Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki ze świata i kraju - Nastolatkowie zatrzymani oglądali live z gwałtu i mordowania
krojechleb - 2020-07-19, 17:10
rottingham napisał/a:
Tak się kończy wolny rynek.
https://www.youtube.com/watch?v=_jX3qsyIlHcJankielKindybalista85 - 2020-07-19, 17:48 A Epstein popełnił samobójstwo.Davos - 2020-07-19, 20:09 Masakra... Mam nadzieję, że złapią też tych, którzy torturowali i zabijali. No ale to jest niestety tylko jeden wykryty przypadek, a ile jest takich, które nigdy nie ujrzą światła dziennego
Przypomniał mi się film "Osiem milimetrów" z Nicolasem Cage'm. Trochę podobna tematyka, ale tam porywano dziewczyny, zabijano je i nagrywano to na taśmy, a potem to sprzedawano na czarnym rynku. Ogólnie dobry film więc polecam.RudaMaupa - 2020-07-21, 05:35 Ale właśnie Moni ma trochę racji, coraz więcej wspomaganych śmierci wokół sprawy okołoepsteinowej... Nie od dziś mówi się o brutalnych mordach na dzieciach, handlu dziećmi, chociaż wolałam myśleć, że to foliarskie.
Muszę w końcu obejrzeć "8 milimetrów".
Swoją drogą, w przypadku takich historii zasada "oko za oko" wydaje się bardzo kusząca. Daleka od prawości, ale kusząca.ZSK - 2020-07-21, 07:14 Swoją drogą, widziałem artykuł o ruskiej stronce w necie gdzie sprzedaje się szafy, jaśki i tego typu rzeczy za np. 20k euro za sztukę i powiedzmy ten jasiek ma taką samą nazwę jak imię dziewczynki, której ogłoszenie o zaginięciu (ze zdjęciami) wisi na tej konkretnej stronie, obok zdjęć danego jaśka.
W wyjaśnieniu było podane, że to niby forma handlu dla osób, które nie ogarniają tego całego popierdolonego darknetu.RudaMaupa - 2020-07-21, 11:06 Czyli jak ktoś chce, to znajdzie. Ergo dałoby się przegonić temat do głębszego podziemia, ale nie, bo ponieważ.
Ludzie są obrzydliwi.monjiczq - 2020-07-21, 17:29 Epstein nie popełnił samobójstwa
Albo żyje albo ktoś chuja sprzątnąłDavos - 2020-07-21, 19:20 Seryjny samobójca go odwiedził i tyle