Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Gry i zabawy forumowe - A gdy X dorośnie...
Mackers - 2015-01-05, 20:22 Kiedy Davos dorośnie, to może w końcu wypierze kilt.
[ Dodano: 2015-01-05, 20:23 ]
Poza tym zostanie bojownikiem walczącym o wolność, zwycięży Brytów itp.Cinereo - 2015-01-05, 20:30 A gdy Cinereo dorośnie, będzie informatykiem. Będzie walczył z Assemblerem o lepsze jutro.ChodnikowyWilk - 2015-01-05, 20:32 Davos genialny post Smiechlem.mocno wyobrazajac sobie Love u boku sumity i z Zsk jak.mu wreczaja nagrody za deske klosetowa Barbra - 2015-01-05, 20:38 hahaha Davos, jakie trafne opisy
jak będę w jednym więzieniu z Jankiem to wydaje się to o wiele mniej straszne, z nim pójdę wszędzieZSK - 2015-01-05, 20:41 Mieszkam na śląsku ale po za tym to prześwietne Davos Davos - 2015-01-05, 22:07 Dzięki
V - r napisał/a:
Ogólnie spoko poza tym, co zaznaczyłem pogrubieniem.
Nie wszystko musi się zgadzać z rzeczywistością, stąd ten death metal i Marylin Manson
ZSK - sorry, nie wiem czemu mi się ciągle myli, że Ty mieszkasz w świętokrzyskiem Love178 - 2015-01-05, 22:44
Davos napisał/a:
Love wyjedzie do Japonii, tam zamieszka i wyjdzie za mąż za przystojnego Japończyka, ale do końca życia będzie wpierdzielać ryż. Spełni się zawodowo, ale mąż Japończyk wkrótce po ślubie roztyje się niemiłosiernie i zostanie mistrzem kraju w sumo.
Nie mógłbyś tam chociaż wrzucić jakiegoś kota na pocieszenie? :<Davos - 2015-01-05, 22:56
Love178 napisał/a:
Nie mógłbyś tam chociaż wrzucić jakiegoś kota na pocieszenie? :<
Napisałem, że będziesz się spełniać zawodowo, a to już coś Niektórzy nawet tego nie mają... Ale może faktycznie trochę przesadziłem... Już się poprawiam i dodaję kota:
Cytat:
Love wyjedzie do Japonii, tam zamieszka i wyjdzie za mąż za przystojnego Japończyka, ale do końca życia będzie wpierdzielać ryż i koty. Spełni się zawodowo, ale mąż Japończyk wkrótce po ślubie roztyje się niemiłosiernie i zostanie mistrzem kraju w sumo.
Love178 - 2015-01-05, 23:01 No to szybko trafię do paki :x i to do innej niż Barbra i Jankiel Davos - 2015-01-05, 23:10 Zatem zostań w Polsce Kasiu i na pewno będziesz mieć życie jak w bajce No, może o dobre zarobki będzie trochę trudniej, ale nie można mieć wszystkiego Love178 - 2015-01-05, 23:13 A mogę iść do więzienia za coś innego niż jedzenie kotów? :xDavos - 2015-01-05, 23:20 Teraz każdy będzie chciał iść do więzienia, żeby spotkać Jankiela, Barbrę i V - r... Co ja zrobiłem
Hm, to może za przemyt? Mieszkasz nad morzem, możesz wpaść podczas odbierania od Kimy transportu kradzionych samochodów przeszmuglowanych kontenerowcem ze Szwecji.V - r - 2015-01-05, 23:34
Davos napisał/a:
Teraz każdy będzie chciał iść do więzienia, żeby spotkać Jankiela, Barbrę i V - r...
Sądzę, że tego ostatniego niespecjalnie chcą spotkać :Cwidzu - 2015-01-05, 23:48 Niom. Wielokropek to w końcu niesławna osobistość w półświatku...Love178 - 2015-01-05, 23:57
Cytat:
Sądzę, że tego ostatniego niespecjalnie chcą spotkać :C
Ty też trafiasz do więzienia?! Co tak Davos chce wszystkich zapuszkować
Davos napisał/a:
Hm, to może za przemyt? Mieszkasz nad morzem, możesz wpaść podczas odbierania od Kimy transportu kradzionych samochodów przeszmuglowanych kontenerowcem ze Szwecji.
Mój tata pracuje przy rozładunku kontenerów, tak, że mam układy Szyszek - 2015-01-06, 01:12 Davos, może dla mnie też coś wymyślisz takiego bardziej rozwiniętego? Bo naprawdę tamten twój post jest po prostu przegenialny i również chciałbym zobaczyć, jaką mi wymyślisz drogę życia
Tymczasem w odpowiedzi:
Davos porzuci Poznań na rzecz pięknej Szkocji, gdzie zostanie stróżem prawa. Gdy jakiś bandzior będzie popełniał jakieś niedobre uczynki, Davos przywdzieje kilt wolności i krzykiem FREEEEDOOOOOM obezwładni wszelkich bandytów! Zamieszka w zamku na wzgórzu, gdzie po pracy będzie żłopał całymi dniami szkocką whisky, żeby się rozgrzewać, gdy przyjdą chłodne dni i będzie wiało chłodem pod kiltem decp - 2015-01-06, 18:14 Zajebista zabawa i dopiero wczoraj żeście ją wykopali? Heh.
Davos jak zawsze dojebał po całości. Ciekawe czy dla reszty też masz pomysły na przyszłość.
Ja tam będę się skupiał na tym co lubię chyba najbardziej tzn. jeść kanapki. No co? Dobre są.
Ale w sumie to nie wiem. Zobaczymy co ze sobą przyszłość przyniesie.Love178 - 2015-01-06, 19:36
decp napisał/a:
Davos jak zawsze dojebał po całości. Ciekawe czy dla reszty też masz pomysły na przyszłość.
Wszyscy trafimy do więzienia Tam stworzymy równoległą rzeczywistość decp - 2015-01-06, 19:50
love178 napisał/a:
decp napisał/a:
Wszyscy trafimy do więzienia Tam stworzymy równoległą rzeczywistość
Noo nie chciałbym z więzienia tworzyć alter rzeczywistości. Jeszcze byłyby jakieś akcje z mydłem i.. i takie tam... nie, odpada.Mackers - 2015-01-06, 19:56
decp napisał/a:
Noo nie chciałbym z więzienia tworzyć alter rzeczywistości. Jeszcze byłyby jakieś akcje z mydłem i.. i takie tam... nie, odpada.
Nie obawiaj się, cwelem zostałby tylko Wojtek. A Wojtka nikt nie ruszy, nikt nie zostanie rozdziewiczony. Grypsowalibyśmy sobie w więzieniu jak to git ludzie.