Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sprawy związane z forum oficjalnym - mistrzowie-forum VS forum oficjalne
Barbra - 2014-01-18, 23:52 ale to nie jest żaden foch, po prostu nie wiemy po co to wszystko, jak mówiłam forum oficjalne w ogóle mi nie przeszkadza i nie zamierzam go bojkotować ani nic, niech sobie będzie, nie mam ani grama żalu do adminów mistrzów po prostu nie wiem po co te wszystkie afery, przyciski, dział poświęcony forum itd
[ Dodano: 2014-01-18, 23:54 ]
poza tym zgadzam się z kicerkiem - już mamy nagły napływ nowych użytkowników, im więcej reklam tym będzie gorzej... bo nie, więcej userów nie równa się lepsze forumqtasiorro - 2014-01-18, 23:55 Basiu, postawiłbym Ci piwo Barbra - 2014-01-18, 23:56
qtasiorro napisał/a:
Basiu, postawiłbym Ci piwo
i policzymy razem całki niewymierne? qtasiorro - 2014-01-18, 23:58
Barbra napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
i policzymy razem całki niewymierne?
OCZYWIŚCIE.saRenia - 2014-01-19, 01:34 Zgadzam się całkowicie z Barbarą
Barbra napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
i policzymy razem całki niewymierne?
Piwo i całki mogę pójść z wami na imprezę? qtasiorro - 2014-01-19, 01:37 @Sarenka, jasne, jeśli tylko jesteś dobra w piciu i liczeniu całek!WojtekVanHelsing - 2014-01-19, 02:10 My tu jestesmy elitą
Oni tam są bydłem
Trzeba o tym powiedziec... Tu czuje sie lepiej, nie ma az takiej cenzury.. tam jest zbyt "profesjonalnie" i jest pelno debili. Tutaj gdzieś 1/3 ludzi przewyzsza mnie moze inteligencja a tam 7/8 to bydło.ProFace - 2014-01-19, 11:00
WojtekVanHelsing napisał/a:
Tutaj gdzieś 1/3 ludzi przewyzsza mnie moze inteligencja
Może...Davos - 2014-01-19, 14:10 Dowiedziałem się o nowym forum przeglądając screeny z 3 ostatnich dni i powiem szczerze, że jestem zdziwiony PO CO w ogóle ono powstało, skoro można było dać na głównej linka do naszego forum, z odpowiednią adnotacją, że jest to forum nieoficjalne. Tak czy siak, uważam że nie ma sensu się niepotrzebnie wkurzać, jeśli chcą to niech mają swoje oficjalne forum, my mamy swoje. U nas jest klimat, u nich póki co dosyć duży chaos i spam Ja w każdym razie wszedłem tam jedynie na chwilę zobaczyć jak to wygląda i nie mam zamiaru się nawet rejestrować.
Co do linka, wg mnie można go zostawić, ale tylko na zasadzie wzajemności - jeśli oni dadzą u siebie linka do naszego forum. I nie chodzi o reklamę, ale o to, co poruszył AM - niektórym może to ułatwić poruszanie się między jednym forum, a drugim jeśli koniecznie będą chcieli wchodzić na obydwa.monjiczq - 2014-01-19, 14:21 Davos tam już jesteś zarejestrowany czy chcesz czy nie bo to tak jakby odnośnik w mistrzów i logujesz się właśnie przez nich ;dDavos - 2014-01-19, 14:24 Aaa, czyli tak to działa. Widziałem tam Bartka, Answersa i Brzozika i myślałem, że sporo osób się od nas tam zarejestrowało No to trochę wredne, ja nie chcę być zarejestrowany na tamtym forum, ale widocznie bali się niskiej frekwencji więc znaleźli sobie taki sposób, żeby sztucznie podbić statystyki.Vania - 2014-01-19, 16:25 Pozwolę sobie wtrącić się. O istnieniu jakiegokolwiek forum nie miałam pojęcia (aczkolwiek nie szukałam). Wczoraj przeglądając główną zobaczyłam reklamę oficjalnego forum, weszłam na komentarze i tak trafiłam tutaj. To bardziej mi odpowiada, oficjalne jest chaotyczne.
Tak odnośnie niektórych wypowiedzi w tym temacie, w poście Bartka nie doszukałam się podlizywania, raczej lekkiego rozgoryczenia, z powodu potraktowania tego forum po macoszemu, a potem uznania, że nie ma sensu się obrażać. W końcu oficjalne forum jest w tej chwili częścią mistrzów, więc udawanie że nie istnieje jest trochę bez sensu
W kwestii reklamy, kilka mistrzów na głównej pewnie zrobi co trzeba, a materiału tutaj nie brakuje. Póki co, bardzo mi się tu podoba.
p.s. Witam (co by nie było, że brak mi kultury, czy coś.)KicerK - 2014-01-19, 17:32
Vania napisał/a:
p.s. Witam (co by nie było, że brak mi kultury, czy coś.)
To się lepiej przywitaj tam gdzie trzeba saRenia - 2014-01-20, 04:59
qtasiorro napisał/a:
@Sarenka, jasne, jeśli tylko jesteś dobra w piciu i liczeniu całek!
To jesteśmy umówieni RudaMaupa - 2014-01-20, 10:16 Link na dole - ok. Skoro jest do starego, może być i do tego chaosu. Dlaczego podlizywanie? Lepiej było spamować wlszowi, prawda? Przecież to nie jest tak, że komuś pomnik postawiliśmy, ostatecznie to strona fanów mistrzów, których częścią jest nowe, brzydkie i nieudane forum.
Nie zależy mi na linku. Już się broniliśmy przed nowymi użytkownikami-duchami. Może być gdzieś info o nieoficjalnym forum, ale to wystarczy. Tak myślę.
Inicjatywa, by się uspokoić i walnąć linka bardziej do mnie przemawia niż oficjalny protest i superfoch.
Mam też słowo do brzozika - zanim zaczniesz walić niektórymi ze swoich tekstów, zastanów się, czy to zbyt pochopnie nie jest. Zabawne jest upominanie i pokazywanie drogi przez gościa, który wpadł i zrobił w obcych terenach chlew.
Mimo że nowe forum może boleć, popieram większość z was, czyli "z adminami warto dobrze żyć". Nie chce mi się tylko o tym gadać, bo za dziesiątym razem wcale nie powiem nic nowego.AnswersMaster - 2014-02-01, 18:48 Pamiętacie tego screena? http://mistrzowie.org/572824/Bylo Podrzuciłem go do tematu na oficjalnym forum, w temacie screeny z archiwum które mogłyby być na głównej, a że ten miał wysoką ocenę no to tak zrobiłem....został oznaczony jako SPAM...haha czaicie? Screen z forum oficjalnego, z linkiem do mistrzów, a nie do tego forum, w temacie przeznaczonym na takie właśnie rzeczy, wysłany jednokrotnie i tak został uznany za SPAM dragu - 2014-02-01, 20:03
AnswersMaster napisał/a:
Pamiętacie tego screena? http://mistrzowie.org/572824/Bylo Podrzuciłem go do tematu na oficjalnym forum, w temacie screeny z archiwum które mogłyby być na głównej, a że ten miał wysoką ocenę no to tak zrobiłem....został oznaczony jako SPAM...haha czaicie? Screen z forum oficjalnego, z linkiem do mistrzów, a nie do tego forum, w temacie przeznaczonym na takie właśnie rzeczy, wysłany jednokrotnie i tak został uznany za SPAM
Bo tamto forum ma niestety taki mankament, że domyślnie posty z linkami oznacza jako spam, nawet linki adminów.AnswersMaster - 2014-02-01, 20:13 ale w całym tym temacie jest dużo linków, a tylko mój został uznany za SPAM
[ Dodano: 2014-02-01, 20:14 ]
mój i jeden wyżej, wszystkie wczesniejsze są normalniedragu - 2014-02-01, 20:57 U mnie też tak jest jak napiszę, tylko mając admina można kliknąć "Nie spam" i link zaczyna się wyświetlać.AnswersMaster - 2014-02-01, 21:00 aaaaa no to ok już czaję, przepraszam adminów za niesłuszne podejrzenia w takim razie