To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Czy MMG zależy na upadku Mistrzów?

Lilith - 2020-06-04, 18:40

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

macbed - 2020-06-04, 18:49

segregowała se główną zgodnie ze swoimi poglądami
Moris299 - 2020-06-04, 19:29

Jak się wejdzie na jbzdy, kwejka czy demotory to też teść się drastycznie różni pod względem poglądów w treści, tzn. śmieją się i wychwalają różne treści. Myślę, że jest to element niezbędny do funkcjonowania strony, jeśli będziemy obojętni i będziemy puszczać memy w których przykładowo dzisiaj obraża się katolików, jutro wylewa się szambo na feministki, następnego dnia na homoseksualistów, potem na wyborców PiS, potem na wyborców lewicy aż w końcu okazuje się, że jednego miesiąca zmieszało się z gównem połowę czytelników a druga połowa co chwilę dostawała treści "niedostosowane" do ich poglądów i w mig by nikt nie został.
krojechleb - 2020-06-04, 20:29

na jbzd swego czasu widziałem masę dyskusji na różne tematy więc może by tak nie było tylko żeby to nie było w chuj chamskie a raczej coś w stylu rozkminy.
Ascara to ja pytanie mam bo na JBZD wyczytałem w komentarzach że admin to złodziej i rucha psa jak sra a na chamsko kiedyś (jak jeszcze tam jakieś komentarze były) że admin to parówa jebana i rucha go ojciec. Jakie atrybuty mają admini mistrzów ? :-D

Samara - 2020-06-04, 20:57

Post, żeby zobaczyć ukryte wiadomości ;P
Ascara - 2020-06-04, 21:18

Nic o atrybutach nie powiem. :D Jedynie czasem userom nerwy puszczały z bluzgami, ale konkretnych treści nie było.

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

[ Dodano: 2020-06-04, 22:19 ]
Ot, przykład screena, który mnie osobiście razi i raczej nie chciałabym dopuścić, by znalazł się na głównej, a który był "hitem".

[ Dodano: 2020-06-04, 22:20 ]
W sensie komentarz całkiem trafny, no ale obrazek jak dla mnie dyskwalifikuje screena.

Lilith - 2020-06-04, 21:22

Ale co w tym obraźliwego? Jest na świecie tyle Matek Boskich od wszystkiego, to czemu drifterzy nie mogą mieć swojej?
icywind - 2020-06-04, 21:46

.

[ Dodano: 2020-06-04, 22:47 ]
Przecież to nawet troszkę zabawne xD

Nadir - 2020-06-04, 22:13

XD
Davos - 2020-06-04, 22:19

macbed napisał/a:
myślę że po spadku popularności portalu po prostu im przestało zależeć

^ to

Celowo zaszkodzić raczej nie chcieli, ale po prostu przestało im zależeć na mistrzach, bo pewnie zajęli się innymi projektami więc mistrzów zostawili na zasadzie "niech se będą, a jak padną to trudno, swoje już na tym zarobiliśmy"

Moris299 napisał/a:
Jak się wejdzie na jbzdy, kwejka czy demotory to też teść się drastycznie różni pod względem poglądów w treści, tzn. śmieją się i wychwalają różne treści. Myślę, że jest to element niezbędny do funkcjonowania strony, jeśli będziemy obojętni i będziemy puszczać memy w których przykładowo dzisiaj obraża się katolików, jutro wylewa się szambo na feministki, następnego dnia na homoseksualistów, potem na wyborców PiS, potem na wyborców lewicy aż w końcu okazuje się, że jednego miesiąca zmieszało się z gównem połowę czytelników a druga połowa co chwilę dostawała treści "niedostosowane" do ich poglądów i w mig by nikt nie został.

A moim zdaniem można by puszczać wszystko to co powyżej, o ile nie przekroczy to granicy dobrego smaku, a wywalać/cenzurować jedynie te najbardziej chamskie i wulgarne treści. W ten sposób nie faworyzowałoby się żadnej grupy i nikt by się tam nie czuł jakoś specjalnie obrażony (poza ludźmi bez totalnie żadnego dystansu, ale ich i tak nie szkoda :PP ).

Ascara napisał/a:

Ot, przykład screena, który mnie osobiście razi i raczej nie chciałabym dopuścić, by znalazł się na głównej, a który był "hitem".

Obrazek

[ Dodano: 2020-06-04, 22:20 ]
W sensie komentarz całkiem trafny, no ale obrazek jak dla mnie dyskwalifikuje screena.

A ja bym to puścił, gdybym był adminem, bo to mimo wszystko jeszcze jest dość "lekkie" i nie ma tu większego hejtu na religię, ot zwykły żart

krojechleb - 2020-06-04, 22:38

no ten obrazek jest neutralny. Jak Ty takich nie wpuszczałaś to się nie dziwię że się wkurzyli

[ Dodano: 2020-06-04, 23:39 ]
a że figurka Matki Boskiej na obrazku no to w sumie nic nadzwyczajnego, przecież to symbol tylko jest

Mańka - 2020-06-05, 00:23

:|
Love178 - 2020-06-05, 04:17

Zawsze myślałam, że takie żarty jak na obrazku robią katolicy, mam bardzo religijnych znajomych i lubią tego typu humor
RudaMaupa - 2020-06-05, 05:56

Niby człowiek wiedział, że to nie użytkownicy wybierają, ale się łudził. Aczkolwiek adminofaszyzm jest w sumie wszędzie. Przynajmniej nie ma wielkich czystek za poglądy niezgodne z admińskimi - to już kolejny level. :PP
Love178 - 2020-06-05, 09:01

Takie forum by chyba zginęło natychmiast chyba, że byłoby specjalnie stworzonym miejscem kultu admina, gdzie przynależność jest uważana za prestiż.

U nas prestiż wystarczy za drzewko, weźcie udział w moim konkursie

icywind - 2020-06-05, 14:22

Love178 napisał/a:
Takie forum by chyba zginęło natychmiast chyba, że byłoby specjalnie stworzonym miejscem kultu admina,

:patyk:

[ Dodano: 2020-06-05, 15:23 ]
Dlatego potrzebujemy serwolucji :alucard:

Całkiem_Dobry_Chłop - 2020-06-05, 14:23

Nie!
icywind - 2020-06-05, 14:48

Masz rację, zwykła serwolucja nie wystarczy, potrzebujemy czegoś dużo mocniejszego niż zwykły ser.

Casumarzulucja!

Love178 - 2020-06-05, 15:22

Bawi mnie wizja, że Icy jest trzymany tu siłą
Całkiem_Dobry_Chłop - 2020-06-05, 15:35

Nie mogłem wytrzymać, żeby nie sprawdzić.

https://pl.wikipedia.org/wiki/casu_marzu

tldr: casu marzu to ser z żywymi larwami much. Ja podziękuje :rzyga: