Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sport - Robert Lewandowski podpisał kontrakt z Bayernem Monachium!
Barbra - 2014-01-05, 20:30 mi się nie podoba w grze dziewczyn to że często mają zero techniki i po prostu kopią na oślep i z całej siły, jak się trafi w piłkę to w piłkę, jak nie to w nogi pozostałych zdarzyło się raz na rok że na wfie w liceum grałyśmy z chłopakami (w sumie często mieliśmy łączony wf bo z 16 dziewczyn w klasie ćwiczyły 3, w porywach 6 ;p) i to były moje ulubione wfy, bo ogólnie nie przepadam za wfami. chciałabym tak częściej ale zawsze jak pytam moich kolegów czy mogę zagrać z nimi to się tak dziwnie patrzą i się umawiamy na "kiedyś" które nigdy nie następuje :< na wfie na studiach mamy tyko siatka-kosz-siatka-kosz-siatka-kosz, tak w kółko do porzygu, i jeszcze trzeba mieć 100% frekwencji bo inaczej nie ma zaliczenia, nawet usprawiedliwienia od lekarza trzeba odrabiać :<
ale zofftopiłam, uciekam stąd zanim któryś z modów przeleje na mnie całą swoją złośćmonjiczq - 2014-01-05, 21:05 mnie na początku stawiali na bramce, dopóki kolega nie kopnął tak mocno, że dostałam w brzuch i prawie straciłam przytomność i nie mogłam złapać oddechu, bo się zapowietrzałam To był mój ostatni raz na bramce, później stwierdzili, że o wiele lepiej sprawdzam się kopiąc piłkę niż ją broniąc ;dKropka - 2014-01-10, 21:04
^AdijoS^ napisał/a:
Jeszcze taki częsty system mi się przypomniał jak gramy. My na bramkach, a dziewczyny grają i wtedy się gra miło bo i człowiek się nie przemęcza a i popatrzeć może B)
A ja od jakiegoś czasu, jak gramy z chłopakami to przelecę od prawej do lewej strony, żeby nie było i sobie postoję. Jakoś straciłam ochotę na granie.
A tak co do Lewandowskiego to w sumie jakoś mi to powiewa jak gra i gdzie gra, życia mi przez to nie zmieni. Adijos - 2014-01-10, 21:07 Ty co tu robisz?!
Kropka napisał/a:
A ja od jakiegoś czasu, jak gramy z chłopakami to przelecę od prawej do lewej strony, żeby nie było i sobie postoję. Jakoś straciłam ochotę na granie.
Ale i tak potrafisz zabić wymachem nogi Kropka - 2014-01-10, 22:17 siedzem i czytam co też opowiodasz< kropka kropka kropka>
Jakoś muszę sobie radzić. Nie mogę powolić na to, żebyście to Wy mnie pozabijali. Adijos - 2014-01-10, 22:20 To zapraszam też do innych tematów, których jest wiele i są ciekawe. Albo po prostu wpadnij na SB.qtasiorro - 2014-01-10, 23:37 Trochę się spóźniłem. Ja też jestem entuzjastą mieszanych składów. Ubaw +100 (szczególnie gdy jakaś dziewczyna jest na bramce ), na samą myśl się uśmiecham, a frajda jest chyba w sporcie najważniejsza
PS Jak to się stało, że Kropka nie pokazała jeszcze zdjęcia?monjiczq - 2014-01-11, 00:17 transfer Lewego do bayernu to przykrywka
https://www.youtube.com/watch?v=FxTflLC1PwMbrzozik70043704352251515 - 2014-01-15, 22:49 Tutaj Robert mowi prawde o transferze do Bayernu.
http://www.youtube.com/wa...U-snN5to1LXE_WlChodnikowyWilk - 2016-02-24, 18:46 10 głosów na nie, gdybyście to wy decydowali to Lewy by w życiu takiej kariery nie zrobił jak teraz w Bayernie widzu - 2016-02-24, 18:57 Chcieliśmy mu załatwić transfer do Cocojambo Warszawa, niewdzięcznik jeden. Szyszek - 2016-02-24, 19:23
widzu napisał/a:
Chcieliśmy mu załatwić transfer do Cocojambo Warszawa, niewdzięcznik jeden.
A ja myślę, że jeszcze lepiej by się sprawdził w klubie Iskra Opole Davos - 2016-02-25, 00:00
ChodnikowyWilk napisał/a:
10 głosów na nie, gdybyście to wy decydowali to Lewy by w życiu takiej kariery nie zrobił jak teraz w Bayernie
Wychodzi na to, że na piłce znają się tylko Pro, Moris i... Krokorok bo właśnie ta trójka zagłosowała na "TAK"
Ale wtedy była totalnie inna sytuacja. Borussia była na szczycie, Lewy miał pewne miejsce w składzie, a Bayern miał ograną i sprawdzoną pierwszą jedenastkę + szeroką ławkę rezerwową. Kto mógł przypuszczać, że Lewy złapie formę życia i stanie się jednym z najlepszych napastników na świecie.Moris299 - 2016-02-25, 00:01 ja głosowałem przed godziną
i zaznczyłem randomowo Davos - 2016-02-25, 00:30 Mańka - 2016-02-25, 00:31 :HAHA:Davos - 2016-02-25, 00:40 I teraz nie wiem, czy powyższy post jest ironią, czy Manciara zapomniała wyłaczyć Capsa Szyszek - 2016-02-25, 01:09
Moris299 napisał/a:
ja głosowałem przed godziną
i zaznczyłem randomowo