Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki z mistrzów - Najlepsze opisy "o sobie"
ChodnikowyWilk - 2014-03-24, 18:14 W prosty i oryginalny sposób poinformował że nie ma dziewczyny Moris299 - 2014-03-24, 18:52 Każdy by się domyślił, że skoro rudy to i dziewczyny brak ale za sposób informowania o tym masz ode mnie brawa brzozik brzozik70043704352251515 - 2014-03-24, 19:23 dzieki ale to nie tak zostalem zainspirowany tym
kolezka sobie jakies gole zrobil i chcialem jego troszke zdissowac ;]
na poczatku zamiast "dziewczyna" byl "pierwszy seks" ale nie wiem czy to by nie naruszalo regulaminu
a ze mna i z moja Mloda wszystko okej, za 10 dni juz bedzie u mnie w odwiedzinach
ps. Bartek szybko wypalales to, zaledwie chwile po zmienieniu ;]Davos - 2014-03-25, 00:36 Niezłe Brzozik
brzozik70043704352251515 napisał/a:
na poczatku zamiast "dziewczyna" byl "pierwszy seks" ale nie wiem czy to by nie naruszalo regulaminu
To by było jeszcze bardziej efektowne I moim zdaniem by nie naruszało regulaminu, bo w którym punkcie?
Cytat:
a ze mna i z moja Mloda wszystko okej, za 10 dni juz bedzie u mnie w odwiedzinach
No właśnie coś mi nie pasowała ta informacja w Twoim profilu w kontekście wcześniejszych wyznań chociażby w sb
brzozik70043704352251515 napisał/a:
ps. Bartek szybko wypalales to, zaledwie chwile po zmienieniu ;]
No i to jest trochę niepokojące, Bartek już nie pierwszy raz zauważa błyskawicznie zmianę w profilach, może to jednak jakiś bot? AnswersMaster - 2014-03-25, 18:20 Bartek to tak naprawdę Wlsz albo inny admin, głupio być mistrzem mistrzów jako admin, wiec stworzył sobie drugie konto, które faworyzuje i otrzymuje powiadomienia o każdej zmianie. Tak to sobie właśnie wymyśliłem:)Barbra - 2014-03-25, 18:24 a ja i Moni?!?!?! Moris299 - 2014-03-25, 18:50
Barbra napisał/a:
a ja i Moni?!?!?!
Wy jesteście multikontami programisty.monjiczq - 2014-03-25, 21:05 Barbuszka, moze on sie nas wstydzi : (Barbra - 2014-03-25, 22:51 Moris, to było do opisu brzozika ;p
tu nam wyznaje miłość a na miszczach już nie, szuka lepszych lasek od nas
I TAK NIE ZNAJDZIESZDavos - 2014-03-25, 22:54
AnswersMaster napisał/a:
Bartek to tak naprawdę Wlsz albo inny admin, głupio być mistrzem mistrzów jako admin, wiec stworzył sobie drugie konto, które faworyzuje i otrzymuje powiadomienia o każdej zmianie. Tak to sobie właśnie wymyśliłem:)
To pasuje do teorii spiskowych A ja kiedyś przez pewien krótki czas naprawdę myślałem, że Bartek to Wlsz Co prawda Bartek dał swoje zdjęcie w Piwnicy, no ale Wlsz i żaden inny admin nie dał więc Twoja teoria nadal może być prawdziwa ZSK - 2014-03-25, 23:00 a nawet gdyby Wlsz dał to może to być foto z internetu Love178 - 2014-03-25, 23:12 Zdjęcia adminów mistrzów są w jednym temacie i żaden nie wygląda na Bartka, poza tym zdjęcia Bartka raczej są autentyczne... Ale jeżeli Bartek jest Wlsz, to nieźle się zabawił w tworzenie armii multikont i samoban na pół roku Davos - 2014-03-25, 23:22
love178 napisał/a:
Ale jeżeli Bartek jest Wlsz, to nieźle się zabawił w tworzenie armii multikont i samoban na pół roku
Ale to by automatycznie zdejmowało z niego wszelkie podejrzenie i mogło uwiarygodnić główne multikonto czyli Bartka Intryga doskonała
Teorie spiskowe rządzą! widzu - 2014-03-26, 20:13
Barbra napisał/a:
tu nam wyznaje miłość a na miszczach już nie, szuka lepszych lasek od nas
I TAK NIE ZNAJDZIESZ
bartek82r - 2014-04-08, 15:16 ZrobmySobieKupe też ma ciekawy opis od pewnego czasu:
Moris299 - 2014-04-08, 21:17 Uhuhu, bartek znów inwigiluje.
Sprawdzasz nasze profile regularnie, masz nas w zakładkach zapisanych? Davos - 2014-04-08, 21:26 ZSK, fajny opis SlownikOrtograficzny - 2014-04-08, 21:47 Bartek w swoim CDiZŚoSPIUM (Centrum Dowodzenia i Zarządzania Światem oraz Sprawdzania Profili Innych Użytkowników Mistrzów) ma specjalne kontrolki-migacze oraz cały sztab ekspertów, który 24 godziny na dobę, 7dni w tygodniu monitoruje treść opisów "o sobie" w profilach. Dzięki czemu jest błyskawicznie informowany o każdej, nawet najmniejszej zmianie jaką wprowadzicie. Wiem, bo sam widziałem.Davos - 2014-04-08, 21:50
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Bartek w swoim CDiZŚoSPIUM (Centrum Dowodzenia i Zarządzania Światem oraz Sprawdzania Profili Innych Użytkowników Mistrzów) ma specjalne kontrolki-migacze oraz cały sztab ekspertów, który 24 godziny na dobę, 7dni w tygodniu monitoruje treść opisów "o sobie" w profilach. Dzięki czemu jest błyskawicznie informowany o każdej, nawet najmniejszej zmianie jaką wprowadzicie. Wiem, bo sam widziałem.
Prawdopodobnie istnieje też połączenie między naszymi profilami, a profilem Bartka - gdy ktoś z nas zmieni coś w profilu, Bartek momentalnie ma o tym info na mistrzach, a dodatkowo dostaje też smsa z powiadomieniem SlownikOrtograficzny - 2014-04-08, 21:54
Davos napisał/a:
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Bartek w swoim CDiZŚoSPIUM (Centrum Dowodzenia i Zarządzania Światem oraz Sprawdzania Profili Innych Użytkowników Mistrzów) ma specjalne kontrolki-migacze oraz cały sztab ekspertów, który 24 godziny na dobę, 7dni w tygodniu monitoruje treść opisów "o sobie" w profilach. Dzięki czemu jest błyskawicznie informowany o każdej, nawet najmniejszej zmianie jaką wprowadzicie. Wiem, bo sam widziałem.
Prawdopodobnie istnieje też połączenie między naszymi profilami, a profilem Bartka - gdy ktoś z nas zmieni coś w profilu, Bartek momentalnie ma o tym info na mistrzach, a dodatkowo dostaje też smsa z powiadomieniem
Niewykluczone, że otrzymuje także sygnał na specjalny pager, fax do pracy i polecony wysłany uber-priorytetem.