Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Stres przed powrotem do szkoly
Lilith - 2020-11-08, 13:05
Antybristler napisał/a:
Czasami śni mi się, że niby co prawda pracuję, ale trzeba chodzić do szkoły i tu nagle wyskakuje jakiś sprawdzian, nieodrobiona praca domowa i stres w chuj. Budzę się potem z nieopisaną ulgą
Ile razy ja miałam takie sny Davos - 2020-11-08, 13:36 A potem dzwoni budzik o 6 rano i można z nieopisaną ulgą iść do januszexu na 8 godzin Antybristler - 2020-11-08, 17:23
Davos napisał/a:
A potem dzwoni budzik o 6 rano i można z nieopisaną ulgą iść do januszexu na 8 godzin
Żebyś wiedział. Za januszex chociaż dostaję pieniądze.kotmaalealamakota - 2020-11-09, 12:51 ja bym chętnie wróciła do szkoły a bardziej do tamtych lat szkolnych. Mniej problemów, właściwie to żadnych. teraz to chujnia chujnie chujnią pogania Moris299 - 2020-11-09, 13:55 zazdroszczę ludziom którzy nie mieli nigdy żadnych problemów w szkole JankielKindybalista85 - 2020-11-09, 14:03 Większość ludzi miała problemy w szkole (to znaczy ja akurat nie, ja byłem problemem w szkole a to trochę coś innego), chodzi o to, że te problemy w porównaniu z problemami codziennego dorosłego życia są, w znacznej większości, niczym.
Oczywiście jest błędem takie myślenie, a zwłaszcza mówienie, jak sam masz dzieci. Wtedy to przeciwnie, przypomnij sobie jak to było z tamtej perspektywy. A zdecydowana większość rodziców tego nie robi i lecą takie teksty: jakie ty masz problemy? Poczekaj aż dorośniesz, to będziesz miał dopiero problemy!
I oczywiście to prawda ale jednocześnie chyba jedna z bardziej chujowych rzeczy jakie można powiedzieć dziecku.RudaMaupa - 2020-11-09, 14:51 "Czym się dołujesz, jak dzieci w Afryce cierpio!"
Czy właśnie nie o tym mówi przysłowie:
Zapomniał wół jak cielęciem był?
[ Dodano: 2020-11-09, 14:51 ]
Aczkolwiek ja też wolałabym nie wracać do szkoły, a koszmary o maturze i jakimś powrocie do przeszłości są naprawdę do dupy. Davos - 2020-11-10, 23:13
JankielKindybalista85 napisał/a:
ale jednocześnie chyba jedna z bardziej chujowych rzeczy jakie można powiedzieć dziecku.
Ano racja.
Co jednak nie zmienia faktu, że czasy szkolne to były ogólnie fajne czasy, nie to co teraz. Kiedyś to kurła było Saskia - 2020-11-10, 23:46 Hmmm... ja akurat wolny czas, luz i mniej obowiązków odkryłam niedawno, po studiach. Ale miałam dziwną szkołę. Zaletą młodości jest to, że jest więcej perspektyw rozwoju i miejsca na naukę i błędy.
Ciekawostka: zawsze miałam alergię na szkołę objawiającą się wysypką na kostce. Pojawiała się pod koniec września, zanikała przez święta i ferie, a potem wracała aż do wakacji. Często kończyłam z raną na kostce.Antybristler - 2020-11-11, 14:05
Cytat:
Ciekawostka: zawsze miałam alergię na szkołę objawiającą się wysypką na kostce. Pojawiała się pod koniec września, zanikała przez święta i ferie, a potem wracała aż do wakacji. Często kończyłam z raną na kostce.
Bym nie uwierzył, gdybym sam nie miał czegoś podobnego. Tylko ja dostawałem wysypki jak mieszkałem w holandii z jednym patusem. Jak się wyprowadził to jak renom odjoł. A bałem się, że jakiś świerzb złapałem od niego czy coś.