Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Elon Musk
Całkiem_Dobry_Chłop - 2020-09-19, 17:28 Nie wiem czy wiecie, ale Tesla już od jakiegoś czasu ma zyski. Dziwnym zbiegiem okoliczności zaczęło tak być po tym jak wywalili Elona z władz tej firmy.Anonymous - 2020-09-19, 17:55
Moris299 napisał/a:
Za to inni miliardzerzy nie są szkodliwi? :V
Wszyscy sa, z Bezosem na czele.Moris299 - 2020-09-19, 17:58 Ja bym bardziej skłaniał się ku 99% ludzkości jest szkodliwa macbed - 2020-09-21, 14:26 nigdy nie zrozumiem argumentu "on jest spoko bo inni miliarderzy też są źli więc wszystko git"
nigdy nie zrozumiem argumentu "on jest spoko bo inni miliarderzy też są źli więc wszystko git"
a ja widzę w tym tylko socjalistyczne marudzenie, że bogactwo jest złe i wszystko co robią bogaci jest złe. Musk ruszył technologię i rozwój w niektórych dziedzinach o 10-15 lat do przodu. Za to uniwersytety i centra badań finansowane przez państwo to nieraz cofają ludzkość w rozwoju zamiast pchać...ChodnikowyWilk - 2020-09-21, 16:45 To prawda. Niemniej nie miałem pojęcia o tych niewygodnych faktach, i to z pewnością kładzie cień na poczynaniach elona.Moris299 - 2020-09-21, 16:55 Część z argumentów jest naciągana a druga część jest normą. Nikt nie będzie płacił swoim pracownikom więcej tylko dlatego, że jest miliarderem a na temat linku macbeda już się wypowiadałem. To, że majątek Bezosa jest warty 200mld nie oznacza, że ma tyle pieniędzy na koncie.widzu - 2020-09-21, 17:59
Moris299 napisał/a:
To, że majątek Bezosa jest warty 200mld nie oznacza, że ma tyle pieniędzy na koncie.
To akurat fakt, większość tego jest w budynkach/akcjach, których nikt nie kupi. Zamrożony majątek.Lilith - 2020-09-21, 20:18
ChodnikowyWilk napisał/a:
to z pewnością kładzie cień na poczynaniach elona
Taki Jobs to też był ponoć kawał skurwysyna, a jednak stworzył jedną z najpotężniejszych marek na świecie.ChodnikowyWilk - 2022-04-25, 20:51 Elon kupił twittera za 44 miliardy dolarów.
A swoją drogą przeczytałem dokładniej tytuł tematu i mi się przypomniała Stara reklama Heyah o Johnie 11 Palców: był erudyta, był estetą, był kimś. Zwykły chłopak z Podlasia.
A swoją drugą drogą to Musk to pieprzony Lex Luthor tylko w prawdziwym świecie. No a na pewno jest lepszym Lexem Luthorem niż Jesse Eisenberg. 😄widzu - 2022-04-26, 10:03
JankielKindybalista85 napisał/a:
mi się przypomniała Stara reklama Heyah o Johnie 11 Palców
https://www.youtube.com/watch?v=DHdjbgaW_9cZSK - 2022-04-26, 10:39 JankielKindybalista85 - 2022-04-26, 13:26 Lewyca już kurwa cała zapłakana bardziej niż huzar do swej Basi w mazurkudabroskiego 🤣🤣
A ja powiem to, co mówiła na tym forum, i to nie raz, Love we własnej osobie (odwołanie do ałtorytetó huehue): jak prawicy źle i płacze że ją cenzurują to jest wolny rynek, niech se założy swoje media i se je kupi. Po czym Lex Luthor kupuje Twittera a lewica co na to? Hehehe.
Inna sprawa że twierdzenie że Musk jest prawicowy to kompletna bzdura. On tylko nie jest "woke" pojebany.
A na koniec: może złożymy mu ofertę kupna forum. Nawet za psi chuj,czyli tyle, ile jest warte. Jutro byśmy mieli 20 tysięcy nowych użytkowników i 17508651 gości. I tylko połowa z nich to boty.😄ZSK - 2022-04-26, 14:13
JankielKindylibalista85 napisał/a:
może złożymy mu ofertę kupna forum. Nawet za psi chuj,czyli tyle, ile jest warte.
Myślę, że 21,37zł to stosowna kwota.
[ Dodano: 2022-04-26, 15:54 ]
JankielKindylibalista85 napisał/a:
A ja powiem to, co mówiła na tym forum, i to nie raz
A jak już tak nawiązujemy, to wyjadę z taką malutką dygresją. Mianowicie, w nawiązaniu do Twoich słów, przypomniało mi się jak moja dziewczyna czytała mi komentarze do postu z jakiejś "babskiej grupki" na fb (wcale nie dyskryminacja ze względu na płeć) gdzie dziewczyna przyszła się wyżalić, że jej facet wydaje kasę na onlyfans. Mieli w związku umowę, że on może oglądać p0rno, więc to jego wina, że ona niedoprecyzowała co miała na myśli, a teraz ją boli. Zawsze sprawia mi ogromną satysfakcję słuchanie jak dwie grupy przekonanych o własnej nieomylności i nieskończonej tolerancji wobec siebie samych i własnych przekonań, ale jednak jakimś cudem mających odmienne zdanie kobiet, ścierają się bezlitośnie w komentarzach. No więc tym razem głosy kobiet mówiących, że oczywiście facet chuj, a płacenie i oglądanie gołych bab to najgorsza zbrodnia; stanęły naprzeciwko m.in. seksworkerek, które stanowczo twierdziły, że to godne pochwały, iż ów mężczyzna wspiera niezależne twórczynie i płaci za to co ogląda, bo darmowe strony z filmami to tylko i wyłącznie oczywisty wyzysk kobiet tam pracujących. Ach jaka piękna burza to była. Brązowa breja beztrosko płynęła godzinami, jak niegdyś na Wisłą w stolicy.
No to tak w luźnym odniesieniu do wolności słowa, które, mam nadzieję, 'Ilon' będzie teraz pielęgnował jak obiecuje.JankielKindybalista85 - 2022-04-26, 18:44 Piękna to być musiała dyskusja. Zazdraszczam że mogłeś doświadczyć jej ze swoją dziewczyną. Dobre dziewczyny są dobre a złe dobre tylko do jednego. No i są lewaczki żarliwe - marnotrawstwo zasobów kluczowych takich jak cycki i powietrze.
[ Dodano: 2022-04-26, 19:45 ]
A co do 21,37 zł to owszem, dobra kwota, ale jednak rozglądam się po tym forum i muszę stwierdzić że gratis to uczciwa cena.Antybristler - 2022-04-26, 18:54 Lelon taki bogaty, a stuwą nie poratuje.widzu - 2022-04-27, 10:19 Antybristler, a pytałeś?Antybristler - 2022-04-27, 10:26 Tak.