Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Sprawy związane z forum - Weekendy Markowe
Davos - 2018-09-13, 19:59
Nadir napisał/a:
Proponuję by całe forum zamykać i otwierać raz w miesiącu, od razu zrobi się tu ciekawiej.
Na pewno by było mniej offtopów
Ostatnio w markach nie dzieje się kompletnie nic. Albo są posty typu "Pierwszy hehe", albo nawet tego nie ma i są jedynie wpisy Węglobota o otwarciu i zamknięciu tematu. Super wartościowy content Może jak marki będą rzadziej otwierane to pojawią się tam jakieś ciekawe dyskusje, tak jak dawniej? Czemu by nie spróbować?Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-09-13, 20:09 Albo podziękować za współpracę wynglobotowi i po prostu coś tam będzie wtedy kiedy kogoś natchnie na jakąś rozmowę.Dead_Laugh - 2018-09-13, 20:20 XDD
Tak. Będzie więcej postów jak się zamknie temat i co miesiąc będzie otwierać. Na pewno xDDavos - 2018-09-13, 20:30 Nie napisałem, że więcej postów, tylko że będą ciekawsze.Moris299 - 2018-09-13, 20:35 ale przecież dawniej ten temat też nie był super aktywnym tematem, nic się nie zmieniło od czasów węglobota, dawniej też były nawet takie czasy, że tygodniami nikt tam nie pisałDead_Laugh - 2018-09-13, 20:58 Davos, ale też napisałeś, że w Nocnych Markach nie dzieje się nic.
Przy zastosowaniu tego pomysłu to Nocne Marki zupełnie by umarły. Poza tym tak jak Moris powiedział - Nocne Marki nigdy nie były jakimś super uczęszczanym i ciekawym tematem. Czasem się jakaś dyskusja ciekawa wywiązała ale to nie było spowodowane niczym. Każda taka dyskusja to czysty przypadek.
EDIT: Dlaczego do cholery po kliknięciu nicka Davosa wyskoczył mój xDDDavos - 2018-09-13, 21:07 Ale przynajmniej od czasu do czasu trafiały się te dyskusje, a teraz jest bieda w tym temacie i szukamy jakiegoś sposobu, żeby to zmienić ¯\_(ツ)_/¯widzu - 2018-09-13, 21:11 Ale Węglobota i tak i tak trzeba wyłączyć, zostają mu imieniny.icywind - 2018-09-13, 21:12
Dead_Laugh napisał/a:
XDD
Tak. Będzie więcej postów jak się zamknie temat i co miesiąc będzie otwierać. Na pewno xD
DAT
[ Dodano: 2018-09-13, 22:17 ]
Davos napisał/a:
Ale przynajmniej od czasu do czasu trafiały się te dyskusje, a teraz jest bieda w tym temacie i szukamy jakiegoś sposobu, żeby to zmienić ¯\_(ツ)_/¯
widzu - 2018-09-13, 21:21 Nylonbojtel, przypominam że tylko ty miałeś takie odpały "a, popiszę sobie w markach o 13 bo tak", i tylko ty miałeś spinę o to że cię za to karamy.
Nawet było kilka ankiet czy znosimy warny i ludzie głosowali na nie, czyli jesteś w zdecydowanej mniejszości, więc nie mów tu o "spinaniu dupy".Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-09-13, 21:27 Nom. Wynglobot to fajna rzecz, ale jak nie ma o czym gadać w nocnych markach to troche głupio żeby był jedynym, który tam pisze.icywind - 2018-09-13, 21:48
widzu napisał/a:
Nylonbojtel, przypominam że tylko ty miałeś takie odpały "a, popiszę sobie w markach o 13 bo tak", i tylko ty miałeś spinę o to że cię za to karamy.
Nawet było kilka ankiet czy znosimy warny i ludzie głosowali na nie, czyli jesteś w zdecydowanej mniejszości, więc nie mów tu o "spinaniu dupy".
To jest właśnie spinanie dupyLove178 - 2018-09-13, 22:00 Ty ciągle spinasz dupę żeby pisać tam w dzień, kiedy możesz w dzień pisać na całej reszcie forum.
To całe pisanie w nocy to miała być taka zabawa, ale musisz ją psuć.
Insert Żółwia żałującego, że zakładał ten temat Nadir - 2018-09-13, 22:34 Mamy prawo, nie obowiązek, pisać w Nocnych Markach jak i każdym innym temacie. Mamy prawo toczyć ciekawe dyskusje lub milczeć po kilka dni. A wy chcecie nam to prawo odebrać, ograniczyć naszą wolność poprzez bezsensowne ustawy. I jeszcze śmiecie twierdzić, że to dla naszego i ogółu forum dobra. Takie akcje pokazują tylko, że macbed uczynił słusznie. I albo pójdziemy w jego ślady, albo przywdziejemy ser i będziemy walczyć o swoje.icywind - 2018-09-13, 22:46
Love178 napisał/a:
Ty ciągle spinasz dupę żeby pisać tam w dzień, kiedy możesz w dzień pisać na całej reszcie forum.
To całe pisanie w nocy to miała być taka zabawa, ale musisz ją psuć.
Insert Żółwia żałującego, że zakładał ten temat
Nie chodzi o to, że chcę pisać tam w dzień.
Nie chcę spinania się o to i karania. Zauważ, że pisałem tam w dzień właśnie jak były za to warnyCałkiem_Dobry_Chłop - 2018-09-14, 05:46 Nadir, napisałbym, że dobrze powiedziane, ale ostatnie zdanie za bardzo kłuje mnie w oczy. Zwłaszcza ta część o serze...krojechleb - 2018-09-14, 18:34 Fajni jesteście:D serio:D nikt nie pisze w nocnych markach więc ograniczacie dostęp a inni mają ból dupy o to jakby jedno działanie albo drugie miało coś zmienić. Czy tam będzie dostęp raz w miesiącu czy 24/h to co za różnica skoro przecież nikt nic tam nie pisze:D na dzień dzisiejszy jedynie węglobot mógłby mieć problem bo jedno albo drugie działanie sprawi że albo będzie pisał mniej albo w ogóle:DSlownikOrtograficzny - 2018-09-14, 19:16 Marki prawem, nie towarem!icywind - 2018-09-14, 19:19
krojechleb napisał/a:
Fajni jesteście:D serio:D nikt nie pisze w nocnych markach więc ograniczacie dostęp a inni mają ból dupy o to jakby jedno działanie albo drugie miało coś zmienić. Czy tam będzie dostęp raz w miesiącu czy 24/h to co za różnica skoro przecież nikt nic tam nie pisze:D na dzień dzisiejszy jedynie węglobot mógłby mieć problem bo jedno albo drugie działanie sprawi że albo będzie pisał mniej albo w ogóle:D
To xDkrojechleb - 2018-09-14, 20:17 w sensie ja ogólnie piszę nie tylko do administracji bo po co się burzyć w którąkolwiek stronę skoro ten temat praktycznie nie żyje. Nie ważne kiedy i jak będzie otwarty. Może być raz w miesiącu i ja tam problemu nie widzę i może być non stop:) A jak były głosowania to głosowałem żeby zamykać nocne marki w dzień tak dla żartu