Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Anime i Manga - Anime i manga - temat ogólny
macbed - 2015-10-23, 23:23
Nie, wszedłem tu, żeby polecić Ci jakąś fajną serię, ale zauważyłem Twoje hasztagi. Czytanie ze zrozumieniem.ProFace - 2015-10-23, 23:24 Skąd wiesz, że nie to miałam na myśli pisząc "po to"? Ale dobra, nieważne. Dawaj serię, jak masz. Może być nawet gejowskie, nie zniechęcę się.macbed - 2015-10-23, 23:28
ProFace napisał/a:
Skąd wiesz, że nie to miałam na myśli pisząc "po to"?
Ponieważ... Odpowiedziałaś na mój poprzedni post, w którym NIE podałem Ci żadnej serii?
ProFace napisał/a:
Dawaj serię, jak masz.
Tajest, pani kapitan
Darker than black, Kill la kill, No game no life (kolega poleca)
ProFace napisał/a:
Może być nawet gejowskie, nie zniechęcę się.
Gejowskie mnie obrzydzają, co wielokrotnie zaznaczałemKicerK - 2015-10-23, 23:29 Ja w sumie mogę polecić tak ogólnie coś co teraz oglądam, właściiwe już kończę mianowicie Hanasaku Iroha.
W sumie to ja tam generalnie mam chyba dziwny gust co do anime bo nie znam za bardzo ludzi którzy by lubieli to co ja, no ale co mi tam, polecam.ProFace - 2015-10-23, 23:31 Dzięki panowie. Aktualizuję listę zakładek. Davos - 2015-10-24, 00:49 Pro, a Dragon Balla oglądałaś? ProFace - 2015-10-24, 11:53 Nie, ja wiem, że to klasyk i tak dalej, ale jednak starsza kreska mnie trochę odstrasza. Musiałabym się kiedyś przełamać.
[ Dodano: 2015-10-25, 18:34 ]
Ogarnijcie tłumaczenia openingu i endingu. Tłumacz troll. Haha.
http://shinden.pl/externa...olumn-one-inner
(ogólnie to anime chujowe, bo nie ma w nim żadnego romansu, dlatego nazwa jest myląca)KicerK - 2015-10-25, 18:48
ProFace napisał/a:
ogólnie to anime chujowe
To było fajne ProFace - 2015-10-25, 18:55 Ale gdzie w tym romans. Zapowiadało się fajnie, a nie spełniło moich oczekiwań. I ciągle smęcili, nic się nie działo, chociaż miałam jeszcze nadzieje do ostatniego odcinka.KicerK - 2015-10-25, 19:43 No romansu nie było, to prawda. Ja sam nie oglądałem tego ze względu na romans tylko ze względu na śmiesznego głównego bohatera.ProFace - 2015-10-25, 21:27 Główny bohater był najlepszy w tym, szkoda, że w sumie dalej nic ciekawego się nie działo, ani nie robił.
[ Dodano: 2015-11-01, 20:01 ]
KicerK napisał/a:
Ja w sumie mogę polecić tak ogólnie coś co teraz oglądam, właściiwe już kończę mianowicie Hanasaku Iroha.
Całkiem spoko, potrzebowałam czegoś takiego relaksującego, normalnego ze szczyptą miłości.
A teraz ide oglądać Aldnoah Zero.Mackers - 2015-11-08, 00:08 Na liście został tylko aldnoah.zero 2, poza tym nie mam pomysłu co obejrzeć.
A w necie wciąż nie ma wszystkich odcinków 3 sezonu Yuru Yuri. Skończyłem już oglądać umineko no naku koro ni, czuję ogromny niedosyt przez zakończenie. Overlord był całkiem spoko, ale nie każdemu przypadnie uniwersum świata.KicerK - 2015-11-08, 02:07
Mackers napisał/a:
A w necie wciąż nie ma wszystkich odcinków 3 sezonu Yuru Yuri
Bo jeszcze nie wyszły.
Tak w ogóle to fajnie, bo nie wiedziałem, że ktoś poza mną tutaj to ogląda Mackers - 2015-11-08, 21:25 Różne rzeczy się oglądało :-i <-- palę dżointa.ProFace - 2015-11-08, 23:59 Nie wiem, czy polecałam:
Astarotte no Omocha! <- jest tam sobie magiczny świat, w którym nie ma ludzi, a są inne rasy ludziopodobne. I jest tam rasa królewska, która czerpie swoją magię z seksu, ogólnie królowa tam ma z kilkunastu swoich adoratorów do seksu. I jest tam też 10letnia księżniczka, której opiekunowie zlecają również seks, by mogła czerpać swoją magię, ta uznała, że to jest obrzydliwe i seks może być pod warunkiem, że z ludzkim mężczyną, którego w tym świecie nie było. Oczywiście nie było to problemem ściągnąć go z ludzkiego świata. Co było dalej? Ogarnijcie sami.
Boku wa Tomodachi ga Sukunai <- Szkoła, ludzie założyli sobie klub do szukania przyjaciół, takie przyjemne do oglądania.
Hentai Ouji to Warawanai Neko. <- Był sobie taki koci bożek, który spełniał życzenia po złożeniu jakiejś ofiary. Dwaj bohaterowie, zboczek, który wybrzmiewał ze zboczonych sytuacji, miał gadane i dziewczynka, która wiecznie się mazała i nie mogła powstrzymać emocji. I jakoś tak wyszło, nie pamiętam już jak, że koci bożek sprawił, że chłopcu odebrał gadanie, a dziewczynce okazywanie emocji, tak, że miała cały czas taki pokerface. Trochę wątku miłości.
Tonari no Kaibutsu-kun <- romantyczna komedia, on łobuz, buntownik, brutal, ona to arogancka kujonka, która łatwo się irytuje i denerwuje. Ten łobuz się w niej zakochał, ta go zbywa, bo nauka jest najważniejsza, a on dla niej jest idiotą.
Deadman Wonderland <- Horror, więzienie, walki, walczą krwią, dużo krwi. Z tego anime jest Shiro, bohaterka, którą mam w avatarze. Kozackie anime.
Sankarea<- chłopak ma bzika na punkcie zombie, chciałby mieć nawet taką dziewczynę i kombinuje z jakimiś rytuałami by ożywić kota, poznaje najładniejszą dziewczynę ze szkoły, która jest strasznie ograniczana przez ojca, ginie, staje się zombiakiem i sami się dowiecie. Bardzo klimatyczne.
Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga. <- Zamieszkuje z nowym przyrodnim bratem, cicha, nieśmiała dziewczyna. Pewnego razu nawiedza ją duch, który pamięta, że za życia kochał jej nowego brata, i żeby zaznać spokoju musi doznać miłości, seksu z nim, przez co opętuje dziewczynę i nakłada jej pas cnoty, wzkaźnik, który pokazuje ile duchowi zostało do zbawienia, poprzez miłość. Ogólnie dziwna akcja dla brata, z jednej strony ma nieśmiałą cichą siostrę, która czasem zachowuje się dziwnie i się na niego rzuca. Polecam, bardzo fajne.macbed - 2015-11-09, 00:00
ProFace napisał/a:
Deadman Wonderland <- Horror, więzienie, walki, walczą krwią, dużo krwi. Z tego anime jest Shiro, bohaterka, którą mam w avatarze. Kozackie anime.
Obejrzałbym sobie, ale walki krwią brzmią równie durnie co fabuła Kill la Kill... I vice versa Mackers - 2015-11-09, 06:27 Pro, że się tak zapytam...
Co ty kurwa oglądasz? Nadir - 2015-11-09, 08:17
macbed napisał/a:
ProFace napisał/a:
Obejrzałbym sobie, ale walki krwią brzmią równie durnie co fabuła Kill la Kill... I vice versa
szalu nie ma, nie polecam. glowny bohater to pipa i na dodatek kijowe urwane zakonczenie.macbed - 2015-11-09, 08:26
To mi wystarczy, danke.
Mackers napisał/a:
Pro, że się tak zapytam...
Co ty kurwa oglądasz?
A nawet nie patrzyłem na resztę, jakoś nie żałuję :IProFace - 2015-11-09, 09:57
Nadir napisał/a:
macbed napisał/a:
ProFace napisał/a:
Obejrzałbym sobie, ale walki krwią brzmią równie durnie co fabuła Kill la Kill... I vice versa
szalu nie ma, nie polecam. glowny bohater to pipa i na dodatek kijowe urwane zakonczenie.
Kontynuacja mangi jest, anime zakonczyli. I co z tego ze to pipa, Shiro jest fajna.
[ Dodano: 2015-11-09, 09:58 ]
Mackers napisał/a:
Pro, że się tak zapytam...
Co ty kurwa oglądasz?
To juz dosc dawno obejrzalam, jeszcze przed code geass i fairy tail mi poleconych. Tamte co ogladalam sa pojebane ale fajnie je sie oglada.