawał za 4 lata i jaki będzie zakres materiału (czyli: WSZYSTKO z czterech lat)? Wszystko jasne i klarowne, zero stresu. Sharvari - 2013-12-19, 22:43 ja na początku szkoły chciałam zdawać biologię, historię, geografię i coś tam jeszcze. ale miałam beznadziejnych nauczycieli z biologii, historii i geografii. nauczyciele znacznie wpływają na zapał, a moja szkoła jest poważnie dołująca. z mojej historii sztuki zrezygnowałam też w ostatniej chwili, bo zaczęłam odczuwać ten nawał materiału na obowiązkowe matury i egzaminy i musiałabym się rozdwoić żeby to wszystko załatwić.
polski - książki. nie lubię czytać książek a raczej nie umiem, bo oczy szybko mi się męczą i wszystko rozprasza.
matma - jestem cholerną nogą z matmy i będę musiała chodzić regularnie na korki.
angielski - zaczęłam się uczyć dopiero w tym roku po 3 letniej przerwie.
zawodowe - szkoda gadać, nawet próbnych nie zdałam. a zdawalność w szkole mamy zaledwie 60%.Pingvin - 2013-12-21, 13:47 A w sumie zabawne że maska guya faweksa, katolickiego terrorysty stała się symbolem lewactwa. Podobają mi się one i nawet miałem kupić(po 10 zł w naturze były) , no ale wyjdzie że jestem lewusemJankielKindybalista85 - 2013-12-21, 14:57 A ja skończyłem porządki w mieszkaniu. Dawno takie czyste nie było! A podłoga to lśni tak, że jak przyszła Rozenkowa to się okazało, że mam wykładzinę czystszą od jej białej rękawiczki. Jestem z siebie dumny bo nienawidzę sprzątać!
Zapraszam na wigilię Panie dorównujące mieszkaniu estetyką i prezencją ogólną! AnswersMaster - 2013-12-21, 18:49 Dobra, a teraz bando hipokrytów zwierzajcie się tutaj, czy wpuścilibyście menela do skorzystania z dodatkowo zastawionego talerza na Wigilii Samara - 2013-12-21, 18:52 Wpuściłabym, w końcu po to go stawiam A czy rodzina by się zgodziła na wpuszczenie go to nie jestem pewna, ale myślę, że tak AnswersMaster - 2013-12-21, 19:25 Ja bym nie wpuścił, ale też i nie zastawiał. Ale dałbym mu coś na wynos....żeby się wyniósł.KicerK - 2013-12-21, 20:03
Pingvin napisał/a:
w sumie zabawne że maska guya faweksa, katolickiego terrorysty stała się symbolem lewactwa. Podobają mi się one i nawet miałem kupić(po 10 zł w naturze były) , no ale wyjdzie że jestem lewusem
Symbolem lewactwa? Nie słyszałem o tym.
A w sprawie wpuszczania osoby na wigilię, to ja jednak nie chciałbym żeby jakiś zbłąkany wędrowiec przyszedł no ale jakby przyszedł to głupio by było go wyrzuci.
Dobra, a teraz bando hipokrytów zwierzajcie się tutaj, czy wpuścilibyście menela do skorzystania z dodatkowo zastawionego talerza na Wigilii
NI MA TAKI OPCJI! Ja nie, dlatego, że nie lubię jak mi się ktoś obcy po domu pałęta. A moja mama przypuszczam, że nie zniosłaby faktu, że ten wypucowany na sześciogwiazdkowy połysk dom, wysprzątany kosztem ciężkiej harówki, nerwów i terroru stosowanego wobec reszty domowników kwestionujących sens fizycznego zażynania się w imię sterylności, że ten absolutny porządek miałby zostać splugawiony brudnym śmierdzącym ciałem jakiegoś menela. Chrześcijańskie miłosierdzie chrześcijańskim miłosierdziem ale k...a mać, to przecież tyle sprzątania na darmo! ....
Kobiety bywają dziwne...Pingvin - 2013-12-21, 20:10 Ja nie zostawiam miejsca, bo mieszkam w bloku i bez tego jest ciasno.widzu - 2013-12-21, 21:15
AnswersMaster napisał/a:
Dobra, a teraz bando hipokrytów zwierzajcie się tutaj, czy wpuścilibyście menela do skorzystania z dodatkowo zastawionego talerza na Wigilii
To bartek nie spędza świąt z żoną?Davos - 2013-12-22, 01:11 Kiedyś zapytałem o to samo moją mamę. Stwierdziła, że wpuściłaby do domu, ale zanim zasiadł by do wieczerzy, najpierw musiałby przejść przez kwarantannę czyt. prysznic Ja bym pewnie wpuścił, ale nie spuszczałbym go z oka dopóki by nie wyszedł. A przy wyjściu jeszcze bym sprawdził czy aby czegoś nie podpieprzył Święta świętami, ale zasada ograniczonego zaufania przydaje się nie tylko na drodze Sharvari - 2013-12-22, 14:43 ojczym kupił mi i mamie męskie perfumy.
[ Dodano: 2013-12-22, 14:45 ]
co więcej z firmy "boos". padłam. widzu - 2013-12-22, 14:46 Przez dobrą chwilę zastanawiałem się jaki to ma związek z wpuszczaniem meneli na święta