nie wiedziałam, że na "te" rzeczy mówi się teraz "1" i "9" A tak serio, też mi żal tego pięknego partnerstwa... Heh, stworzeni byli dla siebie
Ale że co? Że Shar i Veon? Że niby, jak to się mówi, mieli się ku sobie? WOW!RudaMaupa - 2014-01-29, 11:31
Jankiel K.85 napisał/a:
RudaMaupa napisał/a:
nie wiedziałam, że na "te" rzeczy mówi się teraz "1" i "9" A tak serio, też mi żal tego pięknego partnerstwa... Heh, stworzeni byli dla siebie
Ale że co? Że Shar i Veon? Że niby, jak to się mówi, mieli się ku sobie? WOW!
Mieli, nie mieli... w każdym razie świetny duet. I tu taki klops... AnswersMaster - 2014-01-29, 14:16 Shar użyła funkcji you w wyznaniu miłości i Veon myślał, że w końcu mu ją naprawdę wyznała, już ja odwzajemniał, już witał się z gąską, a tu klops, okazało się to żartem i ja Wam rzeczę to był prawdziwy powód...złamane serce widzu - 2014-01-29, 14:38 Bo to zła kobieta jest.AnswersMaster - 2014-02-01, 18:44 Ach tu jest ten temat, a napisałem już gdzieś indziej....kurde ile tych tematów z Veonem o.O Już gdzieś napisałem, ale tu też napiszę, że "Rin" obok daty to ulubiona postać kobieca Veona z anime, więc pewnie nowe multikontoAdijos - 2014-02-01, 18:44
AnswersMaster napisał/a:
Ach tu jest ten temat, a napisałem już gdzieś indziej....kurde ile tych tematów z Veonem o.O Już gdzieś napisałem, ale tu też napiszę, że "Rin" obok daty to ulubiona postać kobieca Veona z anime, więc pewnie nowe multikonto
Może nowe multikonto, które przyjdzie na forum. Wszyscy będą wiedzieć i nikt go nie przywita.Barbra - 2014-02-01, 19:22 4.02 to święto palaczy marihuaninany, ja myślę że tego dnia on zamierza zrobić coś wielkiego w kierunku legalizacji, np spali całą swoją wielką podziemną hodowlę tak aby cała Polska się nawdychała, i gdy wszyscy będą mieli ogromne halucynacje jak to zwykle bywa, włamie się do adminów mistrzów i im wstrzyknie białą śmierć i oni umrą i on przejmie oficjalne forum mistrzów bo zawsze o tym marzył i wtedy nas wszystkich zbanuje i będzie wrzucał na główną swoje chińskie bajki zamiast skrinów i tak oto upadną mistrzowie.orgAnswersMaster - 2014-02-01, 20:16 Barbra Streidamus normalnie Adijos - 2014-02-01, 20:23
AnswersMaster napisał/a:
Barbra Streidamus normalnie
ułułułułułułułułułu Barbra Sterdamus ułułułułułułułułułu była taka stronka. Gobarbra.com , ale już nie działa Davos - 2014-02-01, 23:02
Barbra napisał/a:
4.02 to święto palaczy marihuaninany, ja myślę że tego dnia on zamierza zrobić coś wielkiego w kierunku legalizacji, np spali całą swoją wielką podziemną hodowlę tak aby cała Polska się nawdychała, i gdy wszyscy będą mieli ogromne halucynacje jak to zwykle bywa, włamie się do adminów mistrzów i im wstrzyknie białą śmierć i oni umrą i on przejmie oficjalne forum mistrzów bo zawsze o tym marzył i wtedy nas wszystkich zbanuje i będzie wrzucał na główną swoje chińskie bajki zamiast skrinów i tak oto upadną mistrzowie.org
Faktycznie, tak może być!SlownikOrtograficzny - 2014-02-02, 00:33 Coś knuje, spójrzcie tylko na tego skrina:
http://mistrzowie.org/575644/Gry-na-drukarkeAntlion - 2014-02-02, 18:52
Dlaczego wszystkie ocenzurowane awatary są tam zastąpione obserwującymi oczami?
Nie wiem ale te oczy pochądzą z jego chińskich/japońskich (niepotrzebne skreślić) bajek, między inni jego multikont. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Tak właśnie jest. I jest ich 7, a nie 4.AnswersMaster - 2014-02-04, 09:32 Aa byłem blisko, nie nowe multikonto, tylko nowy avatar z Rin.JankielKindybalista85 - 2014-02-04, 13:02 Uoiesssu! Smertelne mecyje! Ależ plan! Awatar se zmienił. Nawet Pinki miewał lepsze plany, a co dopiero wspominać o Mózgu. AnswersMaster - 2014-02-04, 13:18 To chyba taki plan, żeby się ludzie głowili nad tym co on kombinuje, a on se robi z nich jaja odkrywając, że ten plan to jakieś gówno No ja sie akurat nie musiałem głowić, bo czytając "Rin" od razu wiedziałem o co chodzi, choć spodziewałem sie raczej multikonta, a nie tylko avatara.Antlion - 2014-02-04, 13:23 Tą histerią na jego temat robimy z niego celebrytę, dajcie spokój AnswersMaster - 2014-02-04, 13:32 Popieram, czas najwyższy, wiec zamykam Veonowe i tak już wyczerpane tematy, ktorych jest za dużo i do kosza idą.