Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Ciekawostki z innych stron - Jakiego koloru są buty?
Ascara - 2017-10-25, 20:16 Co?
[ Dodano: 2017-10-25, 21:17 ]
Widzę te same buty.icywind - 2017-10-25, 20:20 Kurwa, ten ściągnięty na dysku też zmienił kolor.
Co tu się odjebało?
Ok, zwracam honor wszystkim co widzą różoweSlownikOrtograficzny - 2017-10-25, 20:22
icywind - 2017-10-25, 20:22 nie ważne jak to teraz przybliżę, dalej widzę różowy i białyCałkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-25, 20:25
icywind napisał/a:
Kurwa, ten ściągnięty na dysku też zmienił kolor.
Co tu się odjebało?
Ok, zwracam honor wszystkim co widzą różowe
icywind napisał/a:
te buty są szaro-miętowe i każdy kto twierdzi inaczej jest pojebem który robi szum albo ma chore oczy.
icywind napisał/a:
te buty są szaro-miętowe i każdy kto twierdzi inaczej jest pojebem który robi szum albo ma chore oczy.
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind napisał/a:
icywind - 2017-10-25, 20:25 Szybko wyszukałem sukienki ale dalej widzę jak normalny człowiek.
Kurwa, jak znowu normalnie widzieć te buty? Ja nie żartuje
[ Dodano: 2017-10-25, 21:28 ]
Zmieniłaś zdjęcie ale to mi też zmieniło sposób w jaki patrzę na to stare. W starym już sznurówki są bardziej zielone. Na tym które wstawiłaś są zupełnie białe
[ Dodano: 2017-10-25, 21:28 ]
Ale dalej zupełnie inaczej to kurwa widzęwidzu - 2017-10-25, 20:29 Jaka historia edycji? Czy użytkownicy widzą jakieś edycje? Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-25, 20:30 widzu, a jak sądzisz icywind - 2017-10-25, 20:30 miętowo różowe teraz są. Przynajmniej na niezmienionym zdjęciu. Powoli wracam do normy.Ascara - 2017-10-25, 20:30 icywind, no właśnie miałam to samo.
Cytat:
Tutaj za to wtopiłam. Po przeczytaniu komentarza już widzę to inaczej niż przedtem.
icywind - 2017-10-25, 20:30
widzu napisał/a:
Jaka historia edycji? Czy użytkownicy widzą jakieś edycje?
Ona zmieniła ale przez to te stare też inaczej widzę Ascara - 2017-10-25, 20:31 Też widzę miętę zamiast bieli, ale mój mózg już ogarnia, że to biel i wie, że oczy są zmylone. Róż za to nie chce już się zrobić szarością. icywind - 2017-10-25, 20:32
Ascara napisał/a:
Też widzę miętę zamiast bieli, ale mój mózg już ogarnia, że to mięta i wie, że oczy są zmylone. Róż za to nie chce już się zrobić szarością.
Mam to samoAscara - 2017-10-25, 20:33
[ Dodano: 2017-10-25, 21:33 ]
JPRDL przeoczyłam 5555 postów.ChodnikowyWilk - 2017-10-25, 20:34 na jednym mięta, na drugim biel
coś się wam miesza w stykach icywind - 2017-10-25, 20:35 ZEPSUŁAŚ MI OCZY. ŁADNA Z CIEBIE DOKTORKA Całkiem_Dobry_Chłop - 2017-10-25, 20:36 Chcesz żeby ci naprawiła?
To zapłać Antybristler - 2017-10-25, 21:12 Ktoś podmienił fotkę chyba. Najpierw mógłbym na żółwia przysiąc, że są szaro-zielone, a teraz widzę różowo-białe ;oicywind - 2017-10-25, 21:14
Antybristler napisał/a:
Ktoś podmienił fotkę chyba. Najpierw mógłbym na żółwia przysiąc, że są szaro-zielone, a teraz widzę różowo-białe ;o
Tia. Już to rozkminiłem. Podmienione ale to też ci oczy psuje.Love178 - 2017-10-25, 21:54 Ludzie nie ogarniają w fizykę, że przy różnych długościach fali jedne kolory są ansorbowane a inne odbijane i tracą nad tym głowę i robią awantury w internecie. Czarno-niebiesko sukienka w ostrym żółtym świetle robi się biało/błękitno-złota/brązowa. Biało-różowe buty w zimnym niebieskim świetle robią się miętowo-szare. Gdy zgasimy światło wszystko jest czarne. Każda odpowiedź jest poprawna.