To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszaj±ce użytkowników serwisu mistrzowie.org

Ciekawostki ze ¶wiata i kraju - Ograniczenia w sprzedaży alkoholu

SlownikOrtograficzny - 2018-01-31, 20:22

Moris299 napisał/a:
lepsze to niż żule czy menele pij±ce w ¶rodku miasta na przystanku czy w parku

Moris299 napisał/a:
no to chociaż sebki pod blokiem nie żłopi±

Bulwa, byłe¶ ty kiedy¶ na zewn±trz? :haha:

Love178 - 2018-01-31, 20:59

na polu*
Davos - 2018-02-01, 00:02

Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Pamiętam jak kiedy¶ z kumplem wyszli¶my na miasto, kupili¶my w sklepie butle pepsi i wóde. Potem weszli¶my pod jak±¶ kamienice, która miała wydzielony dziedziniec. Postawili¶my to na murku i zaczęli¶my pić. Jak troche zeszło z jednego i drugiego to wóda poszła do pepsi. Butelka po wódzie do kosza. A z butelk± wzmocnionego pepsi poszli¶my dalej. Pamiętam, że stali¶my na jakim¶ skrzyżowaniu, gdzie były gliny. I chłop sobie wzi±ł na bezczela łyczek stoj±c tuż obok policjanta :troll: Potem doszli¶my do parku i wypili¶my reszte.

Wszystko to w letni popołudniowy dzień w centrum Poznania :-D

Na tej samej zasadzie jeden mój kumpel pił w liceum "Tymbarka". Butelka faktycznie była Tymbarka, tyle że w ¶rodku znajdował się jaki¶ tani winiacz, a kumpel przechadzał się z tym podczas przerwy po całym szkolnym korytarzu i sobie spokojnie pił.

KicerK - 2018-02-01, 00:57

Kiedy¶ przelewałem ruskacza do sprajta żeby bez przypału pić
krojechleb - 2018-02-01, 10:31

https://www.youtube.com/watch?v=6JSyrBCJE-U
Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-02-01, 15:00

Chlebie pomyliłe¶ tematy :troll:
bartek82r - 2018-02-01, 15:14

Davos napisał/a:
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Pamiętam jak kiedy¶ z kumplem wyszli¶my na miasto, kupili¶my w sklepie butle pepsi i wóde. Potem weszli¶my pod jak±¶ kamienice, która miała wydzielony dziedziniec. Postawili¶my to na murku i zaczęli¶my pić. Jak troche zeszło z jednego i drugiego to wóda poszła do pepsi. Butelka po wódzie do kosza. A z butelk± wzmocnionego pepsi poszli¶my dalej. Pamiętam, że stali¶my na jakim¶ skrzyżowaniu, gdzie były gliny. I chłop sobie wzi±ł na bezczela łyczek stoj±c tuż obok policjanta :troll: Potem doszli¶my do parku i wypili¶my reszte.

Wszystko to w letni popołudniowy dzień w centrum Poznania :-D

Na tej samej zasadzie jeden mój kumpel pił w liceum "Tymbarka". Butelka faktycznie była Tymbarka, tyle że w ¶rodku znajdował się jaki¶ tani winiacz, a kumpel przechadzał się z tym podczas przerwy po całym szkolnym korytarzu i sobie spokojnie pił.

Ja będ±c na jaki¶ imprezach masowych zawsze robiłem skręta z papierosa i nieraz paliłem stoj±c przy mundurowych :haha:

Ciekawostka: po wykreceniu filtra z łatwo¶ci± zastapisz go zwinięta w rulonik boczna ¶ciank± od paczki papierosów (tym małym kwadracikiem który jest przy wieczku) :-D

Davos - 2018-02-01, 20:59

A to cwaniak jeden :)